ja HEJ!

Igår blev det en liten utgång trots allt! Fick världens panik när Jim och hans vänner skulle komma och hämta upp mig, hade inte sminkat klart mig, inte tagit på mig kläder + att jag skulle hämta hem min syster! Då ringer jim och säger att dom står utanför... trodde jag skulle få magsår.

Men jaaa, hade kul ändå ;) Blev en visit på Lyset, sen åkte vi hem till jim och sov! Han fick igen för min läpp, stackarn kunde inte sova för att jag snarkade ;D Sa ju att jag skulle ge igen på nått sätt, har en tendens att snarka när jag är onykter och ska sova! hahaha, In your face!

Och nu har jag nyss ätit, är så jävla mätt att jag tror att magen spricker snart! buuuäääeh! Ska skjutsa ner min syster och hennes vänner till polarlördag snart ;) haha! Sen ska jag kolla om hampus är hemma! Våldgästa han liteeeh. Och imorrn blir det jobb!

hejochhå

Dagens humör: Mest dryg.. väldans glad!
Dagens frisyr: Som vanligt, lockigt och schletet
Dagens klädsel:  Mysbyxor och världens skönaste tröja
Dagens borde: Åka ner och träna en sväng
Dagens planer: Jadu, terrorisera pappa kanske?
Dagens vill ha: Pengar
Dagens längtan: Sommar!!
Dagens beroende: Vatten
Dagens tråkigaste: Just nu
Dagens personer: Jim och mammsen!
Dagens irritation: Min läpp
Dagens händelse: När jag slog in tån i dörren kanske?
Dagens låt: Alice in Chains - Nutshell
Dagens vän: Hampus
Dagens saknad: Mormor och morfar :))
Dagens onyttiga: Hm, subway mackan kanske?
Dagens dryck: ja inte var det juicen på subway iaf...
Dagens middag: Lasagne
Dagens bästa: Alla mina simmar lever! och mina kläder från HM är här
Dagens sämsta: Kallt
Dagens babe: Jim Lindholm!!!!!!!!!!!!!


sådär.. nu har jag dödat 5 min kanske :) what to do now?

ooi

Hejhej Hallå! Jag har en blå läpp! Jag har sett filmen "Bolt" och jag har beställt glasögonen! Det är fredag... och jag är glad! Hampus och Roy kanske flyttar till Spanien, det är jag mindre glad över...! Fast det är kul för dom såklart, men utan hampus i några månader??!?!?! eeeeh




Min syster och Rex

waoo

Jävlar i min låda vad jag pluggade idag! Pennan bara brann, och skrivkramp fick jag. Snart klar med Engelska B, wiho! ILA är inte heller långt borta, börjar kännas roligare nu när man vet att jag snart är klar!

Och nu är jag hemma, tänka er... men jag har precis gjort lasagne! ;) Den luktar gott iaf, men om den smakar lika gott vet jag inte än. Får ta och kolla efter tror jaaaa. Eller klart den är god, det är ju jag som har tillverkat den! Sen blir det hockey, blir nog en bra match det! ;D 

OKEJ, nu ska jag ner och äta... sen spela sims.. om jag hinner!

Dagens låt: Torgny Melins - Yours to keep

living in the dark

Ojojoj, idag har jag shoppat... har liiiite ångest, men inte mycket vill jag lova! Hittade en tröja, jeans och trosor. Sånt behöver jag, så okej! ;) Eller ja, tröjan behöver jag inte.. men den ville jag ha!

HIhihehihie, ja! Nu ryktas det om mat nånstans med fredrik och hampus, låter lovande. Skulle vilja duscha dock, meeeen det hinner jag inte..... apa. Jaja. Igår såg jag och jim på scary movie 2 ;D älskar filmen! haha. Utöver det så har jag hittat ett par glasögon nu tror jag! typ.. kung!

yeahhhH

Jag underhåller mig själv!!! hehehihihehiwhi


m-m-m-my sharona

Inatt fick jag en sån där attack igen, haha! Blir paranoid och måste sova med tvn på ;D Jaaa, ibland blir jag mörkrädd! haha. Scaaaary!

