apa

Är trött som en hel indianstam just nu, men ändå vill jag göra nått! Hampus ringde nyss och frågade vad vi ville hitta på.. och eftersom det inte finns nått att göra i denna jävla stad så var det enda vi kunde komma på var att åka o bowla. Och så hoppas vi på Roys sällskap också. Jag måste göra nått Oo

Jaaaaaaaaaapp, det blev bowling. haha! så nu ska jag åka och plocka upp royzki!
HEJ

2 dagar kvar!

h-h-hej! Det blev en tripp till granlo igårkväll, för att umgås med Hampus och Roy. Det var trevligt, vi såg en bättre film den här gången faktiskt ;) "Run fatboy, run" hette den, gaaanska bra!

Och nu sitter jag och väntar på min mami som ska komma hem med bilen, ska lämna igen mina jobbnycklar ;) Så nå mer städa på gärde blir det inte för min del! wihoooo! Efter 2 års plågsamma helger så är jag less och sa till min chef att jag inte vill ha kvar jobbet till hösten, och det känns faktikst bra. Kommer vara jobbigt nu när jag inte får nån lön, men vafan.. det finns fler jobb. (hoppas jag)

Imorrn blir det utgång hoppas jag! Antingen med Therese eller så hänger jag på Hampus på en trevlig vanlig hemmafest :)) Får la se hur det blir! Och ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, får se vad som händer helt enkelt :P hiiih

Och en jobbig grej är att jag förmodligen missar Kamelot i maj :( Känner att jag inte kommer ha råd alls.. känns lite jobbigt, men ingen lön = ingen Kamelot... gah..

image149

dööö

varför kan jag inte somnaaaaaaaa?

tadamdamdoo

Godmorgon!

Funderar på att ta mig en tripp på stan snart.. kunde inte sova inatt så jag är dyngtrött! Börjar bli jävligt nervös inför söndag. Måste hålla mig vaken hela den natten så jag är så pass trött när jag ska flyga att jag inte tänker på att det är min värsta mardröm ^^ gah, fattar inte hur jag har kunnat blivit såhär rädd för att flyga?! fyy.

Bara att bita ihop och slänga sig in i planet antar jag. När vi skulle flyga till Bulgarien i somras så var jag tvungen att sno åt mig en snus av Viktoria och beställa in en drink så fort dom började dra runt på vagnen. Men då var jag knappt nervös, så hur ska det gå nuuuu?! :D haha. Hemvägen var ingen fröjd, det var mitt i natta och bäcksvart = jag såg inte ut och då får jag panik ;D jaaaja, nog om det!

Nu ska jag göra mig iordning, och sen plocka upp hampsan!

5 dagar kvar

Idag har jag inte gjort mycket vill jag lova! Frysit har jag gjort, som ett as! Men inte nu, för nu sitter jag i myskläder och invirad i mitt duntäcke. Underbart.

Igår tog jag och Hampus en fika med Paula på staden :) Hon åkte till London imorse nämligen och ska vara borta i 3 hela veckor!! Hälsa britterna från mig paula!!! :D hihi. Är lite avis faktiskt, England är faktiskt ett land jag vill besöka nångång i mitt lilla liv! Älskar deras dialekt och jag älskar att dom dricker så mycket te! :))

Och imorrn blir det en visit på stan, måste shoppa lite innan jag åker till Cypern.. och så måste jag växla in lite pengar! Så det ska jag fixa imorrn alltså. Men nu ska jag se på tttttv!
HEJ

flickan i källaren?

