30 April 2008

Gomorron, gomorron! Man kan fråga sig vad jag gör uppe vid den här tiden när jag är ledig... men jag var tvungen att skjutsa mamma och pappa till jobbet om jag skulle få ha bilen. Så det var bara att ta sig upp halv 8 och köra ut dom små liven till sina jobb. Känner mig snäll så jag ska skjutsa min syster till skolan dessutom.

Efter det ska jag ta en lång tur på stan, hoppas jag har bättre tur idag än igår med att hitta nått ;P haha! hm, sen ska jag plocka upp min syster igen och skjutsa ut henne till alnö.. sen hämta mamma och sen pappa lite senare.. gah, kommer bli mycket körande idag känner ja.

Sen ikväll blire middag hos Therese :) Med johanna, malin, anne, viktoria och emma.. och therese såklart ;) Kommer nog bli kanonroligt. Med dom där tjejorna kan man inte ha annat än kul tror jag. Förutom när vi blev less på varandra i Bulgarien! hahah. Och sen när vi har ätit middag oså så blir det studentfest. Den sista dessutom. Men jaaa, som sagt så blir det nog roligt. 

På tal om ingenting så är det precis ett år sen jag började skriva i den här bloggen ;) Det ni! haha


ledighet!

Åh skönt, har slitit som ett djur idag. Så nu är jag trött som jag vet inte vad! Tänkte ta en långprommis med hunden, men jag vände när jag kom till storvägen och gick runt tunadal istället ;P haha, LAT. Får se om jag orkar åka ut till Norra sen och springa idag istället då.. blä, jobbigt.

Försökte hitta kläder att ha på mig imorrn idag på lunchen.. men som vanligt när jag måste ha nått så hittar jag inget! Hua, blir panikköp imorrn känner jag, haha. Har hela daaaagen på mig så det är ingen panik! ;) Får se om jag åker och säger hej till Metso en stund också. Alltid lika trevligt ;)

Nä, men nu fick jag tråkigt.. ska gå och terrorisera pappa lite.

wihih

uuhuhhu, hittade nåra bilder från när Rex var liten bäbis :)



Måndag

Gah, trött är vad jag är! Vaknade inatt av att jag hade glömt stänga av tvn.. trodde klockan var 7 så jag började sakta men säkert hasa mig upp ur sängen. Kollade ut genom fönstret och tyckte att det såg lite för mörkt ut, kollade på klockan och den var bara 3 ;) Underbart, fick sova nåra timmar till! mmh.

Hoppas dom här 2 dagarna går fort nu, vill ha lite ledighet! :)) Idag ska jag kolla om spåret på Norra är upptinat så man kan ut och springa lite. Skulle vara skönt faktiskt. wiho

Desperado

Gud vad jag har börjat skriva i den här bloggen av nån anledning... men jag svängde förbi Hemköp i skönsberg efter att jag hade varit och tränat. Skulle köpa snus och mörk chocklad som jag blev svinsuuugen på i bilen ;D Jag plockar på mig det jag ska ha och ställer mig i kön. Helt plötsligt börjar det lukta kiss och annat mysigt.. kollar då upp och framför mig står världens mest slitna kvinna! haha, gav en menande blick till Viktoria som satt i kassan och jag tror hon tänkte samma sak som mig, hahah.

Hon köpte iaf godis för 2,50:-, stog och grävde i plånboken i ca 7 år. Sen gick hon och jag fick betala mitt.. sen kom hon tillbaka och fick nå ryck och stog och skakade huvudet och slog godispåsen i rullbandet haha! Sen gick hon igen och kom tillbaka lika snabbt och gjorde om samma sak... mysko kvinna må jag säga. Kunde knappt hålla mig för skratt som vanligt. Finns så mycket konstiga människor ;D

NU.. ska jag åka till Hampus och hitta på nått.. känner mig lika snygg som gollum eller en..stege kanske? Så nåra utomhus aktiviteter tackar jag nej till!
hejsi


hampus och jag, vi är goda vänner


prettyy-yy-y-yyy

Har nyss sett klart på "The quiet", kände att jag inte orkade med nått annat just nu än att se på film! ;P haha. Tänkte ta mig ner och träna lite snart, om bara min kära mor kom hem med bilen nångång.

