!!!

Har haft en underbar helg :) Åre på lördagen med paula, var helt överlägset! Hade kunnat varit bättre väder.. men inget jag klagade över :) Blev tåg både dit och hem, vi hade till och med ett eget tåg! haha.

Var skithärligt snö i backarna och trevligt sällskap :) Resan hem var ju inte heller så farlig, efter en hel dag i backen var en kall öl inget jag klagade över! haha :D Väl hemma var det bara att kasta sig in i duschen och göra sig klar innan min skjuts in till stan kom.

Spenderade första delen av kvällen hemma hos paula med mina fina vänner och sen gick jag, malin och emma ner till aveny :) Hoffmaestro skulle ju spela halv ett... men inget jävla band kom ut :p så jag gav upp eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter.

en trasig bil

Goddagens! Idag så vaknade jag upp hemma hos Jim, klev upp runt 11 nångång. Fikade lite och åkte sen iväg, jim skulle jobba. Så jag har fått ha hans bil heeeela dagen ;) Det blev en tripp till stan där jag fikade med Hampus, Kristina och Therese :) Riktigt trevligt! Fick dessutom en monsterkaka för 25:- Orkade dock inte äta upp hela själv, så Kristina offrade sig!

Inhandlade även handkräm och sminkborttagning på staden. Välbehövligt, nu fattas bara en foundation, rasslar gott i kontot! Jaaaaja. Min bil är trasig dessutom, får se  hur mycket pengar man måste lägga ut på framtida reparationer. Hoppas att det inte är nå större problem :p Känns inte lockande att åka omkring i en läkande tank... hehehehheHE!

Ja näe, kanske ska börja röra mig iväg.... så inte jimpan ska behöva stå och vänta alldeles för länge ;D 

GE MIG

Uttråkaaaaaad! Vill inte ha mer snö! Ge mig sommar!

hihehehihoho

Vad heter din hund?
Rocky Child's Royal Rex - "Rex"

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Jadu, var ju rätt självklart på grund av stamtavlan ;) Fast dom andra ville döpa han till Nisse av nån anledning, jag stenvägrade!

När är din hund född?
1 Mars 2004

Vilken ras är den och vilken färg har den?

En Irish Softcoated wheaten terrier, och är precis som namnet.. vetefärgad! haha

Vad väger din hund?
Jadu, 20kg tror jag

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Köpte han av Kerstin som är min gamla dagisfröken, och hon har en kennel på alnö som heter Rocky child's. Så det kändes rätt självklart att köpa en valp av henne, eftersom jag så gärna ville ha en sån ras :) 8500:- kostade han!

Varför valde du just den rasen?
Jag vet inte riktigt, tror det var nån dag när jag och johanna satt och bläddrade igenom hundrasböckerna som vanligt förr i tiden, var väl då jag fastnade för rasen! Har alltid tyckt att dom har varit fina :)

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Har ställt ut honom nån enstaka gång, men det var inget varken Rex eller jag fastnade för :p

Är hunden rädd för något?
Sånna där gröna grindar & dammsugaren

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Nja, nästa gång blir det en fransk bulldog. Men säkert nångång i framtiden

Kan hunden några konster och lydnad?
Jadå! ;) Sitt, ligg, gå fot, rulla runt, spela död, sitta fint, high five!, rulla runt, gissa hand, sick sacka mellan benen, snurra, tassen osv. :p

Nu har Rex också fått lite tid i rampljuset! höhö


feels like tonight

Well Helloooo! Idag sov jag... länge! Rätt härligt faktiskt ändå. Sen efter att Jim hade skjutsat hem mig så satte jag igång och storstädade mitt rum. Har skjutit upp det hyffsat länge nu ;) Så det var dax! Men nu är det rent och fint!

Och efter det har jag bara legat framför tvn och kännt lugnet! Får se vad jag hittar på nu, känns som att jag ska plocka fram vänner DVD:n och se lite på det. Sen imorrn får jag se vad det blir, antagligen plugga bort det sista av kurserna jag har!  

Dagens låt: Def Leppard - Pour some sugar on me



Mitt pucko ;)

lördag

Hej Hej Hallå! Idag har jag jobbat, gick bra.. lite segt sista timmen som vanligt :p meeeen men! Efter att jag hade slutat så kom mamma och Ida och hämtade mig, sen åkte vi ner på stan och handlade sushi ;) Satt som en badmössa på en flintskallig. Som min kära far hade sagt!

