......

I'll always keep you inside.
You healed my heart and my life,
And you know I tried...

staun hela daaaun

Åkte ner på stan idag runt 1, kom hem för en halvtimme sen! Jag vet inte hur längesen det var när jag var så länge på stan sist... men det har varit trevligt såklart! Fredrik fick hjälpa mig att hitta maskeradkostym tills på lördag.... eftersom min och hampus kenoboll inte blir av :(

Jag ska vara kung istället! Inte lika roligt, men jag har noll fantasi :D Så... det blir nog bra! Och idag fyller Kjellan 19 år ;) Så grattis till dig Malin! Får se om jag tar mig bort till dig sen och äter tårta, mamma och pappa är inte hemma och therese är snål! Ska nog få therese att skjutsa mig... höhö

Dagens låt: Michael Jackson - You are not alone

tårta

Jahapp! Den här dagen flög ju förbi kan man ju säga... Hampus kom och plockade upp mig och vi for ut på Birsta en sväng, han skulle ha nån skyddsgrej till sin iPod touch (.......), men det blev lite fel när vi sen öppnade förpackningen! haha, iPoden ville inte passa osv. Måste ha varit helt fel sak, men där fick du hampus... bara för att du har en mycket coolare iPod än mig.... FUCK YOU! ^^

Sen åkte vi och köpte middag på Granlo pizzeria, var vrålhungrig så det satt perfa... efter det så bakade vi 2 tårtor, hahaha världens fulaste! Hampus fick bestämma hur dom skulle se ut, och ja...  karln fyller 19 år ;) haha!

 

Jaja, dom smakade gott iaf! haha, tuuur var väl det. Men näe, har ont i mitt huvud så jag ska nog lägga mig och sova. Hua vad skönt!


En Onsdag

Goooomorron, gomorron! Drömde en hemsk dröm inatt (igen)... det var typ 28 veckor senare blandat med spindelmannen. Det var inte en mysig dröm, okej?

Idag är det Onsdag, och jag är helt ledig ifrån jobb och skola! Känns really nice yo... Bara det att jag måste hitta nått att underhålla mig själv med fram till klockan 7. Det löser sig säkert! Ska försöka få tag på paula! Eller Johanna, den som svarar först vinner mitt sällskap!! Eller jaha okej, nu ska jag hjälpa Hampus och baka tårta tills ikväll! kuuung :D

Dagens låt: Shinedown - If you only knew

råheeet

Idag är jag glad, glad glaaaaad! :D Ja, jag är jätteglad! Överglad! Och det är bra :D Åkte ner och tränade direkt efter jobbet idag, skönt att röra på sig! haha, sen höll jag på att frysa ihjäl när jag stog utanför ego och väntade på mamma... så jävla kallt! Trots att jag hade dunjackan och allt!

Jag vill att det ska komma snö, men jag vill inte att det ska vara kallt!!!! ;( hua. näääääääe, men vafan ska man göra nudå? Finns inget på tv.. förutom simpsons! Snart desperate housewifes! kung.

Dagens låt: Shinedown - Breaking inside (ja, jag är kär i shinedown)

Hihhihihi

Hihihi, jag fick jobbet på stadium! :) Dock är det bara ett extrajobb, men det duger länge.. eftersom jag fortfarande pluggar ;) Men jag är glad att jag slipper städa! haha. Ska jobba idag också :) rooooligt! Så vill ni ha kläder att träna i? Eller bara en varm och skön jacka?? Kom till mig ;) haha

Hmm, jaaaa... idag fyller min vän Hampus 19 hela år ;) Och det ska såklart firas! Funderar på att åka dit efter jobbet och käka lite tårta med hans mormor och morfar, men jag får se! Ska ju dit imorrn också, som alla andra :D haha! Och på torsdag fyller Malin år! Det kommer bli en jobbig helg, men jag antar att det kommer vara värt det. Blir ju maskerad på lördag, och om hampus och mina planer går i verk så ska vi vara kenobollar :D hihihi

Har dock funderat på Fredriks fråga: "Hur ska ni  ta er genom dörrar då?" Ja, Fredrik...... hur gör vi det? Och hur sitter vi ner?! VI får fundera på det där! ;D

Dagens låt: Shinedown - The Crow & The Butterfly



morron morron!

