kanoners

Gooodkväll! Har precis sprungit ut i kylan endast iklädd en t-shirt och trosor. Japp, det var kallt.. och jag spang fort ifall det skulle komma nån gåendes! Var ju tvungen att hämta in min Ipod från bilen..

Men innan det så kollade jag på Timrå - Brynäs, jävulsk skitmatch. Orkade inte ens se klart hela, hände ju inget.. Men jaja, så är det ibland. Annars så har jag inte gjort mycket idag. Ska jobba imorrn så det blir en tidig kväll :)

bla bla bla

Hej hej hej hej. Skola idag, sprang in i Hampus i de mörka korridorena of Komvux! Ett ljus i mörkret ;D Prov på måndag, gäller att plugga som en dåre. Kom just på att det är fredag imorrn, inte en lugn stun denna helg heller! Haha, ne får se hur det blir! Ida har ju kommit hem från USA.. och det surras om en fest ;)

Har knarkat cola sen igår, men gott är det! Längtar inte till nästa gång jag ska till tandläkaren :p Tror nån fyllning eller vad det är på en tand har gått sönder. Låter dyyyyrt.

Mmmm, näe... nu ska jag göra annat! Ciao

hihihihi

Try JibJab Sendables® eCards today!

Haha, fan vad jag har skrattat ;D

my life would suck without you

Goddagens! Sitter här med världens huvudvärk. men inga sura miner ändå! ;) Har precis ätit middag, mamma och pappa köpte hem kinamat. Åt inte mycket, är fortfarande mätt sen frukosten! Haha. Jim bjöd på subway macka.

Snart ska jag åka in till staden för att gå ett varv runt sidsjön med paula :) Det ska bli skönt. Älskar att gå runt där, finns inget bättre! Och nu är det bara 3 veckor kvar tills jag fyller 20 år!!! woho! Ne, nu ska jag ringa paula.

Bye!
Älskar min Jim!

Down, down

Mjaa, ikväll har jag varit hos mormor och morfar på middag! God mat som vanligt, vi firade mormor och pappa. Även fast dom fyller år senare i September så firade vi dom nu för att mormor och morfar åker till Turkiet om nån vecka. Sällan :p

Så jaa, vad gör jag nu? Sitter mest här och funderar, har grymt tråkigt. Får se om jag är med Jim sen eller inte. Mätt är jag som en hel björn. Och trött. punkt.

Japp, nu ringde min älskling :) Blir tydligen en sväng in till stan och sen åka hem till Jim och kolla på nån film! Perfa.


Russel Allen & Jorn Lande - The forgotten ones


where have the angels gone?

Goddag! Idag har jag inte gjort mycket nytta, städat rummet skulle jag ha gjort.. men det blev inte av. Sällan. Mmmja, och igår så blev jag bjuden hem till Emma för att äta lite kräftor med henne, therese, anna och viktoria. Gott var det! Jag som hade längtat efter kräftor ;)

Sen vid 12 nångång så blev Jim sugen på cheeseburgare, så eftersom han skulle jobba hela natten så tänkte jag vara lite snäll med honom ;) Hampus blev sugen han också, så han joinade mig och ut i natten for vi.. mot donken! Haha. Kom hem runt 1 nångång efter vi hade lämat av burgarna till Jim, somnade ganska fort eftersom jag inte var allt för stark sen fredagens bravader. Fick snetänning på Jim som vanligt ;) Haha, ännu en gång förstår jag inte hur Jim klarar av mig, men han älskar mig nog ändå! Hihihi.

Mja, hade iaf överraskningsfest för Petter i fredags som kommit hem från USA där han har spenderat 1 år :) Det var väldigt trevligt, var hemma hos Paula först.. spelade massa kort som vanligt! Väldigt trevligt!

Just nu sitter jag bara och njuter, ur högtalarna flyter det ut Russel Allen och Jorn Lande! Ska njuta till jag dör. Hejs!


Shut up and die

Hellohey! Har inte mycket vettigt att skriva faktiskt, som vanligt! haha. Men ja, ska snart åka iväg och kolla på hockeyn :) Timrå - Modo. Det blir braaaa det.

Färgade håret ännu en omgång svart igår. Den förra färgningen försvann fortare än kvickt. Så jaa, vet inte hur jag ska få tiden att gå nu, är ju mer än en halvtimme kvar. Får ta och kolla lite Gossip Girl då! ;)

Bye

RSS 2.0