En saga om din förebild

Sådärja... det blev så att jag drar min lilla kropp till Vemdalen ändå. TACK OCH ADJÖ, syns på söndag!

hultsfred

HEYA! Nuuuuså har jag betalat min hultsfredbiljett.. eller ja, det var nån dag sen! Men det är iaf gjort :) JAG LÄNGTAR! Kommer nog bli jävligt kul kan jag tippa på. Jag säger som Johanna: Jag ska rulla mig i lera, dricka sprit mitt på blanka förmiddagen, lyssna på häftig musik och bo i tält. Jag pratar givetvis om HULTSFRED. 8-11 juli smäller det. Du & jag Johanna, du och jag! haha

Idag fyller min syster 14 år, så det blev lite glasstårta och paketöppning för henne.. för mig med, minus paketöppningen. Fast vi var iofs på IKEA förut idag, och då fick jag ett nytt databord av mamma och pappa, fick bygga ihop det själv dock. Sen åkte jag och syster Ida ut på Birsta igen, hittade mig ett linne och en parfym. Så nu är jag nöjd. Kanske.

Imorrn ska jag jobbbbbba, fyfan vad rik jag kommer bli när jag får min lön! Underbart.

yaay

Shinedown - What a shame
Volbeat - Sad man's tongue
Three Days Grace - On my own
Nomy - She reminds me of you

and a broken guitar mode

Haha, har precis sett klart på Släkten är värst... älskar den filmen! haha. Höll däremot på att somna, är så äckligt trött att det är synd om mig! :D Funderar på att åka och hyra en film och bara ligga i sängen ikväll. Skulle sitta rätt fint det!

Var ju ut igår också, det var en lite halvseg kväll.. men den dög ;D Missade ju festen vi skulle på egentligen, hamnade på lyset istället. Träffade en ny vän också, han som såg ut som Lars Winnerbäck.. fast utan hår ;D Redig karl det! hahah. Han bjöd mig på en cider iaf, jag bugade och bockade för det. Surrade som fasen gjorde han också för den delen.

Sen var det nån galen själ som kom på idén att ställa klockorna på kl 10 och åka ut med skotern för att grilla korv. Sagt och gjort... det lät ju som en bra idé igår, med inte fasen var jag pigg imorse för det. Skönt med frisk luft om inte annat! ;) Nej, men det var trevligt.

Imorrn ska jag ut på Birsta med mamma och pappa och brottas med folket på rean.. jag ska använda pappa som en mänsklig sköld. Orkar inte med allt folk!!! Vik hädan.

heyheyhey

Wao, igår blev det en sistaminuten utgång med Jim och hans vänner :) Höll på att dö av tråkhet här hemma i min ensamhet, men som tur var så räddade dom små liven mig! Var dömycket folk ute, men det var kul! Det var det.

Och idag så blev det en sväng på Birsta med Jim, Nicklas och... Jocke, tror jag han hette :) Även där var det svinmycket folk. Träffade robban som skulle byta ut sina julklappar, haha! "Elin, peka på ett par byxor som inte ser gay ut.." lillrobin.

Och nu är det bara att slänga sig in i duschen igen, blev bjuden på fäzt ikväll.. igen! Men.. man lever bara 1 gång ;) Det gör även min lever. Så varför inte göra det bästa av situationen? hähä. Johanna, paula och kanske hampus.. kan inte bli bättre! Eller jo, om Jim och Nicklas också följer med ;) wihihi

Så.. goodbye så länge!

weeeaj

Jaha, nu är Julafton över?!?! Det går så foooort. Har haft en trevlig kväll iaf, åt tills jag dog! typ! Är fortfarande äckligt mätt...

Har mest suttit och stirrat på min syster som har så sjukt dålig humor! Just på humordelen är vi ICKE släkt, hah. Hon satt alltså och skrattade i en kvart åt att mormor råkade kalla Robin för "Edof"... Det är underhållande att se att hon skrattar åt allt som inte är roligt.