Haha, bra elin! Glömde ställa om tiden på mobilen... hade kunnat sova 1 timme till ;( kul. Jaja, är ju uppe i tid iaf, bättre än att försova sig. Somnade vääääldigt tidigt igår, var trött som jag vet inte vad. Skönt att sova.

Börjar bli lite nervis nu faktiskt... men jag tror allt går bra :) Dom var så trevliga där, så det blir nog inga problem. Iih, jag vill verkligen ha det jobbet! :D hoppas hoppas!

Dagens låt: Symphony x -  Of sins and shadows

Dumma söndag!

Gaaah, mår som en nyskjuten apa! Blev en väldans rolig kväll igår som jag hade förutspått ;) Emmas lägenhet skulle jag kunna offra min högra hand för, jag älskade den! haha. Skitfin var den! Men iaf, emma skulle som sagt inviga lägenheten med en förfest.. och det var kewl!

Linda drog fram nå kort och lärde oss nån bonnlek från härnösand... självklart skulle jag förlora och självklart blev det många klunkar och självklart drack jag rödvin! mmmhhh. Fast det var kul :D haha. Sen skulle alla ner på krogen och jag fick ringa efter taxi åt 11 personer... jag var full och taxitanten i luren var nog inte så glad på mig :) Tog ett tag innan jag kom på att vi behövde en stor och en liten taxi ;D

Väl nere på stan så tror jag var enda en behövde gå på toa... malin och ofelia kunde inte hålla sig länge så dom fick ta till drastiska åtgärder! ;D vi andra höll oss iaf till Irish! Och på Irish skulle malin och Ofelia självklart ta en 6:a tequila! Gick ju bra:D haha. Irish sög, svenssons sög.. så vi skulle prova BK, men längre kö än det var igår har jag aldrig skådat tror jag! Inte på BK iaf.. Alla gav upp förutom jag! Fick sällskap av Daniel och hans vänner :D det var också roligt! Jag tycker det var lätt värt att stå i den kön iaf! :)


hejjjjj

Ojoj, idag blev en minst sagt stressig dag! Vaknade runt 11, kollade lite på tv och mös på ett tag! Skönt! Sen satt jag mig vid datorn ett tag.. sen kom jag på att Helen kommer hem ikväll.. så det vore ju snällt om jag tvättade hennes bil som jag har lånat dessa två veckor hon har varit borta =) Såå, det var bara att tvinga med hampus! Och såklart hade karln inte ätit frukost.. så vi stannade på donken så han kunde köpa nått ätbart ;p

Sen var det bara att gasa till Metso och spola av bilen! Så nu är den ren och fin. Sen klockan 2 så följde jag med Malin och kollade på innebandy :) Det var kul, var flera år sen jag kollade på en match känns det som! Och nu har jag precis duschat oså.. skööööönt, har kännt mig som ett upphittad katt hela dagen... så nu väntar jag på middag, pappa skulle göra hemgjord pizza :)) goett! Sen blir det Emma!

Dagens låt: Naglfar - I Am Vengeance

Traalalalaaa

men nu har jag tråkigt kan jag säga... inte ett skit på tvn heller, förutom halv 12... då är det scrubs. Bara att dunka huvudet i kudden och glo på det resten av kvällen helt enkelt! Gah, vad segt... måste skaffa pojkvän! ha... ha

Jaaaahaapp, blev bjuden på maskerad nästa helg dessutom :) Men vadfasen ska man klä ut sig till?! haha. Får fundera på det dära ett tag! Det löser sig...

Men nej, nu ska jag se på scrubs!

Gomorron!

Hallooou! Vaknade 07.45 idag... alltid lika trevligt när jag är ledig och kan sova hur länge som helst egentligen :) Men men, det är bara o lägga sig ner och ta en tupplur sen! Yeees... Idag händer väl inte allt för mycket kan jag tänka mig, ska ut till birsta sen iaf! Måste ha en ny underlagskräm och en present till hampsan!

