it aint me, babe

Idag har det inte hänt mycket alls faktiskt. Vaknade och kände, nääääe idag rör jag mig inte ur fläcken. Haha, har aldrig varit så trött i hela mitt liv ^^ Så jag somnade om och vaknade runt 11. Och ja, det var skönt! haha

Men jag har iaf lyckats varit på en prommis med Rex, tränat och pluggat liiiiite ;p wihii. Imorrn blir det skola och sen ska jag släpa mig ut och söka jobb! :) Och sen fyller ju älsklings johanna år!!!!! :D så då ska jag förbi där och äta tårta och träffa hennes boooyfriend från Umeå! Intressant, intressant! haha

Och glöm inte bort att jag fyller år på onsdag! haha, 19 hela år!


typiskt

kan inte sova.... och jag kan inte sluta tänka. varför är detta så typiskt? jobbigt... ska inte bry mig mer. fjkdslöakdnfkdlsöannkfdsöannfbdsjöafbdn

HEJ

Helgen beskriver jag i 4 ord;

rödvin
guitar hero
kladdkaka
arga grannar

The Band

I've played that song from long ago
When every moment longed to fall
It broke my sighs and my regrets
It stumbled on the steps
You've build for climbing towards me
Now it feels like sinners in the sun
When I say -

I said I'd die for you
Or was it in my head
I took you down on ouzo
And now I think I'd rather see you dead


Apa

Fredag igen! Känns som att det blev måndag nyss, men jag antar att det är bra att veckorna går fort ;p haha. Om man bara kunde bli av med den där jävla skolan så man kunde skaffa sig ett jävla jobb nångång! Emma hade tydligen köpt egen lägenhet och jag blev avis som bara den ;p haha! Vill också!!!!!

Men iaf, var ute på Birsta igår med min mami. Hon ville shoppa kläder, så jag hakade på :) Jag skulle inte köpa nått hade jag sagt till mig själv, men det gick ju åt helvete. Fick med mig nå grejs som ska skydda håret från värme osv. Äh, det är bra! säger vi... ehehhee

Ne, nu ska jag gå ner och leta fram ett par strumpor :D

anything goes

Men draaaaa mig baklänges vad tråkigt jag har! Ångest har jag också, fortfarande! haha. Fyfan...Ibland tänker jag inte efter så mycket som jag borde göra! Men jaja, det löser sig väl ;p haha. Köpte en jacka igår, men den lämnade jag tillbaka efter en timme! köpte en idag också, får se om den är nå bättre :D haha. Den var ju varm... satteee. Längtar tills jag får ta fram dunjackan! Mmmh, mysig!

Och igår så skulle Hampus och Roy släpa med mig på en jävla skräckfilm på Bio. Jag hade föreslagit att vi skulle se Patrik 1,5.. men näääedå. Dom skulle se Mirrors. Visst, jag blev bjuden.. men ändå! slöseri! Skräckfilmer är inte min starka sida, som många vet ;D hähä. Men det var... mysigt att blunda på bion :)

Nu ska jag börja göra mig klaer by the wayyy.. ska ner och träna! Ooo, undra om jag ska ta och sola efter träningen dessutom! skulle vara nice.


Här har vi kewl

Bara för att jag hittade den på johannas blogg o tyckte den var helfestlig.

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Släng aldrig en blöja utan att du knyter den...
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Sleep tight!
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Åkte förbi dig förut!
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hoppas inte Elin försvinner då!
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Nej, jag bara visar att jag bryr mig
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vad mysigt :)
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Får jag följa med o gå runt sidsjön?
8. Vad vill du höra mest av allt?
Jo, jag mår bra jag
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Haha, knäppis
10. Din romantiska replik?
What is love?
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Jobbigt :(

??



haha, såhär går det när jag, paula och hampus har tråkigt :)

Sööööt

jag har verkligen verkligen, VERKLIGEN inget tålamod! Har funderat länge på att köpa en iPod Classic, oooch jag får ju egentligen lön imorrn. Men bara för att jag inte kan vänta 24 timmar på att mina pengar ska rulla in så var jag tvungen att köpa den nu! haha. Så här ligger den, brevid mig och är söt. Så nu ska jag lyssna på musik som aldrig förr!