Och igår hade jag lust att döda rex... sakta! Fyfan vad less jag blev, trodde händerna skulle gå av på mig efter den promenaden! uh... plus att jag redan hade ont i dom sen jag var tvungen att skotta uppfarten på framsidan, körde fast med bilen ;D haha! brrrra elinnn!

NU blir det skoooola, ska ringa och höra om johanna vill äta lunch med mig. Sen ska jag träna! yaay

Dagens låt: Nomy - Sweet jose kills me

my love

Goddagens! SItter fortfarande och väntar på att mitt sims ska vilja funka.. Hoppas mamma kan fixa det! :)  Ännu en helg är över och snart är det måndag, ska lägga ner jävligt mycket energi på skolan nu.. så jag blir klar nångång. Vore ju riktigt nice det!

Och igår fick jag agera chaufför åt en väldigt full Jim ;) haha! Så idag sov jag länge.. :D Måste vända tillbala dygnet! iih. Mmmm, resten av dagen vet jag icke vad jag ska hitta på. Låter som att det blir en prommis med en vän iaf. Sen lär väl hampus ringa och vill ha sällskap på jobbet. 


 
Man får utstå mycket här i livet! haha

gfdghgf

jag gör som johanna...! http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901241601433371&a=1&

kaka

Hejhejhejhejhej!!!! Igår firade vi som sagt Lennerth som fyllde 20 heeela år i torsdags! :) Det var trevlans! Jag övade på mina skills i att måla, jag skapade en otroligt komplicerad katt. Begåvning kallas det. Freddiboi var också duktig på att måla... speciellt porträtt av mig!

Roy blev kallad chilenare, då brast det för karln! hahaha.. "COLOMBIAAAN!" yes, sen blev det en vistelse på krogen, det var också kul. Förutom när Emil lurade i mig en flatline eller vafan den hette.. trodde käften skulle brinna upp! Beställer ingen sån nå mer iaf.. och påväg ner till staden så rev fredrik och roy sönder hampus kalsonger på nått sätt! haha, hampus blev bitter iaf ;D Jimpizzzz och jocke kom också efter ett tag :) Då blev jag glad! haha. Och jossan träffade jag på dansgolvet! haha, dansarN ;D

Sssssen blev det dax att åka hemåt, fick mat på max! yaaaay sa jag då, "jag vill ha en sån där liten hamburgare, en sån som i reklamen.."  mätt och gaaanska trött somnade jag hemma hos jim! haha :)



1. Johanna körde  2. Lennerth!  3. Paula mös  4. fredrik och hampus...  5. freddiboi  6.hampus..ensam..i ett hörn  7. fredrik och hampus igen! ;)

kattlugg

Nyss hemkommen från Birsta... hittade bara 1 tröja dock ;) + mascara, men det var ungefär det som jag behövde. Höll på att köpa massa onödigt, men så kom jag på Hampus citat om mig så jag sket i det! haha

Funderar på att slänga mig in i duschen snart, håller på att få spunk på mitt hår! Luggen ligger klistrad mot pannan, ungefär som att en katt har slickat på den :) MUMMA! Måste sluta tvätta håret varje dag... det håller inte, huuuu! Mjaa, och igår var jag med jimpan! Åt kinesmat för 20 pers och hyrde film :) Det var myyyys...igt!

Nu ska jag vänta på att mamma kommer hem så hon får fixa the sims åt mig. Är grymt sugen på att spela det just nu! KOM HEEEEM!

utgång?

Wiho, nu har jag helg ;) Bugar och bockar för det! Soooo, blev glad när jag fick mitt lönebesked idag.. måste dock spara lite eftersom jag kommer få en crappy lön i Februari. Bajs.