Satteee... det är min dag! Blir nog bra i vilket fall som helst... och just ja, fick nå ryck i tisdags.. haha, så jag gjorde något jag borde ha gjort för längesen ;) jag gillare! ->

Dagens låt: Rise Against - Like The Angel


eiiii

Tack gud... för att du ger mig lön imorgon! Det satt fint! amen

over and over..

Tjolahopp! Hade världens värsta dröm inatt... den var inge kul alls ;( Jag hoppas att den aldrig, aldrig, aldrig blir sann! hua... då skulle jag gå under! .. Du är en fin människa ändå!

Om man bortser från hemska drömmar så trodde jag att min fisk var död imorse.. men det var han inte som tur var! Han låg still för länge och jag blev rädd! kan man fästa sig vid en fisk?! eller? jag gillar Mekbeb... tudiduu. Och idag ska jag följa med min syster till johannas lilla frisörsalong, hon ska nämligen klippas ;p Blir nog bra deee... Men först ska jag utföra ett uppdrag! kuuuung.

Plus att jag har hittat världens snyggaste snowboardjacka + byxor.... får se om jag köper det eller om jag önskar mig i julklapp! Ska ju bli snowboard pro den här vintern! Efter min krasch i busken förra året fick jag nog ;) haha. Paula får vara lekledare tills jag klarar mig själv :))

Dagens låt: Trapt - Wasteland


mitt öra är varmt...

I just saw Halley's comet, she waved.
Said 'why are you always running in place?'
Even the man in the moon disappeared,
Somewhere in this stratosphere.

Tell my mother, tell my father
I've done the best I can
To make them realize,
This is my life.
I hope they understand,
I am not angry I am just saying,

Sometimes good bye is a second chance

im just saying

Uuuuh, trött! ;( Ser ut att vara dökallt ute idag också, jobbigt! Har bara 1 lektion idag dessutom, som är 1½ timme lång... jag vet, det känns jobbigt att åka ner bara för 1 lektion ;) meeeen, jag måste!

Meh, behöver nog inte jobba nått i veckan heller :) Känns skönt faktiskt, få vara ledig från det där lite ;) haha! Snart får jag lön också, ska bli kul o se hur mycket jag får! Har ingen aning ja! höhö. Och på lördag ska Emmsi ha inflyttningsfest, ska bli kul :D Men jag är fortfarande aaaaavis! Vill också ha en egen lägenhet!
;( Plus att min älskade johanna också har fått tag på en lägenhet nu :') Åh, jag är så glad för din skull!! ... Men avis!! :)

eyyy

Mjaaa, kvällen var ganska rolig faktiskt :) Massor av roligt folk och seriösa diskussioner ;) Åkte hem tidigt ja, kändes som att det behövdes ;p haha. Är så jäkla trött efter den här veckan!

Men imorrn ska jag sova ut! Ska bli skönt, för den här veckan ska jag plugga som aldrig förr!


      

en lördag!

Lalalalla... sitter och väntar på att paula ska landa med bussen i stan så jag kan åka och plocka upp henne nångång! :) För ikväll ska vi ut och ha roooligt! Men först ska jag och mamma åka och köpa middag nånstans, jag hoppas hon går med på sushi! :) mmh, skulle vara väldigt gott.

Idag har jag då inte gjort mycket förresten, gick och la mig halv 3 igår... vaknade 9 ;p Jag är trööööött! Blir nog pigg när jag får i mig lite middag sen! hrhrrr. Happp, vad ska man göra så att tiden går då? Ska försöka hitta nått att ha på mig ikväll, kan ju vara en bra idé...

Dagens låt: Shinedown - Second chance

keep your eyes open for a while!