I veckan är jag bara på praktiken mån-tis.. sen är man ledig! huuuuva va skönt! Sen är det bara 3 veckor kvar! :o satan va fort det går.. jaaaja, har varit en lugn helg för mig iaf! Får ta igen det på onsdag! ;) haha. Mysigt att vakna upp imorse dessutom! :) hihih me like!

lördag

Det blev bara jag och Hampus igår ändå! Slutade med att vi skrek till varandra i telefonen att vi skulle hitta på nått "NU PÅ EN GÅNG TACK!!!" Så jag fick åka och hämta upp han.. vi åkte hem till mig och kollade på Constantine! Den filmen är rätt bra tycker jag, lite mysko..  men bra! ;) Sen blev Hampus trött och dryg, så jag skjutsade hem han! haha

Jag somnade fort som fan direkt när jag kom hem, orkade inte ens ta av mig sminket... hua va trött jag var! Men nu ska jag ut och sätta mig i solen med mamma! :))

nödvändigt(!)

Dagens humör: som ett barn som nyss har fått en godispåse!
Dagens frisyr: fet & dryg
Dagens klädsel: jeans och tröja 
Dagens borde: en visit på ego
Dagens planer: terrorisera Hampus
Dagens vill ha: en gratis resa ner till sthlm med tillhörande kamelot biljett
Dagens längtan: sommar
Dagens beroende: drakenglass
Dagens tråkigaste: klockan 2-4
Dagens personer: personalen på Body Shop
Dagens irritation: killen med stuprörsjeans
Dagens händelse: Igelkottsinvation
Dagens låt: Hoffmaestro - Seize the day
Dagens vän: Johanna Backlund
Dagens saknad: sömn
Dagens onyttiga: glasssss i stora lass
Dagens dryck: vatten!!!
Dagens middag: kyckling och wok
Dagens bästa: morgonen!
Dagens sämsta: lunchen (goodbye to my money)
Dagens babe: snygg är han iaf!

you cut a hole in the wall

Hallew to yoooou! Trodde jag skulle få vara ensam hemma i helgen.. men ack så fel jag hade! Mamma blir hemma med vår lilla hund som har gått och blivit sjuk! stackars Rex...

Idag shoppade jag lite också, köpte en hårprodukt (inte helt sällan) och två BH:ar som jag hoppas kommer passa med min balklänning och studentklänning.. annars måste jag lägga mig ner och grina i ett hörn. Och så köpte jag en glass och satt mig ute i solen ;) Dagens höjdpunkt må jag säga, härligt väder idag med.. fastän det blåste lite. Nu är det bara skor som fattas, sen så blir det fan inge mer handla för mig! haha.

Blev årets första Norra visit igår också, med Therese och Hampus! :)) mysigt var det, köpte oss en smoothie och sörplade på den med den fina utsikten! Sen blev det kallt! haha, så vi for hemåt. Hampus fyndade däremot på Media Markt.. kung det. Ikväll vettefasen vad det blir, Hampus ville dra ihop några och spela brännboll.. så vi får se om vi lyckas! Lär ju sluta med att jag, Hampus och Roy sitter och ugglar framför en skitdålig skräckis som vanligt ;) hahah.

Näe, men nu ska jag försöka få tag på Roy.
tjarrråp

praktik & mer Birsta

Har spenderat min dag i Birsta, inte helt överraskande kanske. Men jag ska nog snart dit igen om jag inte har helt fel.. Hampus ska köpa en ny digitalkamera (igen!). Så jag och Therese hakar på helt enkelt. Roy svek, han skulle tydligen hemåt! Pratade med han alldeles nyss och vi skulle gå på balen tillsammans, så det löste sig ju! ;) Kanon Kanon.

Så nu ska jag vänta på segtherese.. undra hur lång tid det tar för kenta att byta däck på bilen?! hahah, skyyyynda

bla blablabla blaaa.. bla!

Nuså har jag lämnat tillbaka Stefans bil. Trodde dom skulle komma hem till Sverige inatt ja, därför lämnade jag inte igen den igårkväll eftersom jag trodde dom skulle komma hem till sundsvall nu på eftermiddagen. Men icke sa nicke! Så bilen fick lämnas igen på lunchen! Nu blir det bussresor för fulla muggar... jobbigt

Jag sitter här och väntar på min kumpan, nämligen Hampus.. får se vad vi hittar på. Han somnar väl som vanligt! Tydligen har mitt rum en sövande stämning enligt han. Haha, hur det nu kan vara så vet jag inte men vi kör på det då. Jag fick en väldans lust att spela guitar hero.. tror det blir det en stund medans jag väntar på hampus.

så hejdaaaa! (som cirka brukar säga)

woho!

