iih

JAG HAR KÖRKORT! :):)

your halo is slipping

Drömde världens mest konstiga drömmar inatt! Älskar sjuka drömmar, det händer till och med att jag har vaknat av att jag ligger och skrattar ibland ;) haha, så kul! Jag och pappa är likadana tror jag, gör alltid nått i sömnen.. fast pappa går omkring, det gör inte jag! Jag bara pratar, haha.

En gång hade pappa suttit i sängen och spelat gitarr (i sömnen alltså) och när mamma frågade vad han höll på med, för det lät ju inte direkt bra eftersom han bara drog handen på strängarna, så sa han "Det jag inte hinner göra på dagarna gör jag nu!" Sen somnade han om ^^

Jaa, snart är det dags. Det känns i magen! Kunde inte somna om imorse heller! haha

image97

Polis

Jag fick stanna i Timrå och blåsa, höll på att skita på mig eftersom jag trodde att jag körde för fort eller nått! haha, hua... men ingen alkohol i min kropp!
k-k-k-kung! Stack bara in huvudet i affären där i Sörberge, såg på en gång att jag inte skulle hitta nån fin klänning där ;) Men tanten var söt iaf!

Nu ska jag ta en prommis med Rex och sen ska jag slänga mig framför tv:n... så fort jag har gjort klart Religionsuppgiften ;/;/

Min kväll består av:
Rex
Islam

20.00 - Outsiders
21.00 - 2 ½ men
21.30 - 2 ½ men
22.00 - My name is Earl
22.30 - My name is Earl
23.00 - Scrubs
23.30 - Scrubs

Älskar måndagar! Finns nått att kolla på hela tiden ;)
HEJDÅ.

Balklänning?

Nu börjar det kännas i min mage! Är lite nervissss faktiskt! Men ändå känner jag mig så säker, fast man vet ju aldrig.. kommer säkert göra bort mig, aaaaah! Vill att det ska vara imorgon nuuuuu! :D

Men iaf, åt en sallad på coffe house idag! Så grymt gott varje gång man är där, synd att det är så dyrt bara. Paula hon tog en te och tryckte i sig två apelsiner! Det kanske min plånbok skulle ha mått bättre av? hihi, sen shoppade jag lite.. hittade en tröja på Carlings och en kofta på BikBok. Sen mötte vi Hälen och hon tog med oss till Eleganten där vi kollade in lite balklänningar :) Börjar bli dags att kolla efter en sån också, annars kommer alla fina ta slut säkert och det vill jag icke! Ska ut till Sörberge sen med mamma, får se om det finns nåra fina klänningar där ute i skogen ;)

Och sen ska jag bjuda min vovvi på en prommis! :')
HEJ!

_______________________________
The Killers - Mr. Brightside
A perfect Circle - The Noose
Symphony X - Through the looking glass

boring

1. Kärlek eller inte?
Kärlek

2. Långa eller korta förhållanden?
Långa

3. Svart eller Rött?
Svart

4. Vår eller höst?
Vår

5. Sommar eller Vinter
Sommar

6. Kladdkaka eller muffins?
Kladdkaka

7. Sommarlov eller jullov?
Sommarlov

8. Mobil eller ipod?
Mobil

9. Bilddagboken eller lunarstorm?
Bilddagboken

10. Coca cola eller sprite?
Cooola

11. Lösgodis eller chips?
Godis

12. Röka eller inte röka?I
Inte röka!

13. Magsjuka eller förkylning?
Förkyld

14. Fisk eller kött?
Kött

15. Stylad eller naturlig?
Stylad

16. Rock eller Pop?
Rock

17. Tacos eller pizza?
Tacos!

18. Skola eller jobb?
Jobb

19. Vuxen eller ung?
Ung

20. Hus eller lägenhet?
Om jag bodde själv så blir det lägenhet, om jag bor hemma så får det bli hus ;)

21. Bruna ögon eller blå?
Blå

22. Vatten eller saft?
Vatten

23. Hårspray eller vax?
Hårspray

24. Musik eller film
Musik

25. Dator eller telefon?
Dator

26. Hav eller sjö?
Sjö

27. Bli sårad eller såra?
Bli sårad

28. Gråta eller kämpa vidare?
Kämpa vidare

29. Äta eller banta?
va?