HallowHey! Jag är otroligt uttråkad... börjar jobba 7 imorrn så det känns som att jag vill komma i säng innan 11! haha, synd att jag inte är ett dugg trött. Saknar min tid när jag bara kunde lägga ner huvudet på kudden så somnade jag, undra vart det tog vägen?! iih

Men jaaa, funderar på att plugga lite nu när jag är pigg o allt. Kanske blir sömning då? Det tror ja! En liten fågel viskade i mitt öra att det blir utgång i helgen! Eftersom det misslyckades förra helgen så kan jag ju ta igen det nu ;D haha, får se om paula är lika pepp imorrn ;)

Uh, jag är då inte pepp för att jobba... vill inteeeee

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejehj

  

Haha, jag och hampus var ute och gick en fin dag! ;D Och rex han såg så ensam ut i sitt fönster!

daaaligt väder...

Alltid lika underbart att dra upp rullgardinen på morgonen och skåda detta fina väder... jag hatar regn, verkligen! Kände att jag inte ville ta mig ner till stan i detta så jag ringde till hampsan och bad om skjuts ;p  kuuung

Imorrn ska jag jobba, mindre kul! Fast det är ju pengar, får tänka så ;p haha. Vill bli klar med denna jävla skola nu.. så jag slipper ha ångest hela tiden över att jag jobbar istället för att gå på lektioner! Inte för att jag måste vara på alla lektioner heller, men jag får ångest ändå ;p Bara för att jag är jaaag liksom.

Jaaa men vad händer ya0? Ska klä på mig så att jag slipper stressa! wihihihi... uttråkad är jag! Vill inte gå utanför dörren!

Dagens låt: Bob Dylan - It ain't me, Babe

With every heartbeat

Gah, har träningsvärk i ryggen av alla ställen... det är lite mysko eftersom jag inte ens tränade ryggen igår, tänkte göra det.. men lät bli ;p Konstigt? Ja.. höhö.. måste ha råkat gjort nån super twist eller nått..

Idag har jag varit duktig, jag har städat mitt rum, bäddat rent sängen och gjort rent firrens skål ;) Samt spelat guitar hero, ugglat framför datorn och varit ute på långprommis med Rex! Skön dag, i likeee. Och nu vettefasen vad jag ska hitta på, invänta Grey's anatomy? Eller ja, det är ju ett tag kvar... ;( Åker nog ner o tränar sen när mami kommer hem med bilen.

Dagens låt: Shinedown - 45

Bjuppar på en bild när jag dricker te hos paulie! wihih ->

en liten städvagn

Mjaa, var meningen att jag skulle ha lektioner idag. Men så blev det inte alls det, Anne ringde och ville att jag skulle jobba ;p var bara att åka ut på kära metso och damma av städvagnen! :) Det gick brrrra, men segt som vanligt ;p men pengarna bara ruuuullar in, så det är jag glad för ;)

Nu har jag precis ätit och är mätt som en indian! Jag och Hampus ska vara duktiga idag och gå på kvällslektionen idag! Matte B är inte att leka med! Hatar det nått så förbannat... Och imorrn ska jag banne mig åka ner och träna! ;o haha
 

Dagens låt: Bullet for my valentine - Tears don't fall

söööndag

Uuuuh, orkar inte med måndag igeeeeen... känns så jäkla segt ;p haha. Och idag har jag mest sovit, har varit hur trött som helst av nån konstig anledning! Jag och hampus kom hem hit vid 3 inatt typ.. tydligen så hade jag sagt att vi kunde kolla på tv en stund, men som vanligt så tvärslocknar jag! :D haha, min mobil hade ringt också.. och när hampus försökte få mig att svara så hade jag bara legat och stirrat på han. Jag var nog väldigt trött :) hahah.

Sååånt som händer! Hampus åkte nyss hem och nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra.. tvn... eller dator? ;p svårt val! intressant! Hmm, näe.. det blir tv! ;D helt alone.. typiskt!


Dagens låt: Muse - Plug in baby


one more

Åh herregud... Lovade min pappa igår att jag skulle hjälpa han att kapa av nåra kablar på metso idag på förmiddagen. Det var ju lättare sagt än gjort kan jag ju bara tala om! Jag och pappa åkte dit till halv 10 och det jag ser när vi kommer ner i källaren är 5cm breda kablar, 10 meter långa och säkert 10kg tunga/st. MINST!