HAHA, såg världens konstigaste film igår med Hampus och Roy! Den lät skitbra när man läste på baksidan;

"En ung flicka blir bortförd av en mystisk man, vars plan är att skapa en perfekt hemmafru åt sig själv, och samtidigt låta världen tro att hon är död. Han bygger ett underjordiskt rum där hon får bo. Skräcken är total, men efter en tid ändras spelreglerna"

För det första:  Hon är inte istängd i en källare.. det är en "skrubb" eller nått på andra våningen, han ville vara hennes pappa, hon är inte rädd och sen blir dom kära i varandra.. plus att hon kan rymma iväg när hon vill. Men eftersom hon vill stanna så gör hon icke det.. sen var hela filmen typ: "vem är jag?" "Finns jag..?" gah.. Vi trodde vi hade fått fel film, men så var inte fallet ändå. Jag blev besviken! haha

MEN IALLAFALL.. söndag idag = tråk. Väntar på tacos, mmmhh. Jag tror jag ska använda en livlina ikväll och ringa en vän... för jag har tråkigt.



springbreak

Idag blev det en tur runt sidsjön med mamma, pappa och johanna. Var trevligt det :) Dock förfrös jag nästan mina stackars fötter, men mitt val av skor kanske inte var dom bästa.. vans ska inte användas i vinterland ;) haha

Och igår blev det utgång = nergång, Johanna plockade upp mig och Hampus och så for vi hem till johanna och gjorde oss iordning.. eller ja, Hampus satt och klagade på hur seg vi var. Sen plockade vi iaf upp Roy och for vidare in till stan till Therese och förfesten. Där var det trevligt! :) Men när Therese drog upp en liten flaska "Bärska droppar" så kom minnen från när man var 14 och sprang runt på selånger ;D hahah, det var roligt.

Men iaf så drog vi senare ner till Oscar och studentfest nr. 2, jag och johanna tog en tur runt dansgolvet.. men mer än det blev det inte! haha. Vi satt en stund och surrade med alex, men sen blev jag less och ville hem till min kära säng.. så jag for hem ;)

Tack Johanna för en rolig kväll iaf :))

tjolahopppp

Nu har jag pluggat klart för ikväll.. Har läst noveller sen halv 7 skrivna av Franz Kafka och James Joyce! Kul? Nej. Fattar inget av vad dom skriver, sjukt konstiga berättelser. Men jag känner mig duktig som ens har läst dom ;) Så nu lär det bli tvn en stund, eller så blir det guitar hero tills jag somnar! haha

Och imorgon är det sista dagen innan lovet, känns skönt det med. Jag är ledig i 21 dagar.. inte helt fel ;D hihihi. Ajuste.. mormor och morfar for till Cypern i söndags, dom ska vara där 14 dagar innan vi kommer ner till dom och hälsar på en vecka för att fira lill morfar som fyller 70 :) Dom sa att det var varmt och skönt, så det känns skönt att lämna detta jävla vinterland ett tag! Hoppas jag blir brun O.o

Plus att både jag och Robin är livrädda för att flyga, och båda har redan mardrömmar! hahaha, KUL! Jag bjuder på en piña colada när vi är framme råppin!!!!! Det är lungt, okeeeej?! ^^ ah, nu fick jag panik! Guitar hero, here i come.

image147

Klappat och klart

Jajemen, nu är studentbalen betalad och klar! 650:- för lite kyckling och välkomst drink ;) Kung! haha. Näe, jag ska inte klaga.. studentbalen är nått jag inte vill missa faktiskt. Det ser så mysigt ut!

Imorse var jag trött som en ko vill jag lova, men jag tog mig upp ändå trots att jag ville ligga kvar lääänge till! :) Hmm, sen hade jag svenska i kanske 30 minuter och sen slutade jag. Så rätt härlig dag om jag får säga det själv! Och nu sitter jag här, ska nog slänga mig in i duschen. Sen vettefasen vad jag ska hitta på?

Jag vill få reda på vart jag ska ha min praktik också.. varför tar det sån tid?!

Frozen ground

uuuuwh, imorse när jag stog och väntade på bussen så höll jag seriöst på att svimma! ;o Såg knappt nått, mådde illa som jag vet inte nått och det brusade som bara den i öronen :( Som tur är så gick det över efter nån minut, men jag fick nästan panik :P Sånt där gillar jag inte!