30. Drunkna eller bli ihjälkörd?
Ihjälkörd

31. Sova eller vara i vaket tillstånd?
Vaken

32. Vika ut sig eller inte?
Not

33. Svika eller bli sviken?
Bli sviken

34. Natt eller dag?
Dag

35. Sova ensam eller inte?
Inte

36. Sova på natten eller vara vaken?
Sova

37. Stockholm eller göteborg?
Stockholm

38. Bio eller film hemma?
Film hemma

39. Utekväll eller hemmakväll?
Utekväll

40. Slitz-modell eller Prada-modell?
Prada

41. Piercing or not
Piercing är det inget fel på

42. Fjortis eller brat?
Tål ingen av dom

43. Guld eller silver?
Silver

44. Vinterblek eller sommarbrun?
Sommarbrun

45. Benka-Dì eller Tingvalla ?
huh?

46. Bild eller musik lektion ?
Musik lektion

47. Belle&Sebastien eller Shout out louds
Lyssnar inte på nått ^^

58. Vänner eller Kärlek
Vänner


Nu har jag slagit ihjäl 5 minuter kanske :)) Vad kan man göra mer? hmm..

Fyyyy

Det blev utgång igår, så jag traskade bort till therese vid 7 eftersom jag hade så grymt tråkigt här hemma, haha. Sen så kom ju Malin, Emma och Viktoria också.. även Hampus lite senare. Vi sjöng lite singstar och spelade våghals. Jag tyckte att jag var rätt haj på singstar ändå ;) haha, men vissa toner fick man verkligen skrika ut! Man blev hes efter en stund kan jag säga ^^

Haha, sen skulle vi få skjuts ner till stan av Sandra, i lill bilen! Men det funkade det med. Hampus lämnade oss och vandrade bort till skepparn och vi gick till coppers. Jag har ett svagt minne av att jag fastnade på kort av nån som tar vimmelbilder, jag ber till gud att det inte stämmer. Och som vanligt... kan jag inte låta bli telefonboken.. FY på mig! ;(

jaja, ska ta en prommis med Rex.. sen ska jag kolla på tv, i min underbara säng och bara viiiiila :')
tjarrrrrå


Öppethus?

Som sagt så var jag på Bio igår, för det mesta satt jag under min dunjacka och kisade! haha, som vanligt när jag ser sånna där filmer. Eller ja, den var inte så läskig.. men tillräckligt för att jag skulle bli rädd ;) Det var en sån där film när allt blev tyst.. och sen.. "BAAAAH!!" typ! Ledsamt när vovven dog :( hatar när djur dör i filmer!! Annars var den rätt okej.

Sen när vi skulle hem från Bion så var det slagsmål på navet, inte så ovanligt.. men jag fick en väska slängd på foten av nån som skrek "Ta ut Danne förfan!!" :') Sånna ungdomar med piercingar överallt och är full 22.30 och får åka iväg i polisbil är det bästa jag vet! Dom små liven..

Ja iaf, sitter och väntar på seg Johanna som inte svarar i telefonen, hon kan väl inte slita sig från andre skulle jag tro! Vi ska nämligen ut och gå med vovvarna nånstans :) Trevligt det. Och så ska vi kanske på Skvadern en sväng, öppethus där idag nämligen.. och en liten fågel viskade i mitt öra att therese skulle sjunga ;) moahaha, måste lyssna ju!

Men nu ska jag klä på mig!!!


____________________
The Killers - Mr.Brightside

Helg!!

Äntligen helg!!! ;D Löning idag, alltså shoppade jag! Farligt att få lön.. det flög lite pengar, men vafan gör det om 1 månad?! ;D Sen hade jag en "test uppkörning" med Henke, han tyckte det gick bra :) Så det känns skönt iaf att jag inte hade större problem än att jag råkade parkera på en förhyrd parkeringsplats.

Ikväll blir det bio med Hampus och Roy, ska äntligen få se I am Legend ;) Vissa säger att den är dålig, men jag tror inte det jaaaag!

