En helg

Det har varit en händelserik helg måste jag säga! Haha, i fredags höll jag och jim oss nyktra och körde upp Jocke, Micke, Johanna och Niklas upp till Härnösand en sväng. Var nått litet tivoli där osv. kollade lite bara :) Jag och Johanna åkte en tur med virvelvinden! haha. Sen åkte vi hem till kära sundsvall igen!

Och igår höll jag på och vela om jag skulle med Jim, Robin, Westman och stridlund upp till Sollefteå. Men så fick det bli, det var vädret som var så fint. En perfekt kväll helt enkelt ;) Var ganska mycket bilar (OCH folk) i sollefteå, vilket jag inte hade väntat mig! Men det var riktigt mysigt att åka genom cruisingen i det sköna vädret med en öl i handen ;) Japp japp!

Blev inge värre med förkylningen trots gårdagen, bra det! Kanske jag överlever sweden rock! Vi åker ju imorrn kväll!! :D Är så pepp, pepp, pepp! Längtar däremot inte till själva turen dit, 95 mil i en van är nog inte att leka med! Jag hoppas bara att jag kommer kunna sova :p Mycket troligt eftersom vi åker på kvällen! Over and out


Stannade för en kisspaus i kära gamla Viksjö på väg upp ;)

another day, another way

Idag var det inte lika fint väder som igår inte, lite synd.. men men ;) Jag vaknade runt kvart i 10 hos Jim, la mig och kollade på lite tv och klev upp när Jim vaknade runt 12. Sen åkte vi till vårdcentralen och Jim fick kolla upp sitt knä :) Får se hur det där går nudå.

Efter det så åkte vi in till Birsta och köpte ett tält och två solstolar till Sweden Rock ;) Fit for fight om man säger så! Nu är det bara lite annat som ska inhandlas osv. sen är det klart! ih. Nu ska jag spela lite sims och sen träning ikväll!

Tack Jim, för allt! Skulle aldrig klara mig utan dig :) Älskling!

Greg Laswell - Off I go



Enjoy!

Off I go

Skithärligt väder ute idag!! Har legat ute i några timmar i bikini, så jag hoppas att jag har fått lite färg ;) Alltid benen och magen som blir brun först av nån anledning.

Igår gick jag ett varv runt sidsjön med paula :) Då var det också varmt och skönt! Sen åkte vi hem till henne och fixade med mina byxor hon ska försöka sy in. Pratade också lite om sweden rock :D Kan inte fatta att vi åker på måndag!!!!!! Jaja, nu ska jag klä på mig, Jimpan kommer och hämtar mig snart! Satt även och kollade dom sista avsnitten i säsong 5 av Greys... åh, det var så spännande!! Kommer inte kunna vänta tills säsong 6 kommer :(



skepp ohoj!

Jajemen! Kom hem från färjan igår... blev en riktigt mysig helg med familjen, dock spöregnade det när vi klev av i Helsingfors. Det var lite tråkigt, men man överlevde. Båten var grymt stor, kändes som att man gick omkring i Birsta City när man var i båten! 13 våningar fanns det.

Blev buffé 2 dagar i rad till både frukost och middag, så jag tror att jag har ätit ihjäl mig x2. Jaja, sånt som händer ;) Näe, det där gör jag gärna om igen :) Minus bussturerna till och från stockholm kanske.. drygaste jag vet att åka buss sådär långt, stelast ever.



1. Tog en lattepaus i Helsingfors  2. Fazer butik, masssssor av choklad! haha 
3. Middagsbordet med utsikt över stockholms skärgård ;)  4. Syster och pappa  5. TuristeN 
6. Jag och Ida  7. Inne i Helsingfors  8. Mamma och Ida  9. Längst bak på däck 
10. Solnedgång :)  11. Inne i båten

high five på det!

Gooomorron! Är pigg faktiskt.... hoppas jag kan sova lite på väg ner till sthlm bara. Hmm jaa, igår så var vi och bowlade :) Jag, Jim, Stridlund, micke, Jocke och Johanna! Jag jim och stridlund körde på 1 bana och dom andra 3 körde på banan brevid, jag kom tvåa iaf :D hihi

Nu ska jag ta och samla lite kraft så jag kan packa klart och göra mig iordning... Sen när jag kommer hem på söndag så är det bara att PepPpppPPpppppaaaaaaaAa för SWEDEN ROCK!!!!!!!!!!!!

Dimmu Borgir - The Serpentine Offering



Enjoy!