Och kvällen blir nog en överraskning om vad den bjuder på! Ska iaf åka hem till jimpan om en stund, sen får vi la se! Inge jobb imorrn och det bugar vi för! Jaaaja, nu ska jag göra annat!

BYE!

hate this part

Jaa, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag väljer nog att skratta. Men men, ett val är gjort... och ja, jag tycker fortfarande att jag gjorde rätt val!

Man väljer sina vänner helt enkelt :) Tur att jag har Hampus. Bästa vänner i 20 år... och så förblir det! I övrigt så ska paula med till Åre! Kommer nog bli en bra dag! :) Bara 1 vecka kvar nu. Ska vara med hampsan ikväll, blir en lugn kväll med morötter och dipp! mmmMmmh.

Ajuste, min firre dog i förrgår ;o Tyckte synd om han, vettefasen vad som hände. Jim fick spola ner stackarn när han hade slutat visa tecken på liv :p Tycker fortfarande att det är hemskt att se djur lida... även om det är en guldfisk!
R.I.P Mekbeb! hihi

Tracy Chapman - Fast car



har gått och blivit kär i den här låten :) Så skön att lyssna på!

i can see clearly now

HELLO! SItter här och väntar på att hockeyn ska börja :) Jag hoppas verkligen Timrå vinner ikväll! Börjar bli lite nervös faktiskt. Krossa HV ;)

Hähähähähä, jaaa... dagen gick väldigt fort idag faktiskt. Fastän jag var trött som ett mongo imorse. Men till jobbet tog jag mig ändå! Eller ja, Jim skjutsade dit mig rättare sagt! Överlevde dagen gjorde jag iaf. Är ledig fram tills på lördag (förhoppningsvis) Skönt :)

Nu blev jag sugen på en prommis! hejpa

fdsadjkhgf

Goddagens! Sitter här och väntar på middag... är vrålhungrig! Hade ingen mjölk hemma imorse... och utan mjölk kan jag inte dricka te, och utan te dricker jag ingenting :') Bra där. Så två mackor imorse, sen jobb på det. Hungrig alltså!!

Ska jobba imorrn också, 8-4. Bra med lite pengar för en gång skull! Köpte mig ett par pilotbrillor på stadium när jag hade slutat också ;) Jävligt snygga. Hihihhi! Nu har jag 2 saker jag SKA ha med mig till sweden rock, biljetten och brillorna ;D Och snart blir det Åre, längtar gör jag! :)

en liten lördag

Haha, igår åkte jag hem till paula direkt efter jobbet. Hon bjöd på finmiddag, fiskbullar och vin till! ;) Det slank ner. Sen efter ett tag så tog vi bussen till Granloholm. Hade trevligt där med, vi fick i oss en del alkohol så att säga. Efter det så blev det en snabb visit på krogen.

Jag och paula ledsnade efter ett tag, och hemgången måste ha sett rolig ut om man skulle ha gått förbi oss nykter ;D haha! Ojojoj... Näe, man lever bara en gång ;) Och det känns att jag lever idag kan jag ju säga.

Jaaa, men NU... ska jag vänta på att hockeyn ska börja. Tror Hampus skulle komma förbi en sväng nu också.

Tack och adjö, Hampus ska få spö

Goooodmorgon!

Var är din mobiltelefon? Den ligger så fint på mitt nattduksbord
Ditt hår? Är en katastrof just nu..
Din mamma? Är en underlig varelse
Din pappa? Tycker om öl och hockey!
Syskon? Ida... är mer mitt husdjur!
Det bästa du vet? Att sitta med en latte i handen, uppe på Norraberget en fin vårdag :)
Din dröm inatt? Nått om monster iaf, kommer inte ihåg
Din dröm/ditt mål? Bli rik
Din hobby? Hm, ingen aning hörredu... har jag en sån?
Din skräck? Flygplan och spindlar
Var vill du vara om 6 år? Rik... som sagt
Var var du igår kväll? Hemma i soffan framför en Timrå-HV match
Vad du inte är?  Sparsam :))
En sak du önskar dig? En egen lägenhet
Var du växte upp? I gamla hederliga Tunadal
Det sista du gjorde? Drack kaffe
Dina kläder? Just nu: Mysbyxor och huvtröja
Din TV? Är dammig och söt
Ditt/dina husdjur? Märklig hund
Dator? En liten, liten HP! :)
Något du inte har på dig? Vita leggins...
Favoritaffär? Säger nog Carlings, finns inte nångång jag inte har gått in i den affärn utan att vilja grina när jag går ut
Favoritfärg? Lila
När skrattade du senast? Igårkväll
När grät du senast? I lördags tror jag