Utgång imorrn! wiho!
HEJDÅ

Körlektion

God morgon!
Har körlektion 13.35.. igen :P Och imorse försov jag mig, eller jag stängde av klockan rättare sagt. Hua, får ta och skärpa mig nu.. Inte bra!

Men iaf, jag tänkte på en sak imorse när jag skulle klä på mig.. Vart är alla kläder man köper? :s Tycker jag handlar och handlar.. men det verkar aldrig som att garderoben fylls ut. Känns som man har samma kläder jämt, fastän man inte har det..men det känns som det ^^ väldigt konstigt.

Nån som vill köpa mitt xbox???????? KÖP

>.<

Nu har vi fått ett nytt schema.. har min närvaro varit dålig förr så kommer den gå och lägga sig nu. Förstår inte hur dom kan lägga ut ett sånt här schema sista terminen... FY skäms! ^^ Jaja, det är bara att kämpa tills vi går ut på praktik antar jag!

Har körlektion idag 13.35.. orkar inte ha mer körlektioner nu, haha är så less på det :P "Och så tar vi vänster i cirkulationen här framme!", "Vad menas med den där skylten?" oooosv. Snart över hoppas jag! Har 1 till lektion imorrn och sen en testuppkörning på fredag. Sen uppkörning på tisdag. Så jag hoppas jag klarar det dårå! ;P

meeeeen jaja! hejdå


OCH GRATTIS JOHANNA TILL KÖRKORTET! :)
veeeeem är chaufför i helgen?! ;D;D johanna,johanna,johannaaa!

Lördag kväll.

Eftersom mamma är i Göteborg i helgen så har pappa fått agera både mor och far sen i fredags. Det innebär pasta och pizza till middag ;) Skulle göra hemmagjord pizza idag, men han kom på att han hade slängt pizza spaden! Han fick med hjälp av ett stenfat och en ungsplåt försöka få in pizzan i ugnen, men han lyckades! haha. Det blev gott ändå ;)

Sen kom Hampus och Roy, jag hade sparat en pizzabit till hampus redan eftersom jag vet att han alltid blir hungrig.. och mycket riktigt blev han det! ;) haha. En klapp till moi! Men iaf så orkade vi inte göra nått annat än att kolla på film, så det blev "Reign over me" och "Big fish" :) Trevligt det! Har märkt att jag blir jävligt sur när jag är trött, och jag får alltid utbrott på hampus då ;D haha, han blir bara dryg när han är trött! You fail brotha'

Nu är jag trött som en apa.. SKA SOVA!!!!!!1

<3

When they met she was fifteen
Like a black rose blooming wild
And she already knew she was gonna die

"What's tomorrow without you?
Is this our last goodbye"

She got weaker every day
As the autumn leaves flew by
Until one day, she told him,
"This is when I die"

"What was summer like for you?"
She asked him with a smile
"What's tomorrow without you?"
He silently replied

She said,

"I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you, I love you to death"

But the sorrow went too deep
The mountain fell too steep
And the wounds would never heal
'Cause the pain of the loss
was more than he could feel

He said,

"I will always be with you
By the anchor of my sorrow
All I know, or ever knew,
Is I love you, I love you to death"

"What's tomorrow without you?
Is this our last goodbye?"


"I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you"

Goodmorning to you

Igår kväll var jag med Johanna, Malin och Therese :) Köpte oss lite godis och så åkte vi hem till Johanna och myste! Spelade lite spel och pratade gamla minnen. Therese fick sin julklapp av mig, äntligen! haha, var nära att jag glömde den även denna gång.. men som tur var så påminde Therese mig!

Jag har kommit fram till en sak, element gillar inte mig... Det spelar ingen roll HUR jag än gör så blir det antingen för varmt eller för kallt på mitt rum! Jag försöker skruva den till precis lagom.. men det blir ändå inte så?!?!?! Död åt mitt element.

Och imorse vaknade jag av att jag trodde att nån var i mitt rum med en tandläkarborr ;o Hade nämligen somnat med tvn på, men det märkte jag inte eftersom jag låg med ryggen emot tvn, och så var det Miami Ink på 6:an.. Jaa, och så satt dom där med sina tatuerngsnålar och ssssuuurrrrrrradde. Jag blev rädd :( haha, jag hatar tandläkare!