1. Mitt vrålåk, haha  2. Mamma letar julklappar  3. Robban sliter paket  4. Mamma och Pappa :')  5. Mormor och morfar  6. Moster Helen

God Jul

Ja, det finns inte mycket mer att säga än GOD JUL! Och så ska jag tillägga att jag klarade den där satans låten på GH igår ;) Nöjd är jag. Mormor testade också lite Guitar Hero igår, en riktig talang! haha :D Och moster Helen blev fast i spelet, tror inte Robin kommer få ha sitt spel för sig själv hädan efter ;)

Men nu ska jag börja göra mig iordning, sen ska vi hem till mormor och morfar osv. Ha en trevlig Julafton! :)

en liten dag

Ah, blev en ganska skön dag ändå :) Satt mest och drack kaffe med Mulaz, men det var trevligt det med! haha. Han är rolig han! Åkte sen iväg till HK för att leta reda på Emelie och Viktoria, åkte upp och ner för den där jävla hissen och sprang i trapporna.. finns ju trots allt 10 våningar i den där byggnaden. Och eftersom alla hade gått hem så var det tyst och mörkt nästan överallt, fick lite halvpanik där ett tag ;)

Hittade dom tillslut ändå ;D Så vi gjorde klart det sista, sen satte vi oss och åt pepparkakor. Och jaa, nu hamnade man här. Känns INTE som att det är julafton imorrn :p Har noll julkänsla, men det kommer väl imorrn tillsammans med Kalle Anka eller nått.. Träffade lillThelma idag på jobbet också :) sötis! Jaa, men det var typ min dag det.. nu ska jag snart åka hem till Helen och mysa med mormor och morfar! :D

Dagens låt: Three Days Grace - On my own

i used to know you so well

Uuhh, imorse var jag inte pigg! Fastän jag somnade före 10 igår, haha. Fan ta soffan i fikarummet på service... somnar ju så fort man sätter sig i den! Kom försent till jobbet dessutom, bilen var helt igensnöad... så jag fick stå och frysa händerna av mig för att få bort all snö och is! Inte blaaa.

Imorrn ska jag få sluta kl 3, men få full lön för det! Som en julklapp från cheeefen.. tack för det Anne! :D haha. Sen ska jag åka iväg till min moster och äta sushi och annat gott! Slå lite på Robin ska jag göra med, det var längesen! Synd att ungjäveln har växt om mig... kommer ihåg den fina tiden när jag kunde vända han uppochner utan problem. Men det går ju inte nu.. då skulle nog min rygg gå av!

Jamen nääe, detta är inte kul nog. Nu blir det nog tvn!

Dagens låt: Paramore - Decode

we fall

Sådärja.. precis som jag sa, Hampus ringde och ville ha jobbsällskap! Gick bra fort att få klart allting ändå, tur är väl det. Var tvungen att dissa Hampus sen, orkade inte hitta på nått. Är braaaa trött, är inte så pigg på att kliva upp kvart i 6 imorrn :(

Jaja, what to do nu?????? Städa rummet och slänga mig framför tvn låter som en bra idé.

Dagens låt: Nomy - She reminds me of you

No matter who you are

Lika lugnt på jobbet som igår! Så jag gick hem en timme tidigare idag igen ;) Var lika bra det, mådde inte bra! haha. Hade däremot väldans roligt igår :) Var synd att jag var tvungen att åka och jobba imorse dock, hade kunnat legat kvar läääänge till! :)

Men nu ska jag tvinga min mamma att göra middag åt mig! Sen lär väl Hampus ringa och vill ha sällskap på jobbet. KUL JUL för mig! höhö, nej då hampsan.. ring du! Och jag trodde inte det var sant... men min stereo la av i fredags... igen! typiskt att fanskapet ska krångla!!!