Ska försöka sova en stund nu... Får se om jag mår bättre sen så får jag släpa mig ner till Ego och träna lite. Ajuste, såg Rambo 4 igår! Den var rätt okej faktiskt, trodde den skulle vara värre :P Men icke, den gick att se! Och mitt sällskap kan jag inte klaga på heller :-*


men hejdååÅÅÅååå!

En vanlig helg

Igår så köpte jag och Therese massa karra, sen åkte vi hem till mig och spelade guitar hero! Det var trevligt må jag säga! Hampus joinade oss efter ett tag också. Sen tvingade jag med Hampus till mitt jobb ;D

Ska jobba ikväll också tyvärr.. men som tur är så jobbar jag bara var 3:e helg, annars hade jag dött för längesen! Men jaaaa, vad ska man hitta på ikväll då? Jag är pank som en lus.. ska jobba och... ja. Får se vad som händer helt enkelt! Blah, måste ut och söka jobb ^^

Näe, undra om jag ska ta mig en prommis? låter bra.


Fredag

Fredag idag då! Det är min jobbhelg den här helgen, så mycket mer än att jobba blir det inte för mig vill jag lova. Är dessutom pank som jag vet inte vad :( Jag undrar vart mina pengar tog vägen så fort?! haha.

Ska snart ner på skolan och skriva ett prov i samhälle.. om brott och straff! Jag får hoppas det går finemang. Sen ska jag vara med Therese! :) Det var inte igår! Joooo, det var igår ;D men längesen vi umgicks bara vi två! hihiiiii. Det lär bli guitar hero och massssssssor av godis! :) Sen får jag se om jag tvingar med mig min kumpan Hampus för att jobba lite med mig!

Dessutom vann Timrå igår, ingen dålig vinst heller för den delen! Även fast jag inte såg matchen så hörde jag mina päron skrika för fulla muggar på nedervåningen! Och min hund blev rädd och gjorde mig sällskap.


Royal rex, you see

  

Min vovvi är bra söt!

i think i had good days

Hipphipphurraaa! Jag och paula är klar med vårat projektarbete! FOREVER!! haha, härligt är det iaf.. så man slipper ha det i bakhuvudet jämt och ständigt! Eller ja, inte riktigt klar än.. men vi ska bara skriva ut skiten imorrn.. SEN är det klart :) hihi

Skjutsade hem paula nyss också, hatar att köra E14 till Matfors faktiskt.. är sjukt läskigt att köra på den mörka vägen själv. Och jag tror jag ser förjävla dåligt i mörker dessutom :P haha! jobbigt. Men jag hittade till och med ut från Matfors helt själv, utan nån hjälp den här gången, sug på den du hampus! mohaha! ;)

Utöver det så har jag haft en kanon dag (nästan)... dagen började bra iaf :) Ville inte kliva upp, men var så illa tvungen :( buhu.. så mysig!


:-*

Are you in my blood?

TJOLAHOPP

fyyy vad trött jag är. Förstår inte varför eftersom jag somnade kanske 10 igår.. men  ändå. JAG ÄR TRÖTT! Slutade 11.35 idag, så det var rätt skönt faktiskt :) Hem till mina kära nudlar! haha

Imorgon blir det inte en helt fullt lika härlig dag eftersom vi börjar dagen med Näthandel... det enda man gör på den lektionen är att... jadu, läsa aftonbladet på internet i ca 2 timmar! Fast det blev nästan lite intressant nu efter att vi började med Photoshop, men förut livnärde jag mig på aftonbladets hemsida under den lektionen.

Och nu är det  inte långt kvar till cypern :D hihih, ca 2½ vecka!