Min jacka har nu landat på spelerian! wiho, måste vänta tills jag får min lön så kan jag hämta ut den :D hah

men hejdå!!!! (som hampus brukar säga)

Live DVD.

Wiho, gjorde precis ett bra köp! Eftersom Kamelot's live DVD "One cold winter's night" har blivit borttagen från Youtube.com så var jag tvungen att beställa den från CDON.. Jag menar, vad ska jag annars kolla på när jag har tråkigt? :) Helt ärligt vet jag inte vad jag tar mig till om jag inte får med mig nån ner till Stockholm i maj! Usch, vill inte ens tänka på att jag kanske missar det :(

Men iaf, nu ska jag inte bli på dåligt humör bara därför :P Är snart klar med historia uppgiften, måste bara skriva om varför jag tror Sverige var ett demokratiskt land under frihetstiden :):) blääää. Jag får göra som jag brukar, bara skriva ner nått och hoppas på det bästa ^^


image95

You're not ever alone.

Idag var jag hemma, kändes lite som att jag behövde plugga bort lite arbete.. och det gjorde jag! Jaa, hade körlektion igår, det gick piss :P Var så jävla slut att jag knappt kunde koncentrera mig, maddes ord gick in i ena örat och ut genom det andra.. typ.

Det börjar närma sig uppkörningen nu, ska boka in 2 dubbel lektioner till + en testuppkörning. Sen är det bara att hålla tummarna. Skulle sitta bra med ett körkort just nu säger jag bara.
Bara ca 8 veckor kvar tills jag åker till Cypern också :P Har mardrömmar om flygningen, men jag antar att det kommer gå finemang. Att flyga är det värsta jag vet, att sitta och skaka i ett plan i typ 4 timmar är inte min grej.
Som när planet svänger så måste jag alltid luta mig åt det motsatta hållet för att jag inte ska bli yr.. haha :D
Eller om det lyfter så måste jag alltid luta mig framåt, sjukt läskigt att flyga helt enkelt! ;)

Men nu ska jag på stan med min vän hampus!

Bara för att jag har tråkigt på skolan..

Blandat:
(x) Jag har gjort graviditetstest.
( ) Jag tänker innan jag gör saker.
(x) Jag är envis.
(x) Jag är petig med musik.
( ) Jag går efter utseendet på killar.
( ) Jag skriver poesi.
( ) Jag har blivit mobbad.
( ) Jag har mobbat.
(x) Jag är emot mobbning.
( ) Jag har en snuttefilt.
( ) Jag sover med lampan på.
( ) Jag snarkar.
( ) Jag pratar i sömnen.
( ) Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler är 3 prickar i polisprotokollet.
(x) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat.
(x) Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad.
( ) Jag har försökt ta självmord.
( ) Jag kan slicka mina egna bröstvårtor. (woot?)
( ) Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
(x) Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
( ) Jag är bortskämd.
( ) Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
(x)Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
( ) Jag har tatuering/ar.
(x) Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
(x) Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv.
( ) Jag kan inte gå på toa när folk kan höra mig.
(x) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln.
( ) Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
(X) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
(X) Jag har krockat.
(x)Jag skriver fort på tangenterna.
( ) Jag har träffat min själsfrände.
(x) Jag har en hobby.
(x) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(x) Jag älskar mina föräldrar.
(x) Jag favoriserar personer.
(x) Jag läser.
(x) Jag har humor
(X) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
(x) Jag har skållat mig.
( ) Jag har bra självförtroende.
(/) Jag tycker att jag ser bra ut.
( ) Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.
( ) Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.
( ) Jag vill plastikoperera mig.
(x) Jag är teknisk.
( ) Jag talar dialekt.
(/) Jag hatar pizza.
( ) Jag hatar tacos.
( ) Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
( ) Jag är svag för snygga skejtkillar.
(X) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
( ) Jag har sett mina föräldrar ha sex.
( ) Jag tror på en helt egen religion.
( ) Jag har ofta huvudvärk.
(/) Jag spyr när jag har magsjuka.
( ) Jag är lättpåverkad.
( ) Min dotter ska heta Jaméliah.
( ) Jag tycker att det är skämmigt att köpa tamponger.
( ) Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis.
(x) Jag trivs hemma.
(x) Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat.
(x) Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
( ) Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna.
(X) Jag är trotsig mot mina föräldrar.
(x) Jag får spela hur hög musik jag vill i mitt rum.
( ) Jag kan inte vara tillsammans med en kille om jag tycker att han är ful.
(x) Storleken spelar ingen roll.
( ) Jag har haft fler än 10 katter i mitt liv.
(x) Jag har fler än 10 djur.