Pappa kapade, jag fick bära iväg dom -_- Så nu är mina stackars armar helt slut.. fick även en stege över mig som min armbåge tog emot, det gjorde ont. Vi blev klar runt halv 2... ska dit igen i veckan och ta reda på alla kablar, joooobbigt.

Meeen jaja, sånt är livet! Ikväll blir det party! Det ser jag fram emot, jag är peppppp. Men först ska jag följa med mamma som ska skjutsa iväg mormor och morfar till flygplatsen :) Dom ska till turkiet i 2 veckor, jag är avis som bara den! Vill också åka iväg och sola! ;( Sen ska vi hem igen och grilla! Goooott.

Dagens låt: Kamelot - Karma

världens bästa mormor och morfar! :)

Roy Khan


jag älskar karln nått så förbannat!

guitar hero?

Uuhuhuh, jag som hade sett fram emot en härlig.. självständig och lugnande fredag. Men icke! Måste göra nått innan jag blir galen! ;o Orkar dock inte umgås med nån.. men vafasen ska man annars hitta på?! Kan ju inte stå och spela guitar hero i ca 6 timmar..

Ska vänta på att pappa kommer hem med bilen! Sen ska jag på Ica Maxi och köpa massor med karra! :D hihihih det var en bra idé! Jag saknar min guitar hero kompanjon!!! ;(;( jag får helt enkelt ta och lära rex spela... finns ingen annan utväg... fan att allt ska gå åt helvete! haha

Btw så är jag dötrött just nu.. har gått hela jävla dagen känns det som. Och min far var så go idag att han hade åkt och fiskat på eftermiddagen.. så jag fick helt enkelt gå hem! jag ville lägga mig ner på asfalten och grina.

Dagens låt: Masterplan - Spirit never die

Gooddayyyyy

Mmmh, pappsen bjöd på kinamat idag! Så nu är jag proppmätt... ska vara snäll med min hund dessutom och bjuda han på en långprommis, haha. Måste smälta maten först bara ;p

Jag fick äntligen se Sweeny Todd idag förresten! :D Och den var faktiskt bra, trodde inte det eftersom det är en musikal.. men den var helt ok! yesbox, men nuuuu så ska jag ta och släpa mig ut med rex innan det blir kolsvart ute!

Dagens låt: Godsmack - Straight out of line



Rex och Mekbeb är goda vänner! ;)

Regn..

Ja, idag regnar det och är alltmänt pissigt väder! Jag blir så jävla deprimerad sånna här dagar, haha. Och inte blev jag gladare av att Anne ringde imorse och ville att jag skulle jobba imorrn... skjut mig.

Jag som hade hoppats på sovmorgon imorrn :( Kan nog säga farväl åt mina lediga fredagar! Mjaaa, just nu sitter jag och väntar på Hampus.. tiggde skjuts imorse ;D vill inte ta bussen i detta väder! haha. Jag lovar att han ringer snart och säger: "Elin... jag orkar inte gå på skolan idag... vi är hemma?" haha :D Skulle sitta rätt fint faktiskt

Hampus utmanade mig hemma hos ida... det slutade med att jag låg på golvet
med 3 andra över mig :')

Jag vann iaf nästan! jag tar dig nästa gång...


Sallaaaaaaad

Åååh, idag fick jag min efterlängtade kycklingsallad från Coffeehouse! Så gott, så gott, så gott... sprang runt på stan efter min lektion. Träffade bland annat hälen, så vi satt och pratade en stund.. det var trevligt :) Träffade petra också, som jag inte har sett röken av på aplänge! Så det var en väldans trevlig vända på stan ;D Kristina träffade jag dessutom, och under den konversationen så blev jag allvarligt oroad över mitt minne.. haha, undra hur bra minne jag kommer ha om sisådär 50 år?

Jaaa, sen så åkte hampus med mig hem! Vi åt och stirrade in i väggen.. typ. Fanns inte mycket att göra ;p Tänkte att jag skulle ta och försöka somna tidigt idag, känns som att det behövs. Och jag håller tummarna för att Anne inte ringer imorrn eller på fredag och vill att jag ska jobba! ;o wish me luck!