Ska ladda den i nån timme och sen ska jag släpa med mig Rex på en långprommis :) Lovely! Var påväg att ringa till Johanna alldeles nyss för jag ville hänga med henne, meeen så kom jag på att hon är hos sin käresta i Umeå! Ska nog inte störa! mihi. Så bra är mitt minne! :)

Men näe, nu ska jag gå ner och ta ett äpple!



Grattis Mormor!

Dagen har spenderats i Bergeforsen.. lovade att jag skulle komma och kolla på min syster när hon stog i mål för första gången :) Och hon gjorde det faktiskt bra! Heffners vann över Fagervik med 2-1. Det var skönt att sitta där i gräset med Rex i knät och solen i ögonen :D mysigt!

Och eftersom min kära lilla mormor fyller år idag så har vi varit där på middag! Skjutsade nyss min kusin Robin till nån kompis så jag passade på att stanna till här hemma en stund! Så kan mamma och pappa dricka hur mycket vin dom vill, haha. Nee, ska nog åka tillbaka nu och krama mormor lite! :)


Hårborttagning

Idag blev jag väckt av min kära vän Hampus... sov så skönt när helt plötsligt mobilen ringer, kl.9 på morgonen. Nä, inte var jag pigg eller. "Kliv upp och bju på fika!" fick man höra! Var bara att hasa sig upp ur sängen. Sen vet jag inte, men tiden gick sjukligt fort när jag tänker på det, för helt plötsligt var klockan halv 3 och Hampus ville snagga sig.

 Såå... vi ringde Johanna och for dit. Vi kollade lite på tv och sen satte sig Hampus i stolen! Bra gjort av han eftersom jag har tjatat på att han ska snagga sig :D Bra att han lyssnar på mig ibland!



Ikväll blir det kolungt för mig! Ska bli jävligt skönt känner jag. Ska nog ner och träna imorrn, spinning passet i tisdags var nog ingen höjdare... fick hosta som aldrig förr efter det! :D haha. Hoppas det är bättre imorrn! Lön på måndag, fyller år nästa onsdag.. kan det bli bättre? mihihi

ett jobb, tack!

Idag är jag less... trött och less! Om jag bara hade haft ett jävla jobb så hade jag kunnat bo i en egen lägenhet. Fyfan vad skönt. Av nån jävla anledning så slutar det alltid med att allt är mitt fel.... så jävla irriterande. Nått jobb måste det ju finnas, nånstans.. tack.

Meeeeeen jaa, en bra sak är att Annas pojkvän Emil fick tag på en som ville köpa min biljett! Och kanske en som ville köpa Johannas! Så det bugar och bockar jag för, blev hyffsat lättad ;p Som jag alltid säger; Det löser sig!

Jovisst, nu ska jag snart ner på ett möte med arbetsförmedlingen, haha. Får se om dom kan hitta ett jobb åt mig ;) Vore ju nice det. Sen ska jag iväg på stan och köpa mina skor! yesbox.

tuduu

Dagen har gått väldans fort idag måste jag säga! Har hunnit med att äta en kebabrulle (som jag inte har ätit på fleeera år känns det som) med hampus och paula, färgat håret och sprungit runt på stan ;p Lovely! Har haft trevligt sällskap hela dagen också! Vi hamnade tillslut på Erikshjälpen i Bosvedjan, för paula skulle försöka hitta en 50-tals klänning! Tycker inte om den butiken faktiskt, man hittar så mycket konstigt!

Jaa, och nu sitter jag här i min ensamhet! Får se om hampus kommer förbi en sväng sen.. ska iaf försöka städa mitt rum. Hittade ett par grymt snygga skor idag dessutom ;o GE MIG DOM! :)

Och just det! Min och johannas sthlm resa blir inte av heller ;/ Johanna virrpanna! Meeeen självklart tycker jag om dig ändå vän!


