Jobb + Nyår

Hej alla glada! Det är så stökigt på mitt rum nu att jag mår dåligt, ska städa imorrn! That's a promise :) haha. Igår och idag har jag jobbat! Hade HK området med Emelie, så dagarna gick ganska segt eftersom det inte var en kotte där. Tur man kunde surra med Emelie på "rasterna" haha. Får betalt iaf...

Sen ikväll har jag umgåtts med Hampus, Tobbe och Linus :D Riktigt trevligt! Käkade lite på donken och sen åkte vi hem till Hampus och spelade wii och kollade på tv! Trevligt, trevligt. Nyår imorrn också, kommer sakna paula som en tok :( Party people! Funderar på att äta middag med mamma och pappa hemma hos mormor och morfar.. får se om jag hinner :)

Är trött som ett får, ska ta och skalla kudden snart!

TP

Jahapp, då var detta överstökat :p Nu är det bara att invänta kvällen för lite partaj! För övrigt ägde jag och Robin på TP igår.. tills vi insåg att South Park var mycket roligare! haha.

Är trött idag, blev sent igår :( Kunde inte sova heller... man ska aldrig börja läsa en bok kl 3 på natta. Iaf inte om man heter Elin Henriksson och inte kan sluta läsa :D haha. Måste klura ut vad jag ska ja på mig ikväll också, har en aning.. men man vet aldrig. Gud så jobbigt, vilka problem man har ;) Får nervsammanbrott om jag måste stå i kö i 534978936 timmar på krogen sen! huuuuuva vad kallt.

Julafton, typ

Godkväll! Kom hem från mormor och morfar för ett tag sen. Trött som ett skadesjutet får är jag, men vaken ska jag fan va... anledningen vet jag ej :)

Jag har världens bästa familj, alltid så kul att umgås alla på en och samma gång. Finns helt enkelt inga bättre! Skulle inte byta bort er mot allt i världen! .. Kom och tänka på Guitar Hero förut också, var ju tvungen att köra lite. Gick inte så bra eller, expert-statusen är bortflugen. 6 månader sen jag körde? tyyyyp..

Dags att sova nu ändå tror ja, kommer nog inte kunna sova... tänka för mycket. Men ändå för lite... Det är jag det.

Snart julafton

Godmorgon! Nästan nyss klivit upp, och är faktiskt pigg :) Tur är väl det! Är liiiite nervös, ska på jobbintervju idag kl 10. Hoppas det går bra, hade suttit så otroligt fint med ett jobb just nu.

Jim ligger och sover här bakom mig, är ganska avis faktiskt ;D haha. Ser otroligt skönt ut! Och i helgen var det personalfest med Stadium ute i klingsta :) Det var väldigt trevligt, åkte hem tidigt dock. Eller ja, åkte därifrån tidigt, alkoholen tog över och jag åkte in till stan! haha. Men det var roligt det med, träffade många gamla vänner :)

Snart julafton dessutom, längtar gör jag! Och jag och Jim har varit tillsammans i ett år den 25:e :D Tiden går fort.

Zzzz

Godmorgon! Klev upp halv 7 imorse, kan knappt komma ihåg sist jag klev upp så tidigt... och då är det illa! Gick bra iaf, hoppade in i duschen så att jag skulle vakna till lite ;D Men nu är jag trött igen!

Ska vara på arbetsförmedlingen kl 10, får se om dom har nått intressant att dela med sig av. Tveksamt. Har lagt ut min kära BMW på blocket också.. :( Stackarn, men jag behöver pengarna om man säger så! Hoppas nån nappar ;) Lär ju ta ett tag ändå...

Får inte sova med jim förns på fredag heller ;( Huuuuur ska jag överleva????? dummadummadumma skola :D


tomte??

HejHejHej, hemskt mycket hej! Jag har läst 2 st 500 sidors böcker den här veckan :) Har gått och blivit besatt av Twilight böckerna... som alla andra 12 åringar! way to go!

Sitter nu i denna skrivande stund och väntar på att min syster och alexandra ska bli klar med sitt smink och hår... dom ska också på "fest". En skyddande hand är jag ikväll alltså. Nån som ser dom på stan, ring mig omedelbart! Ja, men iaf... ska på tomtefest hos paula ikväll :) Kan bli kul! Eller det blir nog kul! Hörs imorrn! Ska ta upp detta vrak igen! ... bloggen alltså



RSS 2.0