gfegghj

Meeeeen skjut mig! Är hungrig som en jävla varg och posten har inte kommit än!!! Förbannad jag blir! Får väl köpa en torr jävla sallad till lunch..... eftersom jag knappast hinner hem och äta.

Hostan är förbannat irriterande också, kliar i halsen hela tiden. Trodde jag skulle dö igår när jag skulle sova... Dålig jävla dag, JA!

yeey

www.tjuvlyssnat.se Haha, älskar den där sidan! Kan sitta i timmar och läsa ;D

ghhh

.... Och träningsvärken är brutal!

En Måndag

Häääj! Ny dag nya möjligheter, som min apa på dörren säger! Tråkigt väder idag, men inte gör det mig nått eftersom jag ändå jobbar. Mohaha. Mamma och pappa kom hem från gbg igår, slut på det lugna :p Haha. Nejdå, skönt att dom är hemma.

 

Idag fick jag ett sjuuukt sug efter träning :) Så nu jevlar blir det till att besöka kära ego några gånger per vecka igen! Börjar med en monster start, Spinning 30 min + Core 30 min! Härligt :D Men jag vet ju hur jag är, tränar som fan i några veckor/nån månad, sen lägger jag ner och kör kanske 1 gång per vecka. Men nu ska jag försöka hålla i träningen ett tag. Får hoppas det håller sig ;) Sover mycket bättre när jag tränar också.


baah

Jag har ont överallt!! Min hals gör ont, mitt huvud gör ont... HELA MIN KROPP VÄRKER! :( Åker väl på en jävulsk fökylning. Kuuuul! Säkert Hampus som har smittat mig haha.

 

Ett plus är iaf att internet funkar nu! Wiho! Sista minuten kan man säga eftersom mamma och pappa åker bort imorrn och är borta i nästan 2 veckor, haha. Jag och Rex har hela huset för oss själva :) Nice! Bra... nu fick jag ont i revbenen också.

 

Dags att åka hem snaaaaert!


London Baby!

Sitter här inne på det svinkalla kontoret medans det är ruggit varmt ute :D Känns ganska tärt, vill ut och sola! Dock brände jag mig som fan igår. Är nog lika bra att ta en paus från solen, haha.

Helgen då? Gatufesten ja, var som vanligt :p haha, inte värt pengarna men man vill ju inte missa det ändå eftersom alla andra går ;D Limpan var på besök ifrån Karlstad, trevligt trevligt. Nej men jag har haft en jävligt rolig helg :) Får tacka mina underbara vänner för det! Härligare människor får man leta efter!

Och snart åker vi till London! typ 3 veckor kvaaaaar, hua... flygplan!!! ;o haha. Tur att det bara är 2 timmar man är i luften... typ! typtyptyptyptyptyp!!!1!!

try my love

Goddagens! I helgen blev det lungt :) Var chaufför en stund i lördags, men somnade ändå före 12 :D Typiskt mig om jag lovat att vara chaufför, haha. Men jag vaknade iaf! Tur det.

Fick inte heller käka lunch förns efter 1 idag... hyffsat less man blev. Hungrig som en varg och inget att göra, kl. 1 ringde dom på klockan. Som tur var så kom Peder precis då, så han tog över postpaketen så jag fick åka hem och äta nått. Men när jag kom hem insåg jag ganska snabbt att jag hade glömt nyckel in haha. Så det var bara att åka på ica och köpa en sallad och käka på kontoret :p Nått mer hann jag inte meeeed.

Brutalt varmt i lördags också, men inte badade jag i poolen heller.. förjävla kallt xD Är nog lite av en badkruka, höhö. Men lite brun blev jag nog! Ser inte ut som ett spöke iaf ;) I helgen vankas det Gatufesten också, blir nog roligt kan jag tro! Får la se om det blir både fredag & lördag eller bara lördag :)

is vrij zwak


Ssssamsung

Fick min mobil idag! ;D Den ligger på laddning just nu, wihooo! Eftersom vi fortfarande inte har nått internet hemma (bugar och bockar kära mor...) så får jag pilla på mobilen ikväll istället.

 

Igår när jag och Ida var på väg ner till bion så är det ju klart att vi hamnar mitt i stormen vettu. Såg knappt nått för allt regn och så blixtrade det och åskade så hela bilen skakade! Var inge kul att köra bil i stan då kan jag säga :p Vatten överallt! Men bion var bra, Robert Pattinson in my heart! ;D haha. Sjukt snygg!

Spelade Guitar Hero Metallica igår tills fingrarna blödde tror jag! Inte nådigt på hard när gitarrsolona kommer eller! Är lite ur form just nu också ;) fingrarna tröck inte alltid där jag ville, haha.


RSS 2.0