Imorrn ska jag jobba.. 7-4, på stället där tiden står still! haha. Det är en jävla tur att det jobbar så roliga människor där. Så det blir jobb där mån-tis sen är jag ledig vad jag vet :) Fram till nästa mån-tis! Yaaay.

i say

Blev inte så mycket kaos på jobbet idag ändå ;) Fick gå hem 1 timme tidigare, och det tackar jag för! Sen var det bara att brottas med folket på Birsta City.. fyfan. Trodde jag skulle få ett utbrott mitt i allt. Så jävla sega människor det finns, det tog mig typ en kvart att ta mig ut från parkeringen och ut på vägen..

Och fan ta dig Fredrik, ring aldrig sådär sent igen!!! hahaha. Inte ens om Hampus säger åt dig att göra det ;) Och FÖRLÅT paula!

leaving it all with my only friend

Godkväll! Det blev en lugn kväll trots allt :) Skönt! Tog det lungt hemma hos Fredrik och Johanna.. kollade på film och åt godis. Sen ringde en väldigt hes Hampus och ville att jag och Johanna skulle köra hem hans bil från Lennerth, sagt och gjort så gjorde vi det.

Fick dock skjutsa Fredrik till jobbet först, stackarn börjar 23.00. Men nuså.. blir väl film eller nått. Jobbar imorrn som sagt. 11-4, inte så farligt ;p Pappa lär väl ringa och ska ha skjuts hem snart.. hoooppas inte.

GODNATT

elåå

Jaa, den här dagen typ... flög förbi! haha. Är iaf klar med alla julklappar, och det känns skönt! Slipper man tänka på det liksom. Och smörgåstårtan satt fint, wihi :) Fick även med mig en ny hastighetsmätare och 8 däck hem! haha. Så nu får pappa mycket att göra ;)

Efter middagen åkte jag och hampus iväg till jobbet och tvättade hans bil ;D Börjar bli haj på det där med högtryckstvätt nu jag! höhö. Imorrn är jag också ledig, vilket är jävligt skönt! Tydligen så kommer Emelie hem från Schweiz, så paula och hampus ska ut :) Funderar på att hänga på dom, eller så åker jag hem till Johanna och myser! Det sista låter som en väldigt bra idé. Tror det blir så :)

Hittade igen min GH III skiva också. Kanon! Så nu blir det till att nöta.

the blue cat's song

Ah, vaknade för typ 40 minuter sen. SKÖNT! Idag hade jag tänkt mig att åka ut till Birsta och handla lite julklappar, eftersom jag inte kommer ha tid med det nån annan dag. Mammas klapp är redan inhandlad, bara pappa och Ida kvar. Peter och Kicki ska också få en julklapp tänkte ja :)
 
Ikväll ska jag, mamma och pappa hem till hampus family och äta smörgåstårta! Senast jag åt smörgåstårta var på min studentmottagning, så det ska bli gott ;) wihihh. Såatt det blir nog alla tiders det! Nu ska jag ut och brottas med min stereo.

time keeps changing my darling

Uuh, har precis sett klart The Notebook och gråtit mig en skvätt :D Så jävla fin film! Den som inte får fram känslor från den filmen har ett hjärta av sten! haha :)

Pappa fick till stereon iaf, nu ska jag bara få min iPod att vilja samarbeta med fanskapet. Kommer bli en lång dag imorrn känner jag på mig! Meeeen det är det värt. Bara därför kommer inte ens stereon vilja funka imorrn... trust me! Och så håller vi tummarna på att ingen ringer och vill att jag ska jobba imorrn! High five på det!

how did we get here?

Dagen gick rätt fort ändå.. om man tänker efter ;p Har en jävulsk träningsvärk sen igår dock, så hastiga rörelser får mig att vilja skrika rakt ut. Ungefär som när jag nös, trodde jag skulle ramla ihop och dö. Men tack och lov så gjorde jag inte det!