.. som fisken i vattnet

Hejhejhejhejhej! Nu har jag jobbat klart mina 3 små dagar :) Riktigt skönt att jobba faktiskt, gör ju saken bättre att det inte finns bättre arbetskamrater! Dock var det irriterande att vara på verkstaden, låter nå jävulskT där! Men roliga små gubbar som inte har nått bättre för sig än att skrämma små flickor med lyftkranar!

Ne, det spelar ingen roll att det är städning.. trivs ändå :) Sådeså! Och just nu sitter jag och väntar in träningen, är riktigt pepp! Och mitt lönespec kom idag dessutom, vart riktigt glad att det stog mer på papperet än vad jag hade väntat mig ;) Dubbelt så mycket faktiskt. Woop Woop!

Och på fredag lämnar vi stockholms hamn för en tripp till Finland! Kommer bli en mysig helg med min älskade familj, finns inga bättre än mamma, pappa och ida! (ja... ida också faktiskt, ibland) Kommer dock sakna Jimpan! Men det ska nog gå bra det med! :)

time on time

God kväll! Har nästan precis kommit hem från stan, hämtade upp mamma och Helen som hade varit på Railway och lyssnat på massa band. Innan det så var jag in till Timrå och skjutsade in Jims mamma och micke till O'learys och efter det hämtade jag upp Hampus och Roy i stan, for hem till hampus och kollade lite tv osv :) Skjutsade sen hem Roy. 

Och jaa, nu sitter jag och knaprar lite på mitt godis och fundera på vad jag ska hitta på tills Jim och dom ska hem. HmmmHmmmmHHHhhmmm! Kollar jag på tv blir jag så jävla trött. Så jag får se.. kanske blir lite sims ;) Skönt att vara hemma idag ändå känner jag! Jävligt skönt att vakna upp pigg imorrn ;D hihiiihi. På måndag blir det jobb, tills på onsdag. Skönt!

Igår följde jag ju med paula på vårkonsert i kårhuset :) Var riktigt roligt att lyssna, dom var riktigt duktiga! Så det var trefligt...! Åter till vad jag ska hitta på... måste tänka!

Byyyyye!


pour some sugar on me

Gooooder Afton! Blev liiite solning idag, jag och jim intog plats på studsmattan :) Dock blåste det jävligt kallt. Var ute på en prommis med Rex också!

Sen for jim iväg mot stan och jag åkte hem till hampsan :) Åt lite nudlar och sen for vi och hämtade Fredrik. Gick en sväng på stan och kollade runt osv. Tröttnade ganska fort, haha. Anne ringde också, så jag ska jobba imorrn, måndag, tisdag och onsdag :) Riktigt nice! Äntligen nått att kliva upp på morgonen till, i en vecka iaf ;)

Träningen igår gick bra iaf :) Hade inte så mycket att göra dock, eftersom det bara var jag och Mulaz som tränade med just det jag håller på med. Meeen det gick det med! Får se om jim kommer förbi en sväng senare!

Dagens låt: LMFAO - Im in Miami Bitch (bra skön, haha!)

see the light, it shines

Idag... jims väckarklocka ringde runt 5 imorse. Jag vände mig om och försökte somna om medans han for iväg och jobbade en stund. Icke sa nicke, tror inte jag sov mycket innan jim kom hem runt 9. Så vi klev upp, fikade osv. sen åkte vi hem till mig en stund.

Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli halv 9! Har precis varit ute med hunden också. Fuktigt som bara den inne i skogen här brevid, höll på att få krupp när jag gick igenom den... men, THAT'S LIFE. Är så jävla less på att jag inte har några pengar.......... Ge mig ett jobbbjfkhdsjkfagbkjdfailjklhhjjjjKJK!J!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Haunted heart

Halleeew! Har precis kommit hem från Jim, han började jobba kl 1. Så jag for hemåt :) Trodde det skulle bli fint väder idag, men såklart så började det spöregna när jag kom ut på motorvägen! Ganska sjukt.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills vi åker iväg till Finland, sen efter det är det bara 1 vecka kvar innan vi far mot Sölvesborg ;) Känns så skönt att ha nått att längta till! Iihhhihhhiiiiiiii! Längtar tills imorrn gör jag också, har ju inte varit på träningen på 1 vecka nu, har varit saker ivägen hela tiden! :) Men imorrn så!


