jklgfdu

Tro det eller ej, men jag kollade på valvakan igår. Inte hela, men jag hann se Lars Ohly och Mona Sahlins tal + mer. Och jag fattar inte hur dom kan betée sig som dagisbarn, börjar grina när svenska folket har röstat in SD i riksdagen! Har inte svenska folket rätt att lägga sina åsikter?

Om nu så många har röstat på SD att dom har fått en plats i riksdagen, är inte det ett tydligt tecken på att samhället vill ha förändring? Jag tycker inte att man är rasist om man röstar på SD (som så många antyder), eller främlingsfientlig, utan man vill ta in så pass många invandrare att vi kan ta hand om dom.

Alla har rätt till sina egna åsikter och alla kan inte vara överrens. Men att frysa ut SD i riksdagen när svenska folket själv har valt fram dom... det är ju bara sjukt jävla barnsligt. Jävla sverige.

Det är just av dessa jävla anledningar till att politik är så jävla ointressant och irriterande. För att egentligen är det ju inte svenska folkets röster som spelar roll. Det är media och andra partier som slåss och fightas och smutskastar andra partier, vilket ger folket trångsynhet och förvirring.

Och Lars Ohly ska inte komma och smutskasta SD när han fick mindre röster än dom. FUCK OFF.

MAN ÄR INTE RASIST BARA FÖR ATT MAN RÖSTADE PÅ SD. HEJ!

RSS 2.0