Fick också en genomgång i Amerikansk fotboll av Ray, så nu vet jag att en touchdown ger 6 poäng. Och att Doug Flutie är en hjälte efter att ha gjort en "Hail Mary" när det var 10 sekunder kvar av matchen! höhöhö. Och Boston vann! Det ni! Annars då? Pappsen ska försöka fixa stereon idag, så man slipper åka i en bil som är tyst som döden.. typ... kung! 

Har kanal 5 svikit mig? Eller är det bara jag som har missat att säsongerna av Grey's och DH är slut? fan..

heheheheHEJ

Har preciiiiiis kommit hem från Ego. Är trött i min stackars kropp! Och på det så ska jag jobba imorrn :) Fast det blir nog bra det. Jaaaapp, nu ska jag sätta mig framför tvn... vira in mig i täcket, känna lugnet och vänta på DH. Blir nog lite guitar hero också ska du se!

Min Guitar Hero III skiva är borta, är det du som har tagit den Fredrik?!? Jag vet att du vill vara bättre än mig.......................................

a broken man and the dawn

Yaaaay, nu har jag fått hem bilen :) Jag och Hampus for till mitt jobb och gjorde den ren och fin! Så nu blänker den :) Gud så skönt med biiiiil, jag är så jävla glad! wihihihi

Utöver att jag har hoppat av lycka idag så har jag jobbat, dagen var svårt jävla dryg. Tiden går väldigt sakta där ibland ;/ Är förhoppningsvis ledig imorrn, om inte nån ringer och vill att jag ska jobba. För imorrn ska jag koppla in den satans bilstereon som vägrar funka, men den SKA funka!!!!

Nääääe, nu tror jag att jag ska kolla på en film! :) Blir bra det.

mössparty

HELLOHEY! Igår hade vi mössparty, det var trevligt ;) Det var jag, paula, lennerth, hampus, alexandra.. hennes vänner elin och mattias också :) Jag provade Hampus ölhatt som han fick av mig och paula när han fyllde 18, men det kom ju bara skum.. jag fick sjukt ont i magen och gav upp! Sen tvingade lennerth och hampus i mig 2 st vaniljvodka shottar, jag trodde jag skulle dö. Men det gjorde jag inte. Tur är väl det! Och fina mössor hade vi! not.

Sen var det meningen att vi skulle in på Kåren, men jag och paula orkade inte stå i den kön.. så vi sprang till Irish. Hampus och alexandra klättrade in genom ett fönster på Kåren ;) Dom orkade nog inte heller stå i kön. Vi tog oss en lakrisshot sen gick vi till BK. Där var det också trevligt :) Jag och paula är ett jävla bra team må jag säga!

Jag ska bjuppa på lite bilder:



1. paula och jag i fina mössor  2. världens bästa paula  3. som sagt, ölhatten skulle på  4. basketspelarN  5. dom skulle sjunga luciasånger  6. hampus och lennerth  7. jag och hampus åker buss

Dagens låt: Volbeat - The gardens's tale

en fredag

Draaaaaa mig baklänges vad slut jag är i kroppen! Jobbade idag, 7-4.. och ja, jag har varit skittrött hela dagen! Så jag la mig och sov på en gång när jag kom hem. Vaknade för en stund sen ;) Lite piggare är jag nog! Ska jobba imorrn också.. på stadium dock, så förhoppningsvis går timmarna fortare.

Haha, Ray som jag jobbade med idag är rolig han. Han är från USA och bryter ganska kraftigt på engelska, och så skulle han berätta en historia om Mr Bean eller nått. Karln blandade så mycket engelska och svenska samtidigt att jag bara stog där som ett frågetecken! haha :D Han är så rolig. Åh, jag trivs så bra på Metso... ge mig ett jobb där please.