Kärlek:
(x) Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
( )Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
(x) Jag har varit förlovad.
(x) Jag tänker förlova mig.
(X) Jag tänker gifta mig.
( ) Jag säger "jag älskar dig" även om jag kanske inte menar det fullt ut.

Fordon/ sport:
(X) Jag har kört bil.
(x) Jag har kört fyrhjuling.
(x) Jag har kört traktor.
( ) Jag har kört motorcykel.
(x) Jag har kört snöskooter.
(x) Jag har kört moped.
(X) Jag vet hur man startar en bil.
(x) Jag kan skida.
( ) Jag kan skrinna
(X) Jag är bra på kub

Hygien:
(x) Jag målar naglarna
(x) Jag har snusat
(x) Jag har rökt
(x) Jag tränar.
( ) Jag biter på naglarna.
(x) Jag rakar mig under armarna.
(x) Jag rakar benen.
( ) Jag rakar armarna.

50 cent

(hittade 50 cent i min jackficka, i euro dock, men ändå.. jag har en kändis i min dunis!!! mohaha)

___
Jag som var så morgonpigg förut.. undra jag, vart den egenskapen har gått och lagt sig nånstans? :s Kom knappt upp ur sängen imorse, men jag får inte missa mitt prov! ;/ Så nu sitter jag här..

Har glömt bort om jag skulle ha körlektion idag... eller imorrn? Får nog slå en pling till dom där sen. Det skulle inte förvåna mig om dom tog betalt för en lektion om jag råkade missa den, hah. Nejdu.

Jaaa, och.. här satt jag igår med skolarbete upp till halsen och ett hackat wow account :') Jag var sååå lycklig att jag bara ville klappa min dator!!  .. eller inte. Fast ändå ganska skönt att vara utan wow, kanske dags att lägga ner det snart! Får la se hur jag gör. Jag menar, hur mycket tid lägger man inte ner på skiten då? hua.. vill knappt tänka på det :P haha

men jaaaaaa, HEJS

Icke.

Hade bara två lektioner idag så jag slutade 2, det tackar jag för! Tänkte gå och träna, men så blev inte fallet :P Fick en massa restuppgifter på mig av Janne, så då var det bara att åka raka vägen hem och plugga ;/ Får ta en långprommis med Rex ikväll istället! hihi

Har en historia uppgift att göra klart  i veckan också.. men den får jag nog tag tag i imorrn istället, känns som det är viktigare med prov. Plus att den är dötråkig, pff.. Kom på nu att jag har praktiskmarknadsföring's boken på skolan, så jag får helt enkelt vänta på pappa tills han slutar så han får skjutsa ner mig igen. Typiskt mig ^^

OCH eftersom jag har tråkigt nu, så ska skänka en bästalåtarjustnuenligtmig... lista! :D mohaha

1. Takida - Curly Sue
2. Kamelot - Bluecher
3. Leona Lewis - Bleeding love
4. Symphony x - A fool's paradise
5. Michael Kiske - Always (!!! Alltid)

Funderar också starkt på att ladda ner Step Mania igen, så grymt kul! ;o Och bra att ha när man har tråkigt! haha

Tisdag





Hampus är inte pigg på skolan. Och en sak har jag tänkt på, jag har ingen bild på han och mig tillsammans ;o Bara sen vi var jätte jätte små, kanske 4? haha

Norraberget

Idag skulle jag och Paula på ett möte med Johanna på Norraberget, vi skulle vara där 10.30 men eftersom bussjäveln åkte ifrån mig så kom jag lite försent. Paula ringde mig när jag stog på navet och väntade på bussen "Elin, vart är du?! Jag är inlåst på toaletten!!" och jag förklarade min tragiska situation med bussen.. meeeen hon satt fast i en mer tragisk situation när jag tänker efter ;D haha. Som tur är så kom hon ut efter nåra tacklingar och ett samtal till Johanna!