Men jaaja, imorrn blir det utgång... med arbetslösa gänget, och johanna ;) Lennerth fyller tydligen 20 år idag (grattis!!) så vi skulle fira han imorrn ryktas det om :) Kan bli kuuuul! Och paula följer också med!! Lovely.

Just det, fick nå ryck igår efter att jag hade tränat... så jag solade i 20 min, för att få lite färg på min bleka kropp! Vilket resulterade i en mycket bränd elin! Trodde jag drömde när jag kollade mig i spegeln imorse ;D haha! Förhoppningsvis är det borta nu tror jag... hoppas jag! Kan nästan jämföras med brännan jag fick på cypern... NÄSTAN! Och mormor hon surrar om en Thailandsresa nästa år... men jag vettefasen om mitt psyke klarar av 14 timmar på ett flygplan, hehehe.


Smärtsamt på cypern!


skulle sitta rätt fint med en utlandsresa nu, yay

skänk mig...



wiiih, ge mig en panda :) haha!

Mr.Brightside

Äntligen, The Killers kommer till Hultsfred!!!! SEGER! haha. Shit, nu blev jag ju glad! Okej okej, det blir bara bättre och bättre ;)

Inatt drömde jag att jag köpte en sköldpadda, döpte den till Håkan och han blev min bästa vän... jag vet, mycket märklig dröm. Kan nån tyda den drömmen? hahah. Och blev svårt less när jag kom till skolan idag, satt en lapp på dörren "Ingen lektion idag, läraren är sjuk" Här har man klivit upp i tid.... gjort sig i ordning och så är det bara att åka hem igen?! Kul..

Jaja, jag jobbar hemma istället.. bra som jag  är! Ajuste, gick in på hm.se igår, kunde inte hålla mig... hittade 2 skitfina linnen, såå det var bara att köpa hem dom :) YAY!

paradise lost

Igår blev det en mysig kväll med film och några vänner :) Köpte Ben&Jerry glass och hyrde Don't mess with the Zohan. Hade redan sett den filmen dock, men det gör inget för den är så pass rolig att man kan se den igen! haha. Tror jag var ensam om att tycka det däremot.

Sen åkte jag ut till timrå, trodde jag skulle få soppatorsk så jag satt mest och oroade mig över det hela vägen ;D Meeeen, det fick jag ej! Som tur var. Skulle sitta rätt fint med lite lön nu, så man kan tanka! haha. Och shoppa som aldrig förr ska jag göra på fredag!! guuuuuuud vad skönt! hähähä. JAA, så äre! Och saknar paula gör ja!!

Och igen... Dagens låt: Hoffmaestro - Im not leaving now, baaaara för att det är världens skönaste låt!

hejhejhejhej

En jävligt bra dag har det varit idag må jag säga! Åkte till skolan 10.20, satt där ett tag och kollade igenom ett arbete.. sen åkte jag hemåt. Blev jävligt sugen på att träna, så jag åkte ner till ego och var där 1½ timme, wao!

Trodde jag skulle dö av hunger när jag kom hem, så det var bara att stoppa nått i magen ;D Och nu ska jag ner och göra lite middag, tänkte vara snäll och bjuda mamma och pappa på korvstroganoff ;) Jag vet, jag ÄR snäll! höhö.

BYE

en liten lördag

Det blev en väldigt rolig kväll och natt igår ;D Blev däremot lite för mycket vin för mig, så efter sista drinken på BK är det ganska svart för mig! hahah. Skämde ut mig rätt rejält också, men det bjuder jag på ;)

Kul att träffa alla gamla vänner från skönsberg igen, det var det verkligen :) Speciellt Jonas, emil och henke som man inte har sett på år och dar :D wiii. Så vi var som sagt hemma hos emma i hennes lägenhet, spelade singstar och pratade massor... och idag är jag mer död än levande, låg i sängen till halv 4 haha!