Jag fattar inte hur tur jag har JÄMT med pengar! Fick tydligen lite lön från gärde ändå den här månaden ;D Vilken lättnad det blev när jag såg brevet! haha. woho!

Har träningsvärk i mina stackars axlar idag! Följde med pappa på Feelfood igårkväll och tränade en timme. Är rädd för maskinerna där inne, dom är så konstiga :S haha. Väldigt intressant! Är så glad idag, vaknade med solen i ögonen, jag fick lön ändå, jag älskar min praktikplats och jag slapp gå ut och gå med Rex imorse! :D

Mamma och pappa åker bort i helgen, så jag blir hemma med hunden. Johanna lär titta förbi om jag inte har heeelt fel! Kanon med sällskap bara! :)) hmm, nu ska jag borsta tänderna!

image164

pauuus

Sådärja, nu har jag fått massa kurser att välja mellan som ska ersätta mina 100p som fattas ;P Undra om jag orkar med matte B? haha. Gud vad hemskt. Får se vad jag väljer. Har 2 veckor på mig att fundera och så!

Ska iväg till pappas jobb och tvätta Stefans bil så den är ren och fin tills ikväll. Snäll jag är! Dom stackrarna sitter nog på planet påväg hem nu. Usch vad hemskt att sitta på ett plan i 14 timmar ^^ Hmm, undra om pappa är snäll idag och bjuder på lunch? *hOpPaS hOpPaS* ;)

Härligt väderrrr idag! :)) me like

ZzZzz

haha idag ska jag hinna med mycket vill jag lova! Ska först till skolan och ha möte med Gun Hamberg, prata om hur jag ska göra med kurserna som jag saknar osv. Sen ska jag ut till praktiken, efter det ska jag tvätta bilen på pappas jobb och efter jag har gjort det så ska jag ner och träna! Sen måste jag plugga också!

Kände att jag var dyngtrött imorse så jag tog mig typ 7 liter kaffe. Men inte fasen blev jag piggare för det eller. Jag är nog ingen morgonmänniska ^^ Ajuste, nu är det klart.. jag har fått jobbet på metso :) hihi, pappa säger att jag kommer hamna på psyket efter att jag har umgåtts med dom som jobbar där. Men jag tycker dom är rolig ja! Lite rädd för en viss person, men det ska nog gå bra ;D hahaha. Men på metso ska jag tillbringa sommaren, som vanligt!

Näe, nu måste jag göra mig iordning så jag inte kommer försent. ZzzZzz, trött!

i can be as angry as i want

Herregud vilken jobbig dag... Varit på sånt jävulsk dåligt humör! haha. Inte alls bra.. Gick med mamma i Birsta en stund efter att jag slutat iaf. Hittade en klänning jag ska ha på studenten, så det känns ju bra.

Och nu har jag nyss kommit innanför dörren, bjöd hunden på en låååång promenad nämligen. Skönt väder iaf, då blev jag lite gladare :) hihi. Jag har sagt det förut, men nu ska jag fan hålla mig till det.. men det är dags för lite förändringar i mitt liv!


Hoffmaestro

Godmorgon! Kom knappt upp imorse, var helt slut och ville inte kliva upp ur mitt varma täcke! :( Men tyvärr så var jag ju tvungen. Och så kom jag och tänka på igår.. skulle jag gå med Roy på balen?! hahaha, jag kommer inte ihåg vad vi sa!! ;o

Måste höra med karln vad vi bestämde.. sällan det blir strul ^^ Ska vara med johanna nån dag i veckan också, så ska vi försöka hitta nån fin frisyr jag ska ha osv :) hihi, ska bli kul! Hon känner mig bäst när det gäller sånt där, hon vet hur petig och feg jag är när det gäller mitt hår ;D haha. Jaja, får se vad det blir helt enkelt!

Ska snart iväg på praktiken också, förstår ni hur glad jag blev när cecilia sa att jag också fick rabatt på kaffe på den där Kahl's kaffe (eller vad det heter)! Och då menar jag all kaffe! ;D 10 kr! Hur billigt som helst! lycka! Och imorrn ska jag lämna igen Stefans bil :( jobbigt... då blir det buss igen. Gah, måste köpa en bil.

