Sista April

Goder Afton! Igår var det varmt.... väldigt varmt! Skönt var det, blev lite brun tror jag! Får hoppas på det. Jag och Jim var upp på Norraberget en sväng och gick med Rex :) Och på kvällen plockade jag upp paula och sen for vi och tränade!

Och idag är det ju sista April, vilket jag vill hylla min lilla blogg till ;) Jag har nämligen skrivit i denna blogg i två år nu! WUHU! Jamen utöver det såååå... ska jag egentligen göra mig iordning nu, för antagligen sitter jim och väntar på mig! Och jag är sugen på mina bacardi breezer!!!! :) Så jag ska väl ta och göra ett ryck! Ska först gräva fram nått klädesplagg!

en morgonkvist

Hej och hå! Sitter hemma hos jimpan just nu och väntar på att han ska bli klar på arbetsförmedlingen, han åkte runt 10 och jag kunde inte somna om ;p Så jag har mest legat och kollat på lite tv, men det är ju inget bra såhär på morgonkvisten... bara massa repriser!

Hungrig börjar jag bli också, så nu får han ta och komma hem tycker ja.. Tror det skulle sluta 12, så det är väl inte så länge kvar! Måste även börja planera Sweden Rock resan, det är ju inte alls länge kvar nu, snar bara 4 veckor :) Längtar nå grymt mycket... som ni kanske redan vet ;) hihih. Jaaa, och nästa vecka kommer jag ha fullt upp med Nationella i Engelska B. Får se hur det går! :)

And there goes... VG

Idag skulle jag upp till skolan kvart i 10, måttlig trött man blir när man inte är van att kliva upp i tid! Pratade lite betyg med läraren, blev ett VG i slutbetyg för ILA :) Är rätt nöjd ändå. Bättre än ett IG iaf! haha. Tvingade med mig Jim dit också, han var nog lika trött som jag!

Åkte sedan hem, la mig i sängen och slocknade igen! haha, sov till halv 1 ungefär ;p Inte bra, inte bra... men jag var grymt trött! Sen åkte jag och jimpan iväg, åt lite lunch på donken och sen åkte vi till Birsta City och gick omkring där och kollade. Jag hittade mig en bikini iaf! Och Jim hittade ett par shorts ;) Och nu har jag precis duschat och tänkte ta mig an och städa rummet, kommer bli ett helt projekt det kan jag tala om på en gång... först ska jag se greys!


bajjj

Nomy - You better die young


I can see your halo

Gooooooooooddagens! Kom hem från jobbet för typ 45 minuter sen, har precis ätit middag :) Har stått och längtat ut till solen dessa 4 timmar jag jobbade.. Men tiden gick rätt fort ändå måste jag medge.

Nu ska jag inte glömma att se reprisen på Grey's Anatomy, jag hoppas att det är från i onsdags :s Jo, såg nu att det var det.. hehehehhee!!!!!!!!! Mätt är jag och långsamt går tiden, har ju träning ikväll :D Roooooligt! Får hoppas att det inte är några som ska sitta och kolla på när jag försöker vara karatekid idag ;) Kanske det går lite bättre...

Och så ska jag erkänna att jag har världens bästa Jim!!!!!! :)

brännboll?

Igår blev jag bjuden på middag hos Jims mamma, riktigt gott var det... grillat blev det. Och det sitter aldrig fel! Sen efter det så åkte vi hem till Jocke och drack lite öl :) Blev även ett litet besök på krogen! Imorse vaknade jag och var pigg som en liten fågel... höll Jim vaken också, stackarn som ska jobba natt :D haha!

Och jaa, idag så har jag inte gjort allt för mycket. Hjälpte pappa att lägga på sommardäcken på min bil :) Passade på att tvätta den också, så nu jävlar är den fin! Fick även grillat idag till middag igen! Mumma!