Sen skulle vi ha historia, vi satt och väntade på Ulf i typ 30 minuter innan vi gav upp och gick ner till stan, där jag fick en "kärlek vid första ögonkastet" upplevelse ;D Vi gick in på Carlings.. och där hängde den! En mycket söt t-shirt! ;) Jag drog ner den från galgen och grävde fram kortet på en gång! mihihih
Körlektion hade jag idag också, så jävla irriterad på den där körskolan nu att jag bara vill skrika.. hua. Känns nästan som jag vill boka privat uppkörning, så less. Men det ska jag inte göra, utan nu tar jag den tid jag fått sen får dom säga vad fan dom vill!  sådeså.

Och nu sitter jag här, skriver blogg och kollar på 2 ½ men :D wonderful.

Frusna tår

Gah, var ut igår... Med Hampus, Malin, Therese och Emma! Vi hade, eller jag rättare sagt, hade skitkul! :) Jag och Hampus åkte till mitt jobb och städade undan allt ganska snabbt, sen kom dom andra dit och vi hade en liten förfest där :) Var lite trevligt faktiskt.
Haha, det var så fult när lamporna släcktes.. det är sånna där som tänds när man rör på sig, "RÖR PÅ ER!!" och så satt jag där och flaxade med armarna ;D haha!

Ja, men sen åkte vi ner mot staden iaf.. och kvällen slutade på Coppers, inte helt ovanligt :P Och jag ramlade i snön i Tunadal när vi väntade på skjuts ;/ Fan va kallt det var, mina tår var helt stelfrusna! Sen när jag kom hem så virade jag in mig i mitt täcke och gjorde en toast, skulle kolla på en film också.
Men jag råkade somna innan filmen började till och med :P Imorse vaknade jag upp med en borste i ryggen och mådde mindre bra, men sånt är livet vettu!

Nu ska jag kolla klart på filmen jag började "se" igår, The heartbreak kid ;) Dom säger att den är bra, så då måste jag nästan se den ju.

Men goodbye på you!

fredag kväll.

Ikväll har jag varit med Hampus, blev förvånad när han stog i min trappa. Vart fan kom han ifrån? haha
Vad har vi gjort? jaa, vi spelade lite xbox och sen gjorde vi inte så mycket mer än att prata om allt möjligt :P Kan vara trevligt det med. Men sen var jag tvungen att åka och jobba, så jag passade på att övningsköra hem till Hampus när vi ändå skulle hem med han!

Om nån skulle råka nämna "Gärde" eller "Hockeypojk" nu... så skulle jag börja skrika :') Så mycket älskar jag mitt jobb... inte.
Imorrn ska jag uuuuut! Tack gud för det. Men först ska jag jobba.
Och nu ska jag sova! Godnatt.

Fredag

Idag sov jag över lite, skippade samhälle alltså. Men det känns som att det inte gör så mycket :P Hoppas jag inte missade nått. Men religionen måste jag nog gå på, annars flår nog Ulf mig levande :/ Och det vill jag inte!
Hm, jag satt och funderade på om jag skulle ta och tatuera mig här nått framöver, har ju velat haft en tatuering länge nu.. Jag funderar på ett latinskt ord som innehåller 12 bokstäver, men jag vet inte vart än :P Ska fundera lite mer på det och sen får jag se vad det blir.

Snart är det helg också, jag ska ju jobba iofs... men det känns inte så hemskt, tror jag ska ut på lördag ändå med Hampus och Roy, det blir nog rolig! ;) 
Ska övningsköra med mami idag också, måste börja hårdköra nu, inte långt kvar till uppkörningen :D wiiie!
Jag tror faktiskt jag klarar det första gången, om jag inte är alldeles virrig och missar nån skylt eller nått. Det skulle inte förvåna mig om jag missade nån liten skitsak, typiskt mig :P

Undra om jag ska ta och shoppa mig lite kläder idag? :D Det tycker jag att jag är värd! haha

_____
Jag är kär... KÄR i en låt! Takida - Curly Sue, jag är inget Takida fan.. men den låten är så grymt fin!
Får gåshud varje gång jag lyssnar på den. Älskar den helt enkelt! :)

TACK

Idag ska jag skänka ett TACK.