Och tillslut ska jag nämna en skön låt!
Hoffmaestro - Young dad

Söndag igen...

Idag har jag inte gjort mycket vill jag lova! Vaknade av att jag hade glömt stänga av tvn innan jag somnade igår... fastnar alltid vid nått program då och så kan jag inte somna om ;D Så där låg jag ett bra tag innan jag klev upp och hoppade in i duschen.

Sen ville hampus att jag skulle hämta han på tågstationen, kände mig snäll så jag gjorde det. Sprang först ner och pussade lite på mormor och morfar, visade upp min studentmössa och balklänning. Mormor blev helt till sig och slängde ur sig att jag hade blivit så vuxen och tjoffs.. Jaaa, konstigt vore det väl annars, om man inte blev vuxen menar ja! ;) Börjar dock få lite panik över vad jag ska göra efter skolan?! haha, jobbigt

Men iaf.. jag och Hampus åkte och hyrde film och så jobbade vi lite på hampus jobb. Blev även bjuden på gomiddag, grillat och potatis! :)) idag igen! haha. Sen slängde vi oss framför filmen, en sjuk skräckis som vanligt ^^ På nått sätt så hittar vi alltid dom konstigaste filmerna. Men den gick ju att se iaf! "Dark Christmas" hette den, för den som uuundrar.

Snodde också åt mig en Muse affish av hampsan. Tackar för det min vän, den hänger fint här på min vägg! Och vad ska jag göra nudå? Har gett upp hoppet på att det ska vara nått bra på tvn på kvällarna faktiskt. Meeen jag får väl ge det en chans. tvn here i come!


Tråkigt

Yes, jag har tråkigt! Vill vara med Hampus... men han är i huvudstaaaaden! :( Så han kommer inte hem förns imorrn. Not good, not good! Blir nog en trevlig hemmakväll för mig skulle jag tro. Kan vara skönt ibland det med.

Btw så grillade vi idag för första gången i år ;) så gott! Älskar grillat, mmhhH! Skulle kunna leva på nudlar, grillat och kräm! hahah, och tacos :D Bästa som finns! Men nu ska jag hitta på nått... orkar inte sitta vid datorn mer.

image163

utgång = nergång

BaaAaaaHhh... jag mår som en räka!! fyyy, ska aldrig mer dricka! (känns det som nu!) Dock var det kul att festa med paula igen :D det var inte igår! Vi var hemma hos Lina först och lekte otroligt sjuka lekar som jag vann i början, men sen när alkoholen tog fart så var man inte så snabbtänkt längre. Haha, hade problem med den där masterleken! ^^ hua

 Idag ska jag bara ta det luuuungt.. får se vad jag hittar på om jag blir för uttråkad. Hungrig är jag :S ska plocka på mig nått att äta här hemma! Får se vad jag hittar helt enkelt.

Torsdag

Har psykologiprov idag... hatar den kursen! Man får verkligen kämpa för att hålla sig vaken dom stackars timmarna man är där. Får se hur det går på provet idag helt enkelt. Första frågan på förra provet var: "Definera "roll"..." Jag gav upp!  haha. Tänka + Jag går inte ihop helt enkelt.

Ska åka ut till Birsta snart också, ska bara borsta ttttänderna! Hade inga hål denna gång heller ;) Och har aldrig haft! Duktig jag är vettu.

Min blomma i mitt fönster har gått vidare till andra sidan, R.I.P!
ska köpa en ny nåndag! ^^

student 2008

image162

Den är så fin att jag bara vill slicka på den!!

Sing for absolution

Idag, kära vänner... ska jag hämta ut min studentmössa! ;P Bättre sent än aldrig! Men först ska jag till tandläkaren 09.10 som jag hoppas inte ska ta längre än en kvart. För jag måste vara i Birsta kl. 10. Hoppas det är mer folk där idag..

Sen ska jag nog träna! Fick ett väldans sug efter att träna så fort jag slog upp ögonen imorse ^^ Inte helt vanligt. Jaaa, det blir min dag det! Roligare än så blir det bara inte. Även att vädret börjar ta sig, vaknade med solen i ögonen imorse :)) Gogogo, sommaren!