Dagens låt: Luca Turilli - Angels of the winter dawn

dööö



och liksom.. bang så var illidan död! ;)

puhh

Yihooo... nu har jag jobbat klart för den här veckan! Hoppas jag. Kämpade mig igenom denna långa dag likt Tarzan kämpar sig genom djungeln! Det gick segt... men det gick!

Sen efter jobbet så placerade jag mig på en sten och väntade på Hampus som var snäll och skjutsade hem mig! ;p Vi hade sagt att vi skulle plugga nån timme, men efter mitt 5:e tal i matteboken så gav jag upp! typiskt ;p Och sen dess har det inte hänt mycket vill jag lova. Ska åka ner på ego imorrn känner jag, skulle vara skönt :) Yesbox, men nu ska jag kravla mig ner i sängen.. säga godnatt åt min lilla fisk och kolla på lite scrubs ;D ünderbart!

Dagens låt: Three Days Grace - Over and Over

jobbar och står i

Hallooooou! Idag när väckarklockan ringde så kände jag att jag visst skulle ha sovmorgon! Så jag tänkte sova en skön timme till, men så precis när jag är på väg att somna in igen så ringer Anne ;( Var bara att hoppa upp ur sängen, klä på sig och slänga i sig lite frukost... och sen åka och jobba!

Men dagen gick fort..... haha! Eller inte. Dagen gick äckligt segt, ska jobba imorrn också ;/ Tur att jag har min iPod att lyssna på hela dagarna, annars skulle jag få panik. Uh jaaa.. nu sitter jag och väntar på johanna :) Vi ska ner och fika på wayne´s! kanoners. Efter det ska jag väl försöka plugga lite matte och engelska. Får se hur bra det går.

Haha jag gick upp till Stefan idag och fikade lite, älskar att sitta där och fika.. skrattar jämt åt alla som jobbar där :D mihihihi, tacka vet jag humor! ^^

Dagens låt: Symphony x - Pharaoh

en extra snygg bild på mig och paula! haha



Godis!!!!

Phew, blev ingen utgång ;D Det blir godis, chips och dricka hemma med hampus! Bara ta det lungt och somna framför tvn klockan 9... underbart! haha. Får se när seghampus är här då.. han ringde för en timme sen och då skulle han bara äta, lär väl ta minst 2 timmar till! hmm, undra vad jag ska hitta på medans.. min syster har stulit mitt ps2. Lyckat.


Dagens låt: Tuom - While your lips are still red

TACO!

Jaaa, första gången jag inte har druckit rödvin på några veckor nu... och dra mig baklänges men jag har ingen huvudvärk efter igår! Haha, jag börjar se ett mönster! Det blev en liten utgång igår för att visa johannas kära Umeåbo utelivet i sundsvall ;p Det var roligt, lite folk ute.. men det var trevligt ändå. Visade sig att jag och fredrik hade mycket gemensamt och jag blev överlycklig när karln faktiskt var en värdig motståndare i guitar hero! haha, kung!

Kvällen blev avslutad som vanligt på kebabcity med sura miner från min sida! haha, sällan att allt går åt helvete för mig ;) Meeen, jag är glad ändå! :D Blir utgång ikväll igen... gah, denna gång med Lina, Oskar, paula och hampus :) Nästa helg ska jag inte röra en fena... haha

"Han är jävligt snygg... snygg, men jääävligt kaxig..." haha, jag skrattade.

Sitter och väntar på tacos! Ska bli sååååååååååååååå gooooooooooooooooooooott! :')

  


Hej o hå!