1. Fina tjejor :)  2. Johanna och jossan  3. Pojkarna tog över köket och spelade poker  4. Dom flesta  5. Jossan och jag, gillar min lugg! haha  6. Erik, roy, emil och alex  7. Therese och Anna ;)  8. Johanna och Jossan körde nästan sönder pallen  9. Johanna och Therese gone wild  10. HEJ

she reminds me of you

HELLOHEY! Jag och hampus hyrde Balls of Fury igår, trodde den skulle vara bättre.. men den gick att se helt klart! ;) hhiiihihiihi. Tror att jag höll på att äta ihjäl mig på naturgodis igår dessutom, mätt var jag! Men gott vare!

Sen efter jag hade varit hos hampus och efter lite bilkörning så somnade jag på bästa sätt brevid världens bästa! :) Nu... en ny dag, haha. Ska ta och hoppa in i duschen typ... nu! För ikväll blir det nog jävligt roligt! Och imorrn kommer jag ha ont i mitt huvud, vitt vin ftw! yaay ;)

Dagens låt: Kings of leon - Use somebody

wayne's

Igår fikade jag som sagt med therese :) Blev en tripp till vårat kära gamla Wayne's! Tog en latte på det och minnena var på topp! haha. Längesen vi sågs som sagt, så det var kul att prata av sig.

På vägen hem från stan så höll jag på att frysa ihjäl kan jag ju påpeka. Trodde fingrarna skulle gå av. Men fingrarna satt kvar ända hem ;) Hann inte vara hemma länge förns jag slängde mig in i bilen igen och åkte ut till timrå för att kolla på film :) gosi!

Och nu är jag grymt sugen på godis! Får ta det på samma sväng som jag ska plocka upp Ida i Harv..... så jäääävla långt dit. Gah! Och längtar tills imorrn gör jag nu också, blir nog jävligt roligt :) Så längesen man träffade emil! wiie! Måste också tvinga med mig Johanna ner på stan eller nått imorrn... SKA HA nått nytt! Så är det bara, måste ha!!!!!!1

neither do i

Eeeehwww... kvällen har spenderats med Hampus och Roy. Blev våldgästad, som vanligt. Nu är jag trött, väääldigt trött. Men jag ska hålla mig vaken till 23.25. Scrubs nämligen, kanon att somna till det!

Och imorrn börjar jag 12.50... och på kvällen ska jag fika med therese :) Ska bli trevligt eftersom jag inte har sett na på aplänge! Ska se om jag hinner ner på stan och kolla på några glasögon också, haha. Joooobbigt! Men jaaa, näee... nu ska jag tvätta bort sminket och ta på mig myskläder och krypa ner i min säng! Weeej

kaktus

Den där bra idén Hampus och Fredrik hade igår om att hyra en bra skräckis... gick ju inte helt rätt till. Filmen sög totalt, fastän det var en av dom mest påkostade filmerna i Asien? Det förstår jag inte alls... Näe, nästa gång väljer jag och Johanna film! haha

Efter den där dåliga filmen så åkte jag och jim hem till mig, kollade på en till film :) Hade världens problem att somna, vet inte vad klockan var när jag väl lyckades.. vet bara att jag var för trött för att kliva upp kl 10 imorse ;D Det var synd om mig, ok?? haha

Yääääääääääs, nu ska jag vänta på att min lilla mor ska komma hem nångång. Hon ville följa med mig ner och träna, om vi får tag på nått springband som inte är upptaget dvs. är ju gratisvecka på Ego tydligen -_- Och i helgen ryktas det om att det blir en reunion med det gamla gänget från skönsberg :D skulle vara jävligt roligt! Hoppas att det äntligen blir av då! :) Styr upp det där nu alex!

jaa, jag får bjuda på lite fler bilder sen skönsbergstiden! ;)



1. Johanna, therese, jossan och malin! haha   3. gick vi ur 9:an här?  4. Jag var blond!!!!!

tralalalaa

HELLOOOO! Gick och la mig 12 igår, vaknade kvart över 12 idag. Fick panik och klev upp ;p Mamma hade tydligen ringt som en galning för hon ville ha skjuts hem... så det var bara att gasa ner över stan och hämta upp na, trogen dotter som man är.