Avklarat

Jadu, vad säger man? Redovisade vårat projektarbete idag, det gick faktiskt rätt bra... förutom att bussen inte gick alls som det stog på Din Tur. Så dom stackrarna som skulle åka upp med bussen fick ta sig upp på annat sätt! haha, illa. Jaja, sånt som händer. Jag och paula sprang omkring i 1700-tals kläder iaf, jag var lantis/bonde i kjol och huckle och paula fick vara en borglig fin dam ;D Otroligt fint.. ej.

Men nu ska jag åka och hämta min kära far och sedan ska jag åka och träna lite hade jag tänkt :) Härligt härligt. Sen ska jag slänga mig framför tvn och inte röra mig ur fläcken! sådeså. Känns så skönt att projektarbetet är avklarat nu! wiho. HAPPIH!

Förstår inte hur en Takida låt kan vara så bra förresten! Oo Men "Curly Sue" är kanske hur bra som helst!

Ett litet kärleksäfventyr..

Jajemen, så står det i boken jag läser just nu. En liten bok på gammelsvenska, sånt där jag blir trött av att läsa för att dom sätter dit h eller f där dom inte ska vara! ;P haha. Jag och paula ska redovisa våran projektarbete imorrn, jag blir förvånad och glad om det går bra! Kommer bli kul o se hur mycket jag kan! hahah

Och jag är så jävla trött just nu, vet inte hur jag ska kunna koncentrera mig på det jag ska plugga in i huvudet tills imorrn.. men det ska väl gå det också. Såg saw 4 igår, den var hemsk.. fick ont i varenda del i min kropp tror jag :P hua, får panik på dom där filmerna! Men annars så var den rätt okej faktiskt!

Och du är söt! :)

Kungkanon

Hahah, rolig kväll igår måste jag säga! Var lite fult i början eftersom varken jag, hälen eller paula var pepp när vi satt hemma hos hälen och väntade på dom andra. Så där satt vi och typ halvsov och jag fick kväljningar bara jag kollade på mitt vin! Paula hon gav upp hon och åkte hemåt! Men jag blev väldans pigg efter en stund!

Och sen när resten kom och nåra vinglas senare så blev det full rulle. Det blev lite singstar och massor av dans! :) Runt 12 åkte jag, elin, sonja och therese in till stan! Hade kul där med faktiskt, förutom att man aldrig får vara ifred på dansgolvet på coppers... utan vart man än vänder sig så kommer det nån utlänning och juckar på en -_- MEN IAF, kvällen slutade på kebab city med funderingar på hur vi skulle ta oss hem. Med tanke på att jag bor åt andra hållet mot för vart lucksta ligger, dit dom andra skulle alltså ;)

Så det blev taxi! ftw. Jag kom hem och somnade med kläderna på! hahah, mådde som en räka imorse.. det gör jag nu också iofs, men det är liiiite bättre ändå.

fredag

Ser att solen tittar fram idag, härligt det! Blir nog en prommis skulle jag tro :) Tänkte åka med mamma och pappa och pimpla lite, men jag hoppade över det ändå. Kände att jag inte orkade sitta där i ca 3 timmar och vänta på att få fisk ^^

Skönt att vara hemma helt själv om inte annat! Ikväll blir det party med klassen, ska bli kewl :) Och just det, LYCKA TILL IDAG HAMPUS!!! :D hihi

men hejdå!!

Bara för att jag är bra

Ikväll har jag varit med Johanna! Min stödpelare och älskingsvän, utan henne skulle min värld rasa ihop helt klart! Vi for på sibylla en sväng för hon hade inte ätit middag, så vi satt där en stund och pratade lite :) Härligt att prata av sig känner jag, vårat samtal höll från sibylla, genom hemköp och heeela vägen hem till henne där vi fortsatte prata! :)) Kände att jag kom fram till saker som fick mig att fundera, jag ska inte göra om samma misstag igen!

Insåg saker som jag inte fick in i min skalle förut, dum jag var egentligen som inte ens fattade det själv.. Tror inte jag ville förstå heller. Men nu gör jag det och det är ju huvudsaken :D Men iaf så är det bra att jag har Johanna!