Nu... ska jag göra mig lite middag. Sen vettefasen, kanske kolla på Idol med mamma och pappa? Blir en lugn och skön kväll :) Imorrn blir det party däremot! kanooon. Ajuste, personalfesten igår var kul :) God mat och roliga lekar. Dock förlorade vårat lag, med våran fina bröllopstårta av plastglas och papptallrikar ;) Hur kan det komma sig???

 

lite fin var den väl? ;) haha

-------------

Det skulle inte vara mer än rätt, jag hoppas du ändrar dig.

heheheh

Imorse hade jag såhär tråkigt:


HÄY

1. Vad gjorde du för tio år sen?
Hm för 10 år sen var jag 9... jag satt nog i ett hörn och lekte med nått ;D

2. Vad gjorde du för ett år sen?
Jadu, jag satt nog på Åkersvik och väntade på att få jullov. Eller så jobbade jag kanske? Troligtvis satt jag och deppade över ett misstag också!

3. Fem snacks du gillar!
Sourcream chips, popcorn, sånna där chips man köper på bion, naturgodis och dillchips!

4. Fem sånger jag kan texten utantill på!
Michael Kiske - Always, Prince - Pruple Rain, Russel Allen & Jorn Lande - Truth about our time, Michael Jackson - Man in the mirror, Kamelot - The haunting

5. Vad skulle du göra om du var miljonär?
Jag skulle skänka bort massor till min familj och mina närmsta vänner, sen skulle jag shoppa tills jag dog och SEN skulle jag resa ;) Köpa en egen lägenhet skulle jag också göra.

6. Fem dåliga vanor!
Oj, hm.. jag har en tendens att prata mycket om mig själv, jag kan vara jävligt envis ibland, jag har lätt för att lita på folk, och.. jag skjuter gärna upp saker som jag egentligen borde göra

7. Fem saker du gillar att göra!
Jag gillar att träna, umgås med familjen, älskar att vara i fjällen och åka skidor/snowboard, att irritera hampus är ett stort intresse ;) och så gillar jag ju att umgås med mina käääära små vänner!

8. Fem saker du aldrig skulle köpa eller klä dig i!
Skor med klack, en lång skinnkappa, magtröja, utsvängda jeans, vita strumpbyxor

9. Fem favoritsaker!
Min mobil, datorn, plattången, iPoden, min säng :D

mjau

Giooomorron gomorron! Jag har ingen aning om vad jag gör vaken nu, eftersom jag börjar 12.50. Men mina ögon ville inte blunda mer :) Ikväll blir det personalfest på Stadium, det kommer nog bli kul :) Mindre kul är att jag börjar jobba kl 7 på fredag, blir till att ta det lungt ikväll med andra ord :) Meeeen.. klart jag klarar av det.

Igårkväll åkte jag och Hampus ut till Matfors, hem till paula och kollade på film :) Det blev Barnhemmet, fattade inte slutet alls.. wierd film. Hm ja, idag HOPPAS vi på att min bil blir fixad.. ok??

Och 8-11 Juli så kommer jag befinna mig i Hultsfred med Fredrik och Johanna! Ska ta och köpa biljetterna nu efter jul nångång ;) Lovely, då har man nått att se fram emot. Nån som ska på sweden rock? Vänligen HÖR AV ER!!! wao

onsdag

Idag sov jag ut! Vaknade halv 12, det var skönt :) Har precis käkat lunch, det blev sånna där grönsaker i påse (majs, ärtor och paprika) skiiiiitgott! haha :D Lite havssalt och grillkrydda på det så är saken avklarad! Ikväll hörde jag nån surra om Matfors ;) Det blir nog mysigt!

Hm, jag kommer inte få min bil förns på torsdag kanske :( jobbigt! vill ha den nunununuuUUnu! Det var iaf jävligt skönt att kunna säga till Hampus:

Hampus: Men jag vill köra Elin, jag är uttråkad!
Jag: Nej, jag vill!
Hampus: nej.
Jag: Det är min bil!
Hampus: just det... fan..

let me sign

Klarar inte av att se klart på matchen, fööööörstååååår inte vad dom håller på med?!?!?!?! FY SKÄMS! Så nu sitter jag och kollar på Desperate Housewifes istället. Mer lungt för nerverna.