1. Tack kommunen för att ni äntligen har grusat min backe!
2. Tack vägverket för att ni godkände mitt teoriprov
3. Tack Gunnar för att jag slipper historialektionen imorrn
4. Tack mamma för att du klämde ut mig!

Jag är för bra

Yay! :D Klarade teorin!!!!!
Körkortet here i come! :D

Crappy

Var Hälsad!
Idag tror jag att jag somnade om kanske 3gg sen väckarklockan hade ringt. Orkade verkligen inte kliva upp ur min sköna, varma säng! Men lugn, jag kommer in till stan i tid ändå ;) haha. Nu hoppas jag att jag klarar den här skiten, annars börjar jag grina! Eller som våran nya lärare säger, att misslyckas är en erfarenhet.. vilket jag inte tycker stämmer riktigt ;P Ett misslyckande är ett misslyckande, visst... det är ju en erfarenhet på samma gång, men jag tycker inte att det hör ihop riktigt!
Och förresten, läraren är 21 år... 3 år äldre än mig alltså, och 1 år yngre än Chingis i våran klass ^^ Det är lite roligt.
Kul o träffa han på krogen eller på nån fest liksom :P hah.

Men som sagt, nu ska jag ner på stan och verkligen klara skiten! Och då menar jag KLARA DET.
Om jag klarade det skulle therese baka åt mig, det kan jag bara inte missa!!!! haha

Wish me luck!

Kamelot - Nothing ever dies



Jag har älskat dom från allra första låten! Mina gudar! iih

Could take ya

Suck... min syster har börjat blivit "KoOooL"... hon har börjat smygtagit mitt smink, hon använder kooola fraser som "Men ofta?!", "aa, eller hur?!?!?" och " jävla cp" :')
Och när jag inte vill låna ut min väska till henne så är jag ett jävla cp, men då undrar jag, vad ska jag ha för väska under dagen?.. när hon använder MIN väska? h0h0.. förstår inte riktigt det där.
Kaxig är hon med, hualigen, ibland vill jag bara kasta ut henne genom fönstret! ;/

Men ja, innerst inne tycker jag väl om henne! ibland!
Väldigt ibland.
Men nog om min syster...

Trodde jag skulle ha psykologi idag, men så var det tydligen inte.. och det tackar jag gud för ;P Den lektionen börjar nämligen 08.30, haha. Kursen skulle tydligen börja v.4, wiho.. ska bli kewl.

Och bajs, kom på igår att jag ska jobba i helgen.. blir nog ingen utgång för mig den här helgen heller :(
uuuh

Skola

Jag klev upp imorse, alldeles för tidigt, för jag var osäker på när vi började...
Och så kommer jag till skolan... då säger janne; "Nä, men vi ska bara ha betygssnack, sen får ni gå" jaha?!
Kuuuuuul tänkte jag då :P Så det var bara att åka hem igen efter 2 minuters prat.

Eller näe, jag åkte inte hem precis.. jag pluggade lite teori ;/ Så jävla less på det där nu.. Hoppas jag klarar det nästa gång jag har teoriprov, annars... vet jag inte vad jag gör :P

MeeeeeeEeeeEn, nu ska jag träna med johanna!
Kära, kära Ego.. OCH johanna :D

Måndag......

ah ;/ Måste sluta duscha på morgonen.... Är för trött för sånt här ^^
Idag är början på en ny termin, underbart? NJAE.
Jag känner mest för att dunka huvudet i väggen och klämma fingrarna i dörren.
Men jag antar att manfår kämpa sig egenom dom här sista månaderna innan praktiken.
Iaf nått att se fram emot!

Goodbaj.

Lördag

Glömde berätta om min trevliga dag igår!! Började med att Anne ringde och väckte mig 07.00 och frågade om jag kunde jobba, visst.. jag var dötrött och ville inget hellre än att ligga kvar i min säng! Men jag klev upp och hoppade in i duschen, gjorde mig klar på 1 timme ;) Mitt nya rekord, helt klart!