Så vad ska man hitta på nu? Är för pigg för att sova och för trött för att se på film.. sååå.. det blir nog tvn tills jag somnar skulle jag tro! Väldigt spännande och händelserikt. Det är scrubs såg jag nu, det får bli det då!

Godnatt

You dont know me

Var med Hampus en stund igår, vi gick lite på stan... och jag fick ångest över att jag inte köpte nått så jag sprang in på H&M och tog första bästa t-shirt och köpte den? Typiskt mig.. -_-
Sen så blev vi så sugen på kinamat när vi gick förbi den där vagnen dom har vid navet typ.. så vi var tvungen att åka upp till Asienmästarna (eller vad dom heter) i Skönsberg och köpa med oss lite mat hem till Hampus :D Åh vad jag har längtat efter kinamat ska ni veta! Hur gott som helst.

Höll på att glömma Ailyn igår också! haha, Lovade att plocka upp henne på flygplatsen 8 och jag kom på typ kvart i "shit Ailyn!!!" hahah ;D hua vad hemskt om jag hade glömt bort henne! Jag+Motorväg+mörkt= Not good, tur att jag hade sällskap som kunde vägen! annars hade jag nog hamnat i Härnösand! Sen blev det mer guitar hero när jag hade släppt av Ailyn! Jag är fortfarande oövervinnerlig! hahah ;D

IMORRN SKA JAG HA KUL!

hehehiih

STEG 1
Skostorlek: 38/39
Civilstatus: Zingeeel
Höger eller vänsterhänt: Höger
Kär: Kan jag inte påstå


STEG 2
Skor som du bar idag: Mina älskade vans!
Dina svagheter: Jag är för snäll
Rädsla: Att flyga måste vara min största rädsla
Målsättning: Gå ur skolan  och få ett bra jobb 


STEG 3
Första tanken då du vaknar: Av med klockJÄVELN
Sista tanke innan du somnar: Ingen aning


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Burger King: Burger King
Adidas eller Nike: hmm, vet inte
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea!
Choklad eller vanilj: Vaniljglass :))


STEG 5
Svär du? Liiiite för ofta kanske
Sjunger du? Mjorå, det händer
Duschar du varje dag? Typ...
Röker du? Nepp
Gillar du skolan? NEJ
Tror du på dig själv? Ja? Vem annars?
Kommer du överens med dina föräldrar?: Jodå


STEG 6
Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol? Ja
Rökt? Ja
Shoppat? Ofc! 
Ätit en hel ask müsli? Nej?
Ätit sushi? Ja :D goett
Stått på scen? Nepp
Skejtat: Hahah ne
Bakat? Nej faktiskt inte
Stulit något? Nej


STEG 7
Har du någonsin..
Däckat eller varit jättefull? Kan ha hänt ;o
Blivit kallad hora? Det hoppas jag inte! haha
Blivit nerslagen? Neej


STEG 8 I framtiden..
Namn på barn? Så långt har jag inte kommit än, William tycker jag om iaf!
Hur vill du dö? Snabbt och smärtfritt please
Vad vill du bli när du blir gammal? En söt tant med massor av blommor och kakor!


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för: meh?
Antal CD-skivor du äger: För många
Antal piercings: hmm, 4 i öronen och 1 i tungan
Antal tatueringar: Ingen än så länge, kommer nog snart!
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Vet inte, nåra gånger kanske
Antal saker jag ångrar: Finns väl massor?


Spindel dräparn

Okej... vart tog våren vägen?! Nu är det helt plötsligt mer vinter ute än vad det nånsin har varit sen i December typ. Lite smått irriterande, jag som köpte solbrillor och allt bara för att jag trodde våren skulle komma ;P fy skäms snön!