Satteeeee nu sitter jag och funderar på om jag ska joina dom andra som är uppe på Norraberget och grillar och spelar brännboll, är lite sugen faktiskt :) Trött som ett as är jag dock, och så lovade jag att hämta min syster med kompanjoner på polarlördag inatt ;) Kanske bra att hålla sig pigg med lite brännboll innan jag hämtar dom, kommer bli så jävulskt sugen på att gå ut jag med dock.....!

tralalala

HallOooOOoooOu! Drömde att jag satt på campingen inne på Sweden Rock området inatt.. en fin dröm. Längtar om en apa! Hmmm, fick en rätt okej lön ändå den här månaden. Tur är väl det, nu ska jag bara sälja min jävla Hultsfredbiljett så jag får tillbaka pengarna jag la ut på den!!!

What else? Ska luncha med Hampus och hans lilla mormor snart, vid 1. Blir nog trevligt :) Sen blir det en joggingtur! Sen gick det piss på jujutsun igår!! Haha, skulle göra framåtfall... klart alla sitter och kollar :( Hatar sånt! haha, så det gick inge bra alls! Sånt som jag SKA komma ihåg från judon... skiiiiit ;D


JIM, VAKNAAAA! KLIIIIIIV UPPPPPPP!

ett varv...

Fick jobbet på Metso i sommar :) Känns jävligt bra, för nu kan jag lugna ner mig några snäpp igen! Highfive på det! Och förutom det så blev jag klar med Information & Layout idag! Bara 1 kurs kvar nu, och det är jag ju också typ klar med.

Sen efter skolan så blev det ett varv runt ryggis också! Härligt var det men förjävla jobbigt! haha. Kondisen är inte på topp just nu, hahah!

Bye Ego

Ställde klockan på halv 9 idag, skola idag serrrrrni! Vet inte riktigt vad jag ska göra på skolan idag eftersom jag är typ klar med allt. Har 1 uppgift kvar tror jag, får fixa klart den då :) Sen är jag KLAR med den kursen!! Härligt. Skrev in mig på arbetsförmedlingen igår igen, så nu börjas det med alla dryga möten igen! haha

Efter skolan blir det nog en sväng ut till Birsta och sen ska jag se om det blir nått att ut och springa ett varv! Skulle vara grymt skönt. Ska även säga upp Ego kortet :/ Efter 5 år säger jag goodbye till kära Ego! Blir väl Friskis & Svettis till hösten istället. Lite billigare! Hårda tider kräver hårda beslut ;) haha.

Är såååå nervös över hur det blir med jobbet på Metso i sommar, får jag det inte är jag körd.... VILL HA DET!!!! iiiih

And i need you to stay

Goder Afton! Igår blev det en myskväll som började hemma hos mormor och morfar med Sushi som sagt, åt tills jag stöp... Sen plockade jag upp Hampus efter att jag hade skjutsat ner Paula och Matilda ner till stan :) Åkte hem en snabbis och bytte jacka och sen drog vi hem till Johanna!

Blev lite godis, lite film och popcorn/ostbågar! Hampus åt like there was no tomorrow, jag ville mest lägga mig ner på golvet i fosterställning.. så mätt var jag!!! Efter ett tag skjutsade jag hem Hampus igen och så åkte jag hem. Där plockade Jim upp mig, sen åkte vi en sväng till stan och kollade läget :) Skjutsade hem Jims bror och sen åkte vi hem och kollade på film! Och nu sitter jag här och väntar in kl. 19.15.. då vankas det Jujutsu! JAG LÄNGTAR! hihihiih

Halvläskig dröm

Goddagens! Inatt drömde jag att Rex var magsjuk och att han bara låg ner på golvet och kräktes. Och jag låg brevid och ville trösta han! Det sjuka var att när jag kom hem från Jim förut så berättade mamma att Rex hade varit sjuk inatt och hade varit ut och kräkts flera gånger! Det var lite halvläskigt faktiskt :o haha!