En måndag

En måndag... ser kallt ut ute ;P Måste ta och köpa en höstjacka ser jag, får se om jag hittar nån i sthlm. Och idag har jag 2 lektioner, Information och Layout och Matte B! Inte så intressant.

Var med Hampus igår dessutom, vi såg på South Park mest. Men sen skulle hampus jobba och snäll som jag är så följde jag med och hjälpte till! Sen åkte vi hem till Ida och såg en konstig film :) Hon åkte nämligen till USA igår och ska vara borta i ett helt år. Så vi skulle säga adjö! Men jag tror hon får det bra där nere, jag är avundsjuk. Vill också åka iväg ett år. Skönt!

Och nu ska jag klä på mig, ladda min lilla telefon, dreggla efter en iPod och sen ska jag ut i kylan! Och i eftermiddag ska jag träna, fastän jag har kvar lite hosta, men det orkar jag inte bryyy mig om :)

Byyye

sthlm?

Halloooou! Mamma och pappa kom hem inatt tillslut. Jag vaknade inte ens, så slut var jag.. och jag brukar vakna av minsta lilla ;p Men hampus kan nog intyga att jag var rätt så slut, var tvungen att skicka hem han så jag fick sova nångång ;) haha

Idag är det söndag, en hemsk dag. Inte för att jag gör så mycket på veckorna nu för tiden som får söndagar att bli dryga. Tycker inte om söndagar ändå ;p haha. Och på onsdag så åker jag och johanna förhoppningsvis till stockholm, om allt går bra ;p Har hittat skjuts ner, nu gäller det bara att hitta nånstans att sova. Kan bli jobbigt, och dyrt! haha. Men jaaaaa, det löser sig johanna! eller hur?


KUL att det ska gå så jäääävla bra för mig jämt... Undra om jag är född med otur? Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska bete mig, vad jag ska säga.. Jag vill slå nått, riktigt hårt. Tur att jag har en boxningssäck. Näe, jag blev jävligt irriterad idag... nu ska jag fan inte vara snäll mer.

Mr.Brightside

TadaaaAaaAa! Nu har jag helg, och det känns.... väldigt bra! Började nämligen med matte B i onsdags, kändes väl sådär halvroligt att sätta sig ner med matteboken igen. Hatar matte mer än jag vet inte vad.. men det ska göras! ;) Det enda som kommer vara bra med dom där mattelektionerna är att paula kommer att finnas vid min sida! :D

Och imorrn är det fredag! Så då blir det utgång, blir nog bra det. Faast det känns liiiite jobbigt att paula och hampus inte kommer vara med MIG. Förhoppningsvis träffar jag dom senare ;D jaaaa, det blir nog bra!


Btw så kom jag på en sak nu, lyssnade igenom en gammal playlist.. kom på mig själv att tycka att DJ Mangoo - Eurodancer är jävligt skön att lyssna på! haha. Brukar annars hata låtar utan text i, men den är helt ok.


tralalala

Idag har jag inte snusat på ungefär 2 veckor :) BRA GJORT.



jobb... jobb?

Idag.... har varit en väldigt jobbig dag! Har gått och funderat på om det verkligen är måndag idag hela dagen. Kom fram till att det är måndag för nån timme sen, kände mig nöjd... och ledsen ^^ Nöjd är jag för att det är så mkt bra på tvn ikväll, ledsen blev jag för att det är långt kvar till helg!

Meeeen jag blir ensam hemma hela nästa vecka! fyfan säger jag bara, kommer sitta så fint med lite ensamhet och tystnad ;D mmmmmme like. Mja, sitter här och luktar skurmedel :) Anne ringde och ville att jag skulle jobba, så det var bara att åka in och skura lite. Trevligt med lite extrapengar och så! :)

Nu ska jag lyssna på Johnny Cash och lite Damian Marley, kung. Bye bye!

RSS 2.0