Igår hade jag en traumatisk upplevelse.. Jag låg och kollade på 2½ men i min säng när jag helt plötsligt skymtade nått i ögonvrån på kudden! Jag spratt upp som självaste Tarzan.. och vet ni vad det var?! VÄRLDENS FETASTE JÄVLA SPINDEL! Jag fick genast panik och visste inte vad jag skulle göra (hatar spindlar mer än jag vet inte vad).. Jag började nästan grina! Så jävla rädd var jag, sen kom pappa och undrade vad jag skrek i.. så jag fick ur mig "Dööööödaaa äckelspiiindeeeln!!!". Sen var jag tvungen att byta mina sängkläder.... tänk om han klättrade på mitt hår? :( buhuuuu

Jaaa, men undra om man ska fara ner och träna lite? Jag tror det jag. Jobbigt att ta bussjäveln..




mbaah

Idag blev det en slapp dag minsann! Vaknade runt 12 av att paula ringde och frågade om jag ville följa med på stan en stund. Så det var bara att släpa sig ur sängen och hoppa in i duschen :) Så vi sprang runt på stan i typ 2 timmar, och det enda jag hittade var en ansiktsmask! Ovanligt! haha, brukar annars hitta tonvis med saker.

Sen åkte jag hem och åt lite pannkaka med min far ;P Gooo pannkaka som min morfar har gjort, deru! Och sen var jag alldeles för trött för att göra nått så jag slängde mig i sängen och kollade på tv! Sen dess har det inte hänt mycket vill jag lova. Ska fan gå och lägga mig 7 idag! hahah, neee.. men nästan så!

Klassfest på fredag också! woho, kanon roligt! :D

Filmkväll med favoriter

Ikväll blir det film hemma hos Paula i matfors :) Ska snart åka och plocka upp Roy för att sedan plocka upp Hampus och sen åka hem till paula. Det blir skönt med film, känner att jag har knappt nån ork i kroppen ikväll... så det passar utmärkt! Sen ska jag hem och dunka huvudet i kudden.

Efter att jag hade varit och tränat så svängde jag förbi Stefan som bjöd på en ostmacka, haha. Sen brottades jag lite med Thelma :) Hon är bra söt ibland. Speciellt när man bjuder på godis eller glass! wiiie.

Nu är det bara 4 veckor kvar till Cypern :) Kung! Äntligen ska jag få lite färg på kroppen! hahah 

Söndag...

GODMORGON
Första gången på jag vet inte hur länge jag sover till 13.15! haha, brukar annars kliva upp vid 10 snåret. Hade en skitrolig kväll igår må jag säga, spelade bowling som jag inte har gjort på typ 100 år.. OCH JAG VANN! :)) woho!

Ska ner och träna lite snart hade jag tänkt, ska bara vakna till lite mer. Ska bli ganska härligt känner jag! Sen vet jag icke vad det blir.. känner för att ta det luuuungt framför tvn idag... mmh, har så jävla ont i nacken.. ;( Ajuste köpte en Body Lotion som luktar huuur gott som helst igår! Ldb - Shea oil, kan inte sluta sniffa på den! haha :D

men jaja, HEJDÅ

a king in my own land

Jag hade sett fram emot lite sol idag, men den längtan sprack ju ganska precis när jag drog upp rullgardinen och kollade ut. Jobbigt! Hoppas våren kommer snart, vill använda mina brillor jag fyndade på H&M för 5kr ;) hihi. Ska ner på stan snart med Hampus hade jag tänkt, måste lämna igen mina satans skor som har gått sönder efter att jag använde dom 1 gång. Bra kvalla! EJ

Det blev mycket alternativ för mig igår kände jag, fick lite beslutsångest faktiskt :P Men det slutade ändå med att jag tog det lugnt! Kände att jag inte ville vakna upp med världens tyngsta huvud idag! Jag tar igen det nästa helg! ;) Jag hade ju väldigt trevligt ändå ju, och jag klagar verkligen inte på mitt sällskap :D haha, wiie.

Jag vill ha ett jobb också. GE MIG :(

RSS 2.0