Mja, men iaf... förut var jag hos min moster på "ljusparty" eller vad det heter. Mina näsborrar är nu ur funktion efter alla doftljus jag har sniffat på ikväll. Jag blev dock bjuden på gomiddag och det tackar jag för! Och imorrn är det meningen att min bil ska bli fixad! Hoppas på det då! :) Skulle vara bra att ha den på fredag när jag ska jobba faktiskt. yeees, så var det med det! Nu ska jag slänga mig i sängen och fortsätta kolla på DH! :))))

Dagens låt: Rob Pattinson - Let me sign

shinedown

I don't want to live
To waste another day
Underneath the shadow of mistakes I made
Cause I feel like I'm breaking inside
I don't want to fall and say I lost it all
Cause baby there's a part of me to hit the wall
Leaving pieces of me behind
And I feel like I'm breaking inside

You know there ain't no comin' back
When you're still carrying the past
You can't erase, separate

wth?

"Vad är det som låter? Har jag fått tinnitus? Vad är detta?" Nej, gottfolk. Det var bara min tv i bakgrunden... tv2 hade slut på sändningstid. Tack gode gud


ljusslingor..

Haha, idag var jag på birsta med Hampus. Han skulle köpa massa julbelysning och sätta upp hemma, så jag hängde på.. det tog flera jävla timmar att hitta ljusslingor för det första. Sen när vi väl kom hem och skulle sätta upp dom så höll jag på att förfrysa mina fötter, mina händer och min näsa. Men Hampus stog ut och vi fick upp det tillslut.

Renen Håkan lyste fint, men det tyckte inte Hampus.. jag och Kicki blev nöjd iaf. Men en sak är säker, vill man ha kvalité så ska man inte handla på Rusta...! heheheheh. Iaf... vi åkte hem till Fredrik och Johanna efter vi hade ätit osv. Fredrik trodde vi hade kört ihjäl oss eftersom vi tog så lång tid på oss. men ICKE... levande som vi var satt vi hos dom ett tag och degade, kollade på en sjuk serie som jag nästan vill se fortsättningen på :):) haha!

Sen åkte vi tillbaka till Granlo och kollade på film! Ciao Bella, den var inte alls bra!!! Allt var fejk i den filmen. ALLT! HA! Och nu är jag pigg som jag vet inte vad, tur att jag börjar 12.50 imorrn! wiho

fdsömöfsdl

Hemma från Ego, nyäten och pigg! ;D Hampus skulle visst komma hem ikväll ändå, så jag får så lov att hjälpa han. Meeen det brukar inte vara allt för ansträngande. Hoppas Peter har fixat bromsarna på min bil bara, så jag kan hämta den nångång!!!! :)

Emelie svängde förbi mig med redbullbilen utanför Ego när jag stog och väntade på pappsen, fick en redbull! lucky me! Tyvärr jobbar hon på HK och jag på service runt jul, så att fördriva dom extra timmarna KAN bli jobbigt... väldigt jobbigt. Tur att det jobbar sköna människor på service, så man slipper ha tråkigt! :D wao. En rolig sak, min syster går på polarlördag, lyssnar på Flo-rida' - Low & Dj Tune - Bag in da box och kollar på One three hill!

Jamen näääe, har upptäckt att Rob Pattinson inte bara är förjävla snygg.. karln kan sjunga också!