Fick iaf åka runt med Maria hela dagen, var bl.a i Birsta och i Sörberge.. kul att få göra nått annat för engångskull! Käkade lunch med min far, slog han lite och sen joinade jag dom andra städtanterna. Jag och Maria åkte tillbaka till Sörberge efter lunch och skulle städa nått som tydligen skulle gå fort.. men NÅN hade slarvat liiiite, så vi blev kvar där ett bra tag :P
Jag var helt slut efter ett tag, så jag satte mig ner och skickade ett sms till Stefan, fick ett naaajs svar tillbaka! haha, nu är det bara att hålla tummarna då! Ganska fult egentligen, men jaja :P

Sen när vi var klar där borta i ingenstans så åkte vi tillbaka till mesto och körde lite skurmaskiner ;D haha, jag hade skitkul ja! Passade på att träna på att backa runt hörn och parkera! Maskinen hade till och med en tuta! :') Sen slutade jag, och dagen gick apfort!

Ooooch ikväll ska jag vara med min homie Johanna! :):)


Lista!

10 favoriter
färg: Lila
mat: Tacos
band/artist: Kamelot, Symphony x
film: The butterfly effect
bok: Alla harry p ;)
sport: Hockey
årstid: Sommar!
veckodag: Lördag
tid på dygnet: hm, runt kvällen iaf

9 nuvarande
humör: Trött som en apa
kläder: Långkalsonger och myströja ^^
nagelfärg: Vanliga
tid: 00.00
omgivning: Mitt ostädade rum <3
irritationsmoment: Allt skit på databordet
tankar: Undra om jag ska kolla film?
längtan: Studenten
samtal: Alla är osociala

8 första
bästisen: Det måste ha varit Lina
piercingeen: Öronen, annars tungan
kärleken: Anders
musiken: va? moraträsk kanske?
kyssen: Robert, tror jag ;o
fyllan: Pinsamt, haha.. var jag 15?

7 senaste
cigaretten: Nyår
drycken: Mjölk!
bilturen: Med pappa från jobbet
kyssen: eh... anders säkert
teveprogrammet: Jag vet inte ja, var det scrubs?
pirr i magen: Idag på lunchen! ^^
misstaget: Att jag sa förlåt... igen

6 har-du-någonsin
varit kär i en kompis: Nepp
brutit mot lagen: Har jag säkert :P
blivit arresterad: Nä
varit med på teve: Tror inte det, hah
kysst en främling: Jaaa, kan tänkas ^^
ljugit om känslor: Japp

5 vem
pratade du med senast: Mamma
saknar du nu: Morfar! :D
gick du på bio med sist: Hampus
ringde du senast: Pappa
ska du träffa imorgon: Johanna!! :)

4 saker (en på varje)
du gjorde igår kväll: Kollade tv
du kan höra just nu: Musik, ingen mig utan musik ;P
du inte kan leva utan: Min plattång
du gör när du är uttråkad: Ringer hampus, haha :D

3 människor
som du kan berätta allt för: Hampus, Johanna och Mamma
som du hatar: vågar jag berätta det här? ;o
som du tycker är snygg: Jake Gyllenhaal, Adam Brody, Tom Delonge

2 antingen-eller
svart eller vitt: Svart
varmt eller kallt: Varmt, (fast när man ska sova ska det vara kallt) haha ;)

Metallica

Kunde bara inte låta bli att vilja vinna denna tavla! :)

Man kan iaf vinna en tavla som föreställer James Hetfield när han spelar introt till Fade to black på Stockholm stadion i somras. Allt som krävs för att vara med och ha en chans att vinna tavlan är att man omnämner tävlingen i sin blogg eller på sin hemsida och länkar till http://raz.blogg.se/
Skriv sedan en kommentar i hans blogg så är man med i matchen.

Nytt år.

Jajemen, nytt år, nya möjligheter ;)
Vi skrek ut våra nyårslöften vid 12 slaget denna gång, haha.
Dom jag ska lyckas åstakomma är:
1. Jag ska skaffa mig en anständig karl ;);)
2. Träna mer
3. Sköta skolan
4. Skaffa körkort innan sommaren

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till Hampus och städa!
typ... kung????

avslutar med lite bilder från 2007 ;) (eller ja, bilden på Rex är från 2005, men han var så soet)



Lyckades åstakomma ett ganska bra år ändå :):)

RSS 2.0