Ut över det så grillade vi igår för första gången i år! Riiiiktigt gott var det! Och idag är jag bortbjuden til mormor och morfar på Sushi :) Ska bli grymt gott! MmmMmmmh, morfar gör sjukt god sushi ska ni veta! haha. Sen skulle jag skjutsa Paula och Matilda in till stan tydligen:) Såååå ja, så ser min kväll ut än så länge!


pissapa

Idag var det  meningen att jag skulle ut med Johanna, men det sket sig ju.. eftersom jag är världens fattigaste med mina 23:- på kontot! :') Jag hatar allt just nu, så pank är jag!!!!!!!!!!!

Och ingen snus har jag heller, inte förns mamma kommer hem vid halv 5(!)... småååååååått jobbigt. Den här dagen suger.

Dead by April - Losing You


Bra låt!

Jujutsu

Halloooooooou! Var ju på första jujutsu träningen igår :) Såååå jävulskt roligt! Den där timmen bara flög iväg kändes det som. Längtar redan tills på söndag :) wiiih!

Så jaa, just nu sitter jag här och väntar på middag! Tommy och Anne skulle tydligen komma förbi en sväng och få sig lite mat dom med. Dom skulle tydligen ner till sthlm eller nått, blir en lång resa det ända från Skellefteå. Hua! Sen ikväll skulle jag nog hem till paula och kolla lite film eller nått :) Blir nog bra det.

Indigo Dying - Breathe in water


ännu en låt jag har gått och blivit kär i :)

en lördagskväll

Goddagens! Det blev en rolig kväll igår faaaaktiskt ;) Var ju först hos paula som sagt, vi spelade hora mestadels av kvällen! haha. Mycket skratt blev det iaf! :)

Sen blev det en visit på stadshuset! Funkade det också, men som jag har nämt ett antal gånger så tycker jag inte om stadshuset ;) Jaja, åkte sen och köpte mat på donken och åkte hem till jimpan :) världens bästa! :)

Hassela once again!

HelloooooW! Kom hem från Hassela för en stund sen :) Har haft ett sånt jävulskt härligt väder! Så jag hoppas att jag har fått lite färg på mitt bleka ansikte. Vore ju toppen det... höll på att svettas ihjäl där i backen ett tag! Men det löste sig.

Och nu ska jag göra mig klar för partaj @ paulas! Känner mig stressad.... ahh. Ska vara klar kl. 6! Härligt... Jajaj, ska kiiiila.

More than a feeling

Haha, prommisen runt sidsjön blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! Det var slask 95% av sträckan och blöt om fötterna blev man :) Men meeen, fick iaf en promenad i finvädret med min älskling! haha.

Sen efter promenaden så åkte vi till Metso och tvättade bilarna ;D Så nu blänker bägge två! Rena och fina helt enkelt. Sitter nu här och peppar inför imorrn, skidåkning på dagen och party på kvällen! Jag är PEPP. Så sugen på att gå ut!

Och.... KÖP MIN HULTSFREDBILJETT!

Påsk!

Goooooddagens! Dagen började med hemska moln och tråkigt väder! Men nu är solen framme och det är varmt och härligt ute :) Ringde Jim och frågade om han ville följa med på en prommis runt sidsjön. Härligt :)

Kom nyss hem från mormor och morfar också, åt en jättegod silltårta som jag och mamma gjorde igår. Smakade likadant som smörgåstårta fast med sill på! haha, god var den iaf! Och imorrn bär det av till Hassela ännu en gång för lite skidåkning! :) Hoppas på riktigt fint väder då också. Sen efter det blir det nog en utgång :)

Och bilen gick igenom besiktiningen igår! Blev lite paff när jag inte fick några anmärkningar alls förutom lite rost på undersidan! :D Men skönt att det inte var några större fel. Den får rulla 1 år till ;)


Michael Kiske - Always



Den här låten och jag har gått igenom mycket tillsammans!
Allt löser sig!

Karatekid

Glaaaad Påååååsk! Sitter dock inte och funderar på om jag ska ut och tigga godis utkädd till påsk-kärring. Utan jag sitter och funderar på om jag ska ut i helgen eller inte! Hmm...