Totalt meningslösa bilder, men vafan.. jag har tråkigt :)

1. Mitt nödköp på halloween, masken såg mest ut som en gris  2. Mina älskade vänner, Paulina och Hampus :)  3. Hampus och jag som små, vi har varit bästa vänner i 20 år snart. typ.. coolt?! yiiiha

wao

Såja, det börjar ta sig! Expert på GH är inte det lättaste, men det går framåt ;) yeyeyeyeyeah

söndag

Jaa, det blev minst sagt en lugn helg :) Mycket skönt! Proppade dock i mig massvis med glass och godis, så i veckan blir det hårdträning ;p haha. Funderar på att testa mig själv lite, börjar den här veckan.. och ser om jag kan hålla mig! hähä

Nej men jaaa, idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. annat än att träna halv 5. Undra om Hampus kommer hem ikväll? Isf måste jag nog hjälpa han jobba som vanligt ;) Annars blire Erik & Mackan halv 9! kanon. Och på torsdag är det personalfest på Stadium, kan bli kul! :)

Nej, nu ska jag slita mig från datorn och göra nått vettigt.

Dagens låt: Inflames - Like you better dead

fireflies



Sådärja, älskar låten!

ellooo

Idag har jag jobbat.. denna gång i eon Arenan och sen även verkstaden på metso. Stog också och kollade lite på när Timrå IK tränade på rasterna :) Det var kewl! Jag förundrades över folket som jobbade på arenan. Intressant. Mindre intressant var det i omklädningsrummet på verkstaden, nakna gubbar ÄR inte min grej.. och det är INTE okej att stanna och prata just då. Varför kunde inte det ha hänt i omklädningsrummet på eon arenan istället? :s otur säger jag bara!

Och ikväll blir det lugna puckar! Ska faktiskt bli skönt :) Ska sätta mig i sängen, spela GH och dricka julmust. Lovely! Jag kommer bli rastlös snart, det lovar jag. Märkte att klockan bara var 5.. meeeen jag SKA vara hemma :D wihihih. Satt jaaa, får försöka lura med mig mamma att åka på ICA maxi eller nått! Blev sugen på karra.

Dagens låt: Shinedown - If you only knew

fdsgggfd

Var ute på promenad med Rex förut. Tänkte gå en långprommis med han, men jag hann fan inte långt förns min jävla granne kommer ut med sin Grand Danois. Och det första hundjäveln gör när han får syn på Rex är att gå till attack på en gång och börjar springa mot oss, och min granne som har den gigantiska hunden i koppel... hon far som en vante längst backen efter hunden.

Tänk er att ha en Grand Danois rusande mot er. Det var fan inte kul, speciellt inte när han biter tag runt nacken på Rex. Och min stackars lilla älskling bara skriker och skriker.. och jag får inte bort fethunden heller. Tillslut var jag tvungen att sparka den i magen flera, flera gånger. Men inte fan släpper den för det, han biter tag igen.. I Rex ben eftersom jag hade lyft upp honom och försökte få bort han därifrån. Så då fick jag lov att slå den över käken, ännu hårdare.

Till slut fick jag loss Rex och lyfte upp honom igen, sen bar jag hem han. Och min granne praktiskt taget LÅG på backen och höll fast sin hund. Det var bara tur att Rex inte fick mer sår än vad han har.

Hon kom upp sen och plingade på dörren, stog där och grinade och sa att hon skulle avliva hunden. Arg som fan var jag, kan man inte hålla i en sån hund.. så ska man FAN inte ha nån sån hund heller. Speciellt inte om den hoppar på andra hundar utan anledning! R.I.P hundjävel

Mamma och pappa måste åka till veterinären imorrn ändå, och kolla så att han inte har ont nånstans. Haltar gör han iaf, och så blöder han från halsen och ena benet lite.. stackarn :(

Så "små" är dom...



ytsrhgfsh

Imorse ringde Björn och frågade om jag kunde komma ut och jobba kl 12. Men jag sa nej, jag måste redovisa mitt jävla arbete på Engelskan idag. Förstår ni hur mycket det sved?! Jag sa nej till jobb, jag sa alltså nej till pengar! fyyyy vad hemskt.

