lever jag? är jag död?

Ehh, bakis som få idag... huva! :p Men roligt hade jag igår iaf! Just nu sitter jag och knarkar We are the world! Screw den nya versionen, får inte nog av orginalet!


En till helg

Jahaja, då var det helg igen. Var ju ner till arbetsförmedlingen i onsdags, frågade en tant där vart jag skulle och visade henne papperet jag hade fått.. "men, 3:e Mars.. det är ju nästa onsdag!" Så det var bara att åka hem igen :D haha, sällan.

Maskinen spelar imorrn, och biljetterna är slut.. kul. Får se om jag slinker in ändå eller om jag köper biljett i dörren, känns inte så värt det om jag ska in på stadshuset och inte få se maskinen. Hatar stadshuset! Hmm, tråkigt har jag. Har städat och tvättat hela dagen, boooring.

Tänker så att huvudet går av snart också... inte bra eller. Måste komma fram till nått snart.

En Onsdag

Hellohey! Vaknade vid 9 idag, skönt! Tränade spinning igår med Emelie, så jävla längesen jag tränade ordentligt nu så det tog på krafterna.. Men skönt var det :) Mer sånt nu.

Idag ska jag ner till arbetsförmedlingen kl 1, får se vad dom vill mitt liv. Skulle bli glad om dom hittat ett jobb åt mig, men sån tur lär jag väl inte ha. Vill inte ens gå utanför dörren, det är så jäävlulskt kallt ute :( Vill ha sommar nu!!

Var ner på stan i måndags och skulle köpa biljetter till Maskinen på lördag också, men det var slut :o Dom kanske skulle få in mer imorrn. Ska kasta mig på telefonen! Eh ja, nu måste jag ut i kylan och skruva fast batteriet i bilen :(:(


loverboi!


gfdgfd

Godkväll! Har nått så vidunderligt tråkigt.. hockeyn börjar 9, kanon! Så tråkigt att vänta bara. jaaaaja, vad mer? inget. Over and Out!

Ge mig SOMMAR plis!







Drop his name
Push it in and twist the knife again
Watch my face
As I pretend to feel no pain

ehehehe

Ohoooj! Var och fyllde i min tatuering i måndags... och dra mig baklänges vad ont det gjorde. Kommer inte ihåg att det gjorde så ont sist! haha :D Men ja, nu är det gjort iaf, så nu är det svart igen ist för blågrå. Fick det gratis också :) Tackar och bockar!

Skulle kolla på hockeyn inatt med Jim också, gick inte så bra.. somnade rätt fort. Sån är jag, sova! har börjat prata i sömnen också.. intressant. Hmm, på söndag ska jag till paradisbadet med paula, erik och alex! Kan bli lengendary! ;) haha

Eh ja, hockey imorrn också.. Sverige - Vitryssland. Ska ses!

Wolfman

Hej Hej Hallå! Idag har jag varit med Hampus, lekte med Bubbels :D Hampus är hundvakt åt sin storebror Linus lilla pitbullvalp! Sååååå sööööt! Vill äta upp han! :D hihiihi. Ja, iaf... fick äta Sushi till lunch idag, äntligen! haha. Gott!

Bah, orkar inte skriva mer

Sorriiii

Glömmer jämt bort bloggen! Men okej, vad har hänt? Vi var i Åre.. det var kuuUuuuuUuuuuuUuNG! Sen har det inte hänt så mycket mer. Har otroligt tråkigt nu, otroligt bakis är jag också. Var på aveny igår och såg Sator! hahah. King! Hade snökrig på väg ner till stan också, blev otroligt blöt om mina byxor. Tack för det Simon och Tobbe.... verkligen uppskattat.

JAPP, och idag har jag inte gjort mycket. Bara suttit och kollat på lite Greys och How I met your mother.

RSS 2.0