a drop in the ocean

HELLOHEY. Timrå vann igår igen :) Inte för att dom spelade bättre än HV, men skönt att dom vann ändå! Hoppas bara att dom vinner idag också! Sure hope so. Och efter matchen åkte jag hem till min älskling och såg klart Valkyria :) Rätt bra film faktiskt!

Sen imorse, eller ja.. runt 2 så ringde Björn och frågade om jag ville jobba mån-tis till veckan. Han ringde även för en stund sen och frågade om jag kunde  jobba imorrn också, skönt att ha nått att göra på dagarna ;) Wiho. Jaaa, men näe.... nu ska jag invänta hockeyn :)

Jim Lindholm, du är det bästa som finns!

phew

Goooodmorgon! Är trött som ett djur idag, huva. Ska skjutsa min syster och hennes vänner till sidsjön snart. Dom skulle tydligen ha nån friluftsdag!

Och matchen igår! Trodde jag skulle få hjärtstillestånd minst 3 ggr! Men så jävla skönt att dom vann! ;) Bra jobbat där! Sen efter matchen åkte jag med Jim hem, låg och kollade på Valkyria till 12 typ, sen skjutsade han hem mig för han började jobba 1 stackarn :( Själv somnade jag på en gång! höhö

Johnny Nash - I can see clearly now

hockey

Gaaaaaah, pigg! Drömde att det var sommar ute, men när jag klev upp och drog upp rullgardinen hade jag lust att lägga mig och sova igen. Joooobbigt!

Inte så länge kvar tills det är sommar, hoppas det går fort! Mihii, igår var jag hos paula och kollade på en skitbra film :) Gilbert Grape blev det, riktigt bra faktiskt. Åt melon gjorde jag också ;) Och ikväll ser det ut som att det blir till att åka ut till Eon arenan för att se Timrå spöa HV!

Men först skolan, sen träna!


d

HELLO! Kvällen igår bjöd på en utgång iallafall :) Var lite halvsegt ute, men jag hade trevligt ändå som vanligt! Träffade mamma utanför Bishops en snabbis också. Hon och Helen var ute och rännde ;) Dom fick även åka hem med oss, haha! :)

Jaa och imorse var jag pigg som ett murmeldjur, iaf till en början... så jag låg och kollade på tv ett bra tag innan det blev liv i Jim! ;D mihihi. Och nu sitter jag här hemma och mår illa.... är dock sugen på godis! Får se om det blir en sväng till ICA snart.

Haha :D

fiesta

Fin förlust för Timrå idag må jag säga, blev lite halvless när dom förlorade med 7-0 mot HV! Inte bra.. Jaja, får hoppas att det går bättre nästa match.

Mjooorru, och nu sitter jag här och är så grymt jävla sugen på att festa! haha. Får se hur det blir ikväll helt enkelt. Min öl ser så god ut i kylen!!!!!

Sagan om hur det sket sig

Oj oj oj, har så sjukt ont i nacken sen igår! haha, lär ju vara från när jag ramlade baklänges med brädan... tur att jag tar skidor i Åre, annars kommer jag väl hem i rullstol.

Yes, men idag så har jag hunnit med att hälsa på mormor och morfar en stund :) Kändes lite jobbigt eftersom Hasses begravning var idag. Men that's life! Fick iaf lite smörgåstårta av morfar, mys! Sen åkte vi hem och jag slängde mig själv och min nacke i sängen och kollade på tv i några timmar. Sen blev det våfflor till middag!