Ooooch så lovade jag Therese bilder från Cypern!  Här är några ;)

         

1. Hotellpoolen var varm och skön vill ja lova!  2. Robin får en våg på sig 
3. Pappa kastar citroner, Morfar fångar  4. Tror det är en del av Nissi Beach 
5. Jag och Robin, dåligt mätta  6. Okej, jag brännde mig så naturell yoghurt ftw 
7.
Samma morgon vi skulle hem  8. Vårat hotell  9. Morfar fyller 70 :)  9. Nån strand

Aloha

Första dagen på praktiken gick kanoners! Förutom att det var lite segt eftersom det inte var nåra kunder där typ. Men annars så var personalen trevlig! :) Lyckades även snubbla in i en låda mitt i butiken, jag vände mig snabbt om för att kontrollera att ingen såg.. jag hade tur ;) haha, typiskt

 Och så efter jag hade slutat så åkte jag ner till stan för att träffa paulie och hampsan! :D IhihIHIHii, paulie är hemmaaaaaa! Vi tog oss en fika på coffé house och surrade om våra små resor osv. väldans trevligt :) Kom även på mitt i en konversation att jag inte kommer få nån lön förns kanske i Juli?! ;o KUL. Jag har inte varit utan lön på kanske 3 år.. känns lite jobbigt att jag ska klara mig på 100:- tills den 31:a eftersom jag redan har brännt hela min lön + att jag har betalat tillbaka mormor lite pengar jag är skyldig henne sen jag tog körkortet.. inte tänkte jag på att jag inte jobbar längre eller.. bra elin.

Hoppas det löser sig... kommer behöva pengar känner jag ^^ bajs...


[-_-]

Känner mig stressad! Fast det gör jag jämt.. så det är väl ingen nyhet direkt. Måste komma ihåg att föra över pengar till min kära mormor innan jag ska ut, annars är det adjöss med dom pengarna! Slår vad om att jag glömmer det. Ajsing.

Ikväll ser det ut som att det blir utgång, och min Bacardi melon står här brevid mig och bara skriiiiker efter mig! MmmMMmmhh! Förövrigt idag så har jag hjälpt min pappa och fixa lite på hans jobb. Han ska ha nån fest där med nå grabbar.. Så jag fick duka och fixa sallad i... kanske 2 timmar?! Fick ont i min hand :( synd för mig!

Men nu ska jag ringa och stressa Hampus också, han måste lida med mig.. han ska också känna stressen!

Sista dagen

Sista skoldagen nudå! Hoppas jag får hämta ut min mössa också :o Vill ha den nu nun ununu!

Som vanligt så kunde jag inte somna igår... undra varför jag inte kan sova? hmm. Jag skyller på stress, det låter bra. Ska snart åka ner till skolan i lill golfen, har bara 2 lektioner idag så det är väl härligt.

Praktik

Fick reda på min praktikplats idag! Fastän jag inte fick nån av dom jag hade valt sen förut så blir det nog bra ändå, ska vara ute i Birsta på Body Shop. Kanon det, ville ju vara i Birsta så nått av det jag önskade fick jag ju :P Så där ska jag vara i 6 veckor från och med på måndag ;) Skönt att slippa skolhelvetet om inte annat!

Och så har jag fått lånat Stefans lillbil i ca 3 veckor medans han och Katrin är i Thailand! Kung med bil måste jag säga, fastän den är ett helvete att köra ^^ Hampus höll på att skratta ihjäl sig när bilen tutade av sig själv när jag startade den. haha, den gör så ibland.. vet inte varför! Roligt är det iaf :D

Sen har jag en massa skolsaker jag måste göra ikväll ;/ Känns lite tärt, men vad gör man? Har tydligen ett prov imorrn som jag inte ens har gjort klart uppgifterna till.. så det blir till att plugga för kung och fosterland.... Ge mig sommarlov....

Godmorgon och godkväll!

Jaapp, nu är jag hemma igen! fan ta snö säger jag bara! Inga palmer i Sverige inte! :D haha. Har haft en trevlig vecka med min kära familj plus mormor och morfar och moster helen + robin :)) Och Babbe såklart! Hua, skitfint på cypern måste jag säga. Ville inte åka hem... men vad gör man? ^^

Nu har jag det jobbiga kvar, packa upp.. och tvätta alla jävla kläder! Har en trevlig dag framför mig! haha. Ska se om jag hittar lite härliga bilder också ;) mihihii. Flagnar som ett as gör jag också.. trevligt!

RSS 2.0