Det visar sig nog, kan inte bli annat än bra ändå. Jag och paula var och kollade på jujutsu igår! Så nu jävlar ska vi börja, v ska bli karatekids! Känns bra att få Mulaz som tränare också :) Han blev nog glad att vi ska testa! Blir nog bra det, skönt att ha nått att göra :) Plus att det såg grymt kul ut!!!!



Dream Chaser

Ih, var lite halvsegt att ta sig upp idag! Jim skulle iväg kl. 10 så det var bara att kliva upp! Bara bra det, inge kul och sova länge. Får se vad jag hittar på idag då... inte allt för inbjudande väder ute.

Fick tillbaka på skatten också btw! 3600:- satt fint det! Undra om jag hinner få det innan 3:e Juni? haha, hade ju varit överlägset det! På torsdag är det besikta bilen som gäller. Ja näeee, nu är det duschen som gäller!


wroooom!

Ny vecka

Jaa, så var det en ny vecka igen! Och allt flyter på som vanligt, siktar på att bli klar med ILA denna vecka. Sen har jag nationella i Engelska B v.19! Känns skönt att vara klar med allt annat faktiskt. Nu är detbara att vänta in sommaren och hoppas på att jag får jobbet på Metso.

Och igår så blev det bio också, Fast and the furious.. rätt bra film :) Sen efter bion så åkte vi hem till Jim, såg lite på tv och somnade rätt tidigt! Härligt. Och idag... ska jag träna halv 5, sen vet jag icke vad det blir! :)

Söndag!

Hähä, har lyckats gjort min blogg liiiite finare :) Kul att fixa lite! Men iaf, igårkväll var jag hos paula och kollade på film och tog det lungt. Det blev Nacho Libre med Jack Black! haha. Älskar den karln!

Sen efter filmen så åkte jag hem och la mig rätt tidigt, skönt! Vaknade runt 10 idag och for ut på birsta med paula och kollade lite, synd att man är pank som jag vet inte vad, haha. Och nu sitter jag här och tänker ta tag och städa mitt rum... inte det roligaste men! Det ska göras ;) Sen måste jag ju säga att vi var och bowlade i fredags... jag, jim, westman och jimmie! Gissa vem som vann?Jag såklart! höhö

Aerosmith - Dream on



bjuppar på en skön låt! Enjoy

knock 'em dead

Lördag idag då :) Var och firade morfar förut idag, trevligt det! Han fick sin glassmaskin som han hade önskat sig ;) Plus en kudde som han ville ha! Mormor bjuppade på äppelkaka också. Inte helt fel!

Sen när vi kom hem så gick jag och pappa på en prommis, till statoil och tillbaka. Riktigt härligt faktiskt, sen blev det till att duscha Rex... inte lika härligt! haha. Nu blir det till att äta lite middag snart och sen ska jag åka ner till paula och kolla på lite film och ta det lurre :) Inte party för mig i helgen inte! nej nej ;) Nu jäklar blir det till att spara pengar till Sweden Rock.

hehehhHHRHHRHR

Lovar du att vara ärlig? PROMISE!

Du heter: Elin

Smeknamn: Ellan
Låt som när du är ledsen sörjer till?: Michael Kiske - Always
Beroende av: Snus och pengar, haha

Vad tror folk om dig? Ingen aning :) Förhoppningsvis bra saker!
Stämmer det?: I hope so
Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt leende och mina ögon
Vad säger du för att imponera på någon?: "Jag kör BMW... vad kör du?" haha nee, jag vet inte!
Hur imponerar man på dig?: Att ha bra självförtroende eller ha riktigt känsla för musik!
Brukar du skratta för dig själv?: Haha japp! Väldigt ofta

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Jag har din bil, ifall du undrar var den är!"
Var bor du?: In the Tunadal
Trivs du där?: Absolut :)
Äger du några converse: Ja, ett par!
Sprit, cider, vin eller öl: Öl! :)
Brukar du bli för full: Hehe, njaa... det kan jag inte påstå. Inte nu för tiden :D

Är du allergisk mot något: Nope
Hur svarar du i mobilen: "Hallå?"