Sen var det bara att slänga sig in i duschen, och sen åka ner på stan igen och äta lunch på subway med fredrik och hampus :) Sen blev hampus sugen på GH, så vi åkte hem till fredrik och spelade lite.. Och jaaaa, nu sitter jag här och gör inte mycket alls! Hampus och Fredrik ville tydligen hyra en skräckis ikväll, för att skrämma skiten ur mig och johanna... är väl bara att stå ut.

Jaa, that's it!

dumma

Uuuuh, tröööött! Jag har ångest, sån jävla ångest över skolan just nu... har tydligen blivit inskriven på Historian ändå. Vill inte ens gå den kursen, och läraren verkar störd så honom vågar jag inte gå och prata med. Jag får helt enkelt skita i att gå på lektionerna tills jag blir avskriven automatiskt!

Ja just det, var ju och kollade synen igår hos Biggan! Fick ha sånna där otroligt snygga glasögon på mig och samtidigt kolla på tavlan med massa bokstäver på. Jag är närsynt, det ni! Ska ha glasögon när jag kör bil och när jag kollar på tv osv. Mindre kul eftersom jag ser ut som en giraff i brillor... men jaja, bättre att kunna se än att sitta och kisa ;D

Mjaa och idag efter skolan ska jag fan i mig träna!!! Tar det lungt eftersom jag inte är heeelt frisk än, men jag blir ju galen av att inte göra nått! Kära kära ego!



kära vänner!

I'm so paid

Woop woop, Timrå spöar skiten ur DIF. Tack för det! hehehiehiheihihehoho. Fast iofs är det 1 period kvar, ska inte ta ut nått i förskott.. men 4-1 ska dom inte tappa tycker ja! 

Har nyss ätit mig proppmätt på tacos dessutom, gott gott gooooott! Men nu luktar jag vitlök, mindre bra :) Ska snart ta och börja göra mig i ordning, blir nämligen utgång ikväll.. hittils med Hampus och Susanna :D Längesen jag festade med sue, så det ska bli kul ;) Jag ska slå Johanna och Fredrik om dom inte följer med! :)) JAG VILL ATT NI FÖLJER MED, OK?!??!?!??!!!1

Näääääe, nu ska jag fortsätta kolla på matchen! Vi ses i dimman



en lördag

Igår blev det en bio med Hampus och Roy, såg "Zack and MIri makes a porno" eller vad den nu hette. Jävligt rolig var den iaf ;p Hampus höll på att somna som vanligt och brevid oss satt en karl som hade ett skratt som lät väldigt udda! Men det var trevligt ändå.

Och när jag skulle skjutsa hem Roy så la min stereo av.... igen :( Less jag blir. Bu. Jaja, inget att göra åt det nu precis. Hmm ja, vad mer? Idag vet jag inte vad det blir. Paula surrade om att hon kanske skulle komma in till stan nått, får vänta och se om hon hör av sig då ;)

Och dagens låt går till: Hoffmaestro - I'm not leaving now, bara för att jag tänker på sommaren och bara för att jag somnade till den jämt i somras :D

hngfjhg

Pissapa vad tråkigt jag har... Vaknade 12 av att Rex stog och ylade i trappen. Harmoniskt. Så det var bra att gå ner och visa att man levde, bjöd han på lite ost också så han skulle bli glad igen. Det blev han inte, för jag fick inte somna om.

Ska ringa och höra vad Hampus och Fredrik har för sig, dom kanske kan underhålla mig ett tag? Paula ringde förut och ville att jag skulle åka snowboard med henne, men tyvärr så är jag ju fortfarande sjuk. Blev jävligt sugen dock! :D Får ta det nån dag här framöver.

Eh jaaa, ikväll är det lets dance.. och Blondinbella är med. Måste ju nästan se det, HAHA. Gud vad kul. "Här tänker inte jag dansa, det kan ju ha varit nån tjock person som har dansat här före mig....!"