Mjaa, utöver det så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Jag har ju fredag idag förstår ni. Är ju ledig på fredagar! Funderar på om jag ska ta mitt pick och pack och åka ner på Ego sen och träna lite, samt sola. Skulle ju sitta rätt fint.

Dagens låt: Volbeat - Sad man's tongue

ohooooj

Jag skulle kunna gå och gräva ner mig nånstans just precis nu. Snart så... då kommer dagarna jag har väntat på. Lätt värt det, att det är..... helt klart.


nu ska jag sova.


woop woop

Vilket pissväder det är! ;o Och alla jävla bilar som inte saktar ner när dom kör förbi en... mina ben var alldeles blöta när jag kom hem! Nästan iaf... Resten av dagen håller jag mig inomhus!

Ikväll är jag hembjuden till Johanna, jag och mamma! Johanna är vuxen och anordnar en aloe verakväll! ;) 100% säker på att hon bjuder på salta pinnar :D haha! Jaaa, men... det blir nog kul! wihihi. Btw så är jag bilägare nu, har betalat och allt! Det sved som fasen att föra över pengarna på Hampus konto, jävla svin! ;p haha. Men jaja, nu är han en Burtonjacka rikare... och jag är flera tusenlappar fattigare! "yay"

Nej, nu blir det GH WT!

Dagens låt: Trapt - Wasteland

förvirrad & trött

Har precis kommit hem från Ego... mina ben är som spagetti och jag vill bara lägga mig ner :) Tror jag ska bänka mig framför tvn och spela lite GH WT tills Desperate Housewifes börjar!

Annars då? Jooo jag har upptagit snusandet... igen... FY SKÄMS. Men så kan det gå! Ska försöka sluta... snart.... igen.... nångång! :) hehehhe. Ja näe, detta blev ett nödvändigt inlägg, precis som alla mina andra! :D

Men iaf, hampus har skaffat blogg... dessvärre, lär bara vara massa ordbajs ;) men ni hittar den här

hey hey

Nu har jag nött Guitar Hero WT i ett antal timmar. Funderar på om jag ska hålla mig vaken till 23.05 för att se scrubs, men jag vet inte ja... börjar bli lite för sena kvällar och för sena mornar. Skönt! Tänker vissa, men det är det inte kan jag påpeka... :) Just nu vill jag bara ha ett jobb, skaffa mig min egna lägenhet... och bara jobba hela dagarna.

Men icke sa nicke.. såhär ska jag hålla på tills januari-februari nångång! Fyfan vad less jag är. Men iaf... Anne ringde idag :) Hon är så snäll och ger mig jobb på service runt jul! Enda stället man kan sitta och dricka kaffe i typ 3 timmar och bara gå runt som en död björn hela dagen :) lovely.

Men näe, nu ska jag slå på en bra film!

En liten måndag..

Idag blev det en tripp på stan med Fredrik, käkade lunch på coffeehouse! Sen sprang vi runt och letade mössor och skidbrillor! Hittade varsin mössa på Stadium iaf ;) Och Fredrik hittade brillor där också. Sen tog vi en fika på Wayne's, bidde en kopp te för mig.. men det smakade apa.

Och nu har jag precis varit ute på promenad med min kära mor och far :) Måste plugga... men jag ORKAR inte. Gud vad jag ska grina av lycka när jag är klar med cpkomvux.

cant get this off

Somnade som ett får igår... fort som bara den alltså! Hann inte mer än att lägga huvudet på kudden så sov jag! Skönt. Hampus surrade om igår att han ville gå ut och gå nu på morgonen, men än sover han nog! Han lär väl ringa vid 3..

Ja, och idag måste jag få klart min skivuppgift och Benito Mussolini. Intressant? Nej. Inte ett dugg. Men först ska jag käka lunch med Fredrik! Och så hoppas jag på att Johanna har köpt mitt schampo, vore ju väldigt bra :)

Dagens låt: Symphony x - Through the looking glass


RSS 2.0