Antal timmar sömn inatt: 10 timmar typ, haha

Brukar du komma i tid: Japp, självklart :) Om det är nått viktigt
När mår du bra: När jag är med mina vänner och familj!
När blev du fotad senast: Hm, i lördags

Hur känner du dig nu: Mätt och glad!

Vanligaste färg på dina kläder: Svart skulle jag tro!

Vad tycker du om fötter: Inget jag vill mysa med direkt

Vad saknar du: Sommaren, ett jobb

Hade du en bra kväll igår: Jodå :)
Favorit dryck på morgonen: Te!

Rakar du benen: Haha jaa
När brukar du oftast gå och lägga dig: 12-1 nångång kanske

Är du blyg?: Nja, ibland :)
Sysslar du med någon idrott: Ne, men jag är jävligt sugen!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte kärlek, men attraktion! hah
Har du spytt offentligt: Har hänt det med tyvärr ;)
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jag skulle STÅ och kissa! haha, heeeeela dagen!
Är du nöjd med ditt liv: Japp!
Är du bortskämd: Nej, det kan jag inte påstå
Vad gör du i morgon: Imorrn... ingen aning! Äta lunch med mormor och morfar ska jag göra!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Jadu... gillar Kat Von D, hon är coooool
Vad längtar du till?: Sommaren! Sweden rock :D

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Oja, mina vänner är dom bästa man kan ha :)
Vad använder du för shampoo?: Just nu, Wella

Hur gammal är du: 19

Tycker du om någon just nu: Yeeeeeeessss

Gröna eller röda äppeln: Röda

Gillar du golf: Inte sporten! Minigolf en fin sommarkväll är nice :)

Vilken tid gick du upp idag: Runt 12 nångång

Har du sovit i din egna säng inatt: Ne, sov i Jims säng!

Har du strumpor på dig nu: Japp

Är det okej att gråta: Absolut, det tycker jag :)

När grät du senast:  Ingenaning! Var nån helg sen kanske

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en lägenhet, resa, shoppa!

Bär du glasögon eller linser: Glasögon ibland
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nee

Har du piercing: Yäs, i tungan och öronen :)

Vill du gifta dig: Nångång så!
Vill du ha barn: Nångång, som sagt!

Solar du ofta: Inte solarium, men när solen är framme så!

Är du bra på att laga mat: Jag är heeelt okej ;D
Är du flygrädd: haha JA!

Hur vig är du: Lika vig som spindelmannen :D
Är du musikalisk?: Nja, vet inte

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Twister!!

Tror du på ett liv efter döden: Jadu, jag vet inte!

Tycker du om sushi: Oja, älskar sushi!
Vad äter du helst när du ser på film: Naturgodis, vanligt godis eller vindruvor :D

Har du tandläkarskräck: Ne
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Morgonmänniska tror jag nog

Vilken ögonfärg har du: Blå/grön/gråa typ... :p

Har du någon gång gråtit dej till sömns:  Jodå, längesen dock!

Biter du på naglarna: Nej

Röker du: Icke!

Hur ofta tränar/motionerar du: Inte så ofta som jag skulle vilja, ska bli ändring på det
Senaste låt du hörde: Mötley Crüe - Knock 'em dead


wiiiih

Hej hej hallå! Har precis varit ute och gått ett varv runt sidsjön med mamma, pappa och paula :) Riktigt skönt var det, varmt och härligt :D Så nu är mina små ben nöjda för kvällen!

Hade redovisning idag, gick rätt bra faktiskt. Bättre än vad jag trodde! ;D Så nu är det avklarat. Inte mycket kvar nu tills jag är klar. Skööööööönt! Sen efter att jag hade varit på skolan så kom Jim och hämtade mig, åkte hem till mig och tog en långpromenad i solen :D Härligt det med! hihi.

NU... blir det Grey's! Sen imorrn är det skola en stund och efter det ska jag träna! Funderar starkt på att börja i nån sport. Är så uttråkad!!!!!! :p

RSS 2.0