älskling :)

Something beautiful

Aaah, nyvaken och pigg som en lärka! Känner att mitt beslut om att inte dricka igår var en väldans bra idé ;) Ja, igår så vaknade jag hos Jim halv 2 ungefär, när paula ringde! Klev upp kort därefter och sen for vi iväg och hämtade Jims ena sko som micke hade råkat tagit ;)

Var ju hos Stridlund i fredags och firade honom :) Fick stressa som en tok efter jobbet, haha! Men vi kom fram runt 7 iaf! Fick i oss lite mat och sen började hockeyn kl 8. Tyvärr förlorade Sverige mot Canada, men men... vad gör man? Ja, men efter hockeyn så åkte vi iaf in mot krogen! Kvällen slutade på Max, inte helt ovanligt.

Och igår så åkte jag och Jim hem till mig och grillade lite, mös framför tvn en stund och vilade. Sen åkte vi ut till Timrå för att kolla på Cruisingen :) Mycket fina bilar! Fick åka ett varv med Jims pappa och sen hoppade vi in i Robins bil och åkte runt med dom ett bra tag :) Sen runt halv 11 så åkte jag och Jim hemåt igen, jim skulle jobba kl 12 och jag orkade inte vara kvar ;p Bra gjort tycker min kropp idag! Somnade på engång nästan när jag la mig i sängen hemma! haha

Mjaaa, och idag så ska Stefan och Katrin och lill Thelma hit på middag. Sen har jag träning kvart över 7, får se om paula är pigg idag ;)

Älskar min Jim!!

hockey

Gooooodmorgon! Det gick rätt bra att jobba igår ändå, timmarna gick fort... inte på slutet dock! Hungrig som en sate var jag när jag kom hem!

Jim följde med mig hem efter jobbet iaf :) Kollade lite grey's och lite hockey, sen kollade vi på film... det blev "The Butterfly Effect". Kung film! Älskar den. Mjaaa, och imorse så åkte jimpan iväg vid 11.. så jag passade på att kliva upp vid 10 med han, eftersom jag har Nationella idag också. Inte så pepp, men vi får se hur det går!

Sen ikväll vankas det hockey!! Sverige - Tjeckien, you going dooown!

Warm Blooded Murder

Gah, grymt trött... och fint väder ser det ut att bli idag dessutom! Crap, jag som ville ha regn så det inte gör nått att jag jobbar. Äh!

Inte är det långt kvar till Sweden Rock heller :) Nästan precis 1 månad! Kanoners!! Får hoppas att dom här veckorna går fort ;)

Jobb

Jäklar vad seg man blir av sånt här väder! Vaknade runt 9 idag eftersom Jim skulle iväg.. så det var bara att kliva upp :) Så Jim åkte iväg och jag hoppade in i duschen och sen la jag mig framför tvn ett tag!

Sen kom Jim hit igen runt halv 12, och mycket har inte hänt sen dess :D haha! Har mest kollat på tv! Han for iväg för ett tag sen för han skulle jobba. Så jaa, ikväll blir det tidig läggdags. Ska jobba 9.55-20.00 och direkt på träning efter det :/ Kommer bli en lång dag! Men men... går inte att göra så mycket. Bara att kämpa! haha

Regn

Idag fick jag lov att åka till skolan halv 9, hade ju som sagt Nationella i Engelska B! Gjorde två delar.. och jag hoppas att det gick bra :) Men det kändes som det, man kan alltid hoppas!

Efter skolan så åkte jag hemåt, Jim kom hit efter en stund och vi gick ut med Rex en snabbis! Sen så gjorde vi inte speciellt mycket... kollade på tv osv. Jaaaa, och nu har jag precis sett lite hockey och Sverige vann! Kanoners. Nu väntar jag på att Jim ska komma hit igen... min andra halva ;)

tjarrrrååp

Axel Rudi Pell - The Line



Lyssna och NJUUUUT! Bara njut!

SNL

Goooooooooood kväll! Idag har jag inte gjort mycket för samhället, klev upp ur sängen runt kl 3... trött som ett djur! Blev en liten utgång igår också. Var först hemma hos Jims mamma och åt middag :) Sen åkte vi hem till Fridde och drack lite öl och kastade pil!

Sen kom Robin och plockade upp oss, och resten av kvällen spenderades i hans Chevelle med Jim, stridlund, jocke och fridde :) Riktigt mysigt att åka runt i den faktiskt! Så att jaaa, idag har jag skjutsat hem Jim och sen åkte jag med Hampus ut till Birsta.. stackarn håller ju på att dö av pollenallergi ;D haha, så vi sprang in på apoteket och shoppade medicin! Och nu ligger Hampus och kollar på Saturday Night Live och jag sitter här och kollar runt :p Gillar inte det programmet, haha! Längtar tills jag får soooooooova! wihihihi

RSS 2.0