Happpp, fredrik och hampus skulle tydligen till roy. Får se om jag joinar dom senare!


döööööö

Guuuud vilken dag! Har haft ångest hela jävla dagen tror jag. Satans inskrivning på komvux.. så på måndag är det bara att fortsätta med skiten ;( Efter dom här två kurserna lägger jag ner.

Jaaaa, och vad ska man göra resten av dagen då? Träna kan jag inte göra, då lär jag dö pga. förkylningen. Satt jaaa, kolla på tv? yay.... i helgen låter det som att det blir utgång. Kan bli kewl.

Dexter, for sure

Sådärja.. ikväll var jag som sagt med Hampus. Åkte förbi Johanna och Fredrik en sväng också.. efter att Hampus tagit mod till sig att lämna tillbaka filmen som vi hyrde för ett antal veckor sen ;D haha! Sen åkte vi tillbaka till Granlo och kollade på lite Dexter, älskar den serien! Är ju inte helt fel att karln är förjävla snygg heller!

Fick låna hem hela skivan, så ikväll blir det Dexter för fulla muggar. Är ju ledig imorrn tack och lov. Skolan började inte förns på torsdag! Så nu ska jag ta min förkylda kropp och krypa ner i min sköna säng. Kuuuung.


pick me up

Jag tror jag är död. Feber har jag säkerligen och jag tror jag är gjord av snor! Hostar upp mina lungor snart. Stackars Jim som var tvungen att sova med mig :) haha!

Var på bio igår med jim och två av hans vänner.. yes man blev det, den var rätt bra faktiskt. Innan det så kollade jag på Timrå - Modo, bra att timrå tog hem den matchen iaf. Grannen fick göra en assist också, det behövde han :) Efter bion åkte vi hem till jim och kollade på JVM matchen.. jävla canada och jävla domare. Canada är bra, det är dom. Men dom hade kunnat vara lite mer vänliga med sveriges målvakt. Lite mer vänliga överhuvudtaget!

Nu... ska jag hem till Hampus och lägga beslag på Kickis massagestol! ;D

CYOU!

jo man tackar

Tralalala! idag lever jag på Ipren, Bafucin och Nepraxon... Har gått och blivit tokförkyld, typiskt att man ska jobba imorrn dessutom. Kommer vara halvt avliden när jag kliver upp halv 6. Huva.. vill inte ens tänka tanken!

Hoppas Emelie jobbar imorrn, kanske tiden går lite fortare! Och på Onsdag börjar komvux igen, fyfan vad segt. Orkar INTE. Då kan jag gärna få vara sjuk... eller nått. Jaaaaa men nej, nu ska jag fortsätta kolla på Happy Gilmore :)


Snygging...!

vemdalen typ!

Nu när alkoholen har lämnat min stackars kropp efter 4 dagars öldrickning känner jag mig levande igen.. nästan, kommer väl sova i 3 dagar efter detta. Åkte hem idag istället för söndag, tror alla var trötta och ville hem! haha :) Har haft det jävligt roligt iaf, inget snack om den saken.

Började med att man kom upp till Vemdalen så var det 20 minus ute, trodde jag skulle dö. Fick kliva in i värmen i Malins och deras stuga en stund medans jag väntade på min skjuts ut till våran stuga! :) Sagt och gjort så kom Jim och hämtade mig, bodde väl 1 mil utanför själva skalet. Stor stuga var det kan man säga.

Och på själva nyår så var det galet mycket folk på skalet! Själv hade jag nog fått i mig lite för mycket av det goda, så jag tappade bort mig själv på tolvslaget.. vettefasen vart jag tog vägen då hörredu. Träffade iaf Malin, Anna och Alex så det var kul! :) Näe, jag ångrar då inte att jag åkte upp! Så jävulskt roligt folk som bodde i stugan :)


RSS 2.0