fdsgfsdf

Usch vad less jag är... på mig själv. En elak jävel är jag. Vad hände?

That girl is poisooon

Idag har jag varit och burit mer möbler med far, blev väldans trött på slutet där i småarmarna! Men skönt att röra på sig lite :)

Och idag fyller även lill Robin 18 år! Fattar inte :p Tiden går så foooort. Dom arma dagarna jag kunde lyfta han upp och ner är långt gågna. Nu är han 3 meter längre än mig! Lilla kusin! Ska dit och gratta han snart, hoppas på gud att det blir smörgåstårta! hehehhihi. Annat går bra det också ;)

Jaja, nu ska jag gå ner och irritera min syster

tisdag

Japp, ny dag! Pappa ringde nyss och frågade om jag ville komma och jobba idag igen, jajemen far! sa jag ;) Måste bara gå ut en sväng med Rex först och sen ta på mig målarklääääderna!

Var med Hampus igårkväll också, trevligt trevligt. Vi åt hårdbrömackor och kollade på Svenska Hollywood fruar :D Älskar Maria Montazami! Jaja, ska ta och göra mig klar nu. byyye

The regality dance

Goddagens! inatt sov jag hos älskling, sen ringde pappa vid 10 och ville att jag skulle komma in till Metso och hjälpa till med flyttningen. Alltid välkommet med lite extrapengar :)

Skrev in mig hos en jobbcoatch på arbetsförmedlingen förra veckan också, får se om det händer nått nudå :p Skulle ju sitta förjävla fint med ett jobb. Jaja, nu ska jag åka hem till Hampus och göra nått... äga japaner på wii maybe?? :o king!

Jag ska måla hela Metso, lilla mamma!

Heeeej! Idag har jag haft en skitdag, känns som att jag gör mig själv ledsen hela tiden. Måste.Tänka.På.Humöret. Jim hjälpte mig att fixa bromslysena på bilen imorse, tack älskling! Sen for jag iväg och besiktade den igen, skämde ut mig rejält där.. men äh! Bilen gick igenom iaf :)

Sen åkte jag till Metso där jag har varit sen i söndags och målat väggar! Härlig grisrosa som luktar apa, men pengar får ja! Ska dit nu kl. 6 också och måla sista väggen, sen får jag se om Jim och Stridlund vill ha med mig på Bio. HIhihihiHihi. Om jag hinner dvs. men det trooooor ja! MMmmmmja, det var det!

RSS 2.0