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:  Haha, inte så att folk ser! ;D
Titta på dig själv i spegeln: Ja? Kan ju inte gå ut och se ut hur som helst
Gnälla: Ja, brukar komma på mig själv att gnälla lite fööör mkt
Skrika: Näe
Sova: Ja, bästa som finns!
Ha ångest: Haha ja, jämt!
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Händer ibland, men inte ofta
Drömma sexdrömmar: Jodå
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Nej
Klä dig i svart: Jaa, älskar svart! :D
Gå till kyrkan: Hahahahhahaha, nej...
Gå i skolan: Jaaa, tyvärr
Röka: Ibland
Ha sex: Det händer väl det med...
Ljuga: Faktiskt inte
Hata folk: Ja ^^ Är expert på att hata folk! haha
Lita på folk: Ja, för mycket

VEM:
Saknar du: En person, ja!
Vill du döda: Ingen :P
Rörde dig sist: Mamma tror jag
Vill du slå: Min syster, väldigt irriterande människa
Kysste dig sist: Det behåller jag för mig själv!
Vill du kittla: Johannaaaaaaa!!
Kramade du sist: Mami
Vill du prata med: Vill samtala med paula :D haha
Skrek du på sist: Hampus!
Vill du vara som: Jag vet inte, som mig själv :D
Sårade dig sist: Hah, jadu.. en viss person
Vill du bli galet full med: Haha, hmm... Roy Khan, för att se om han kan sjunga lika bra onykter som när han är nykter ;D haha, va kul!
Gjorde dig riktigt glad senast: Morfar :D
Fick du sms från senast: Daniel
Ringde dig senast: Hampsan
Är snyggast på jorden: För enkelt, Jake Gylleenhaal eller Colin Farrell!

HAR DU:
För många vänner: Nej verkligen inte! Kan aldrig ha för många vänner
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, det hoppas jag inte ;p
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: Skada?
Färgat håret: Jaa huva! Var blond stor del av högstadiet, har haft väldigt mörkt hår ett tag också, men nu är jag fast i typ chockladbrunt!
Brutit några ben: Nej, inte än!
Några piercings: Öron och tunga
Egen dator: Yesbox
Bra självförtroende: Jodå
Kysst någon: Japp
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej...
Bjudit ut någon: Njaa, haha :P vet icke
Varit kär: Japp
Dumpat någon: Mjo
Stulit någonting: Nej, skulle få sån jävla ångest :P haha
Lämnat landet: Japp, det har jag gjort
Tuttat eld på nått: Typ en brasa
Gjort något olagligt: Kanseee :D


HUR:

Går du: Jadu, har jag en speciell gångstil? tror inte deeeet
Svarar du i telefonen: "HALLÅ?" eller "Aa hej, det är elin"
Fördriver du tiden: Wow ;p
Mycket pengar har du: Rätt tät nu sen sista lönen, men ångesten kommer snart.. vänta bara
Tjänar du pengar: Extrajobb
Ofta diskar du: Minst 1 gång om dagen
Ofta städar du: 1 gång i veckan på mitt rum kanske
Många stör du dig på: MÅNGA!
Ofta träffar du din familj: Varje dag

TROR DU:

Att du kommer bli något: Jag vet inte, känns inte som det nu ;p men man vet aldrig
På gud: Haha nej
På rymdvarelser: Nja, inte precis
Att folk tycker om dig: Jag hoppas det :D
På ett liv efter detta: Ja, det gör jag faktiskt
Att fiskar kan tänka: Ja
Att du kommer leva länge: Japp, det tror jag :D


En firre

Haha, en fin födelsedag! Therese, hampus, johanna och fredrik åkte hem för en stund sedan och nu sitter jag och myser framför Grey's Anatomy ;) Fick jättefina presenter dessutom! Fick en fin t-shirt av johanna och fredrik ;p Och en guldfisk av Hampus och Therese, hampus döpte den... Mekbeb är hans namn! haha

fizk ->

19 år!

Vaknade på världens bästa sätt idag! Hade somnat med MTV på eftersom jag låg och kollade på south park på kvällen ;p Och så vaknade jag imorse av Michael Kiske - Always! lovely! :D

Sen gick jag ner och åt frukost och öppnade lite presenter! :) Och nu sitter jag här och väntar på mormor och morfar.. blir nog trevligt :) sen kommer hampus, therese, johanna och fredrik dessutom. Meeeer presenter! haha


RSS 2.0