Var inte ett dugg sugen på att festa idag faktiskt, hade dock varit kul eftersom paula ringde förut och frågade om jag skulle hänga med dom ut. Förfesta i paulas nya lägenhet och allt :) Hade varit jävligt kul.... men NACKEN! haha. Den skulle ta kål på mig ;) Så jag sitter här och känner lugnet och väntar på att Jim ska sluta jobba nån gång!

Men nu ska jag ta och umgås med mami en stund!

Hassela

Kom hem från Hassela för ett tag sen, har varit där sen ungefär halv 10 imorse :) Jävligt roligt och härligt var det! Gav dock upp snowboarden efter ca 3 åk. Blev så jävla less efter att jag vurpade och slog skallen! haha. Så jag passade på att införskaffa ett par skidor istället ;) Då jäklar blev det åka av! Så det blev en trevlig dag med massa åkande och paula :)

Så nu är jag slut i min lilla kropp... sitter och väntar på hockeyn :) fan va niiiiiice! Ajuste, var på bio igår! Med Jim och Marcus. Såg Män som hatar kvinnor, jävligt bra film faktiskt :) Se den! haha. Jaaa men näe, nu ska jag lägga mig framför tvn!


Hultsfred 2009

Nån som är i behov av en HULTSFRED BILJETT? Köp gärna min!

hijijikhihikjijhihi

Nuuuuså, har precis kommit hem från paula :) Jättefin lägenhet, stoooor och fin! hihi. Köpte vindruvor och drack ramlösa.. hyrde även Boog & Elliot 2 ;) Hann dock inte se klart den, Desperate Housewifes kom ivägen! haha

Men det var trevligt, det var det! :D Så nu... ska jag inte göra mycket. Kolla på tv och ta det luuungt! Får dock sova själv eftersom jim jobbar! Ensaaaaamt! :( uuuuhuhu

paula in the toooown

Gooooddagens! Idag har det tammefasen inte hänt ett piss, och jag är uttråkad som ett as! Det blev iaf film hemma hos Fredrik och Johanna igår.. såg fyra nyanser av brunt, hade redan sett den kom jag på efter typ halva filmen.. måste säga att den är ganska halvdryg efter ett tag ;p haha! Vi hann iaf trycka i oss nästan två påsar morötter under filmen + dipp!

Ingen skada skedd som tur är, sitter och väntar på att Hampus ska käka klart så vi kan åka till paula nångång :) Ska kolla hennes nya lägenhet och mysa lite! Miiih :) Äntligen bor hon i staaaaan! :D


fina, fina vän :')

hjhejehejehejehejhe

What to say, what to say??? Jag fick ont i mitt huvud just i denna stund, underbart. Är nog för att jag skänkte en tanke åt mitt konto.. Kommer att få spara på varenda liten peng nu till Juni. Kommer bli jävligt hårt, MEN JAG SKA SE KAMELOT, DREAM THEATER och många andra ;) Lätt värt det, lätt värt det!

MmmMmmm, funderar på om jag ska orka duscha... är nog liiiika bra det. Hampus nämde nått med film..... JAG ÄR PÅ! Kanske åker och tvättar bilen också, om högtryckstvätten funkar såklart. HEJ

Och juste, på torsdag ska jag och paula överta Hassela backarna! Och den 28:e Mars tar jag över Åre! :) Lovely.

timrå-luleå

Jaa, igår var vi och såg Timrå - Luleå! Jag, Jim, Johanna, Hampus och Fredrik.. synd att fel lag vann bara. Och Luleåklacken var hyffsat dryg, men annars så ;p Sen blev det att åka direkt hem till Hampus och dricka öl!

Kvällen slutade på stadshuset tyvärr, kan inte säga att jag gillar det stället :p haha. Men men, tappade bort alla tillslut och jag hade inga pengar på telefonen, tur att Jim hade skjuts så dom kunde komma och hämta mig :) Mjaa, och idag blev det inte mycket gjort! Vaknade runt 11 och var tvärpigg, men det var inte Jim! haha. Så jag låg och kollade på tv ett bra tag innan det blev liv i karln!

Jimpan skjutsade hem mig runt halv 5 och jag fick kinamat av pappa ;) Tackar och bockar för det! Ikväll blir det lugna puckar känner jag :) skööönt. Är ju ledig hela veckan nu, så jag lär ju får några samtal om att få jobba bara därför. Men pengar på kontot får man ju!

RSS 2.0