lovely

Ojoj, tiden går så sakta idag... och soligt och fint är det dessutom! Skulle hellre legat på en strand nånstans och sola istället för att sitta här inne och vänta på att nått ska hända. Meeen men... vad gör man inte för pengar? haha

Får hoppas på att det är fint väder i helgen istället, så kanske man kan åka och bada nått då isf. Men med min tur så kommer det att spöregna! bleh. Var även ut till Birsta och skulle kolla efter nått att slösa pengar på... hittade inte ett skit ;/ Eller jag hittade ett solpuder på Body Shop som jag dregglade efter när jag praktiserade där :) Såg det idag och kom på att jag hade tänkt köpa det, så det gjorde jag ;) Och så träffade jag Emma på indiska, det var då inte igår!

Jaaao, och ikväll så kommer Johanna förbi och ska klippa min kära moster och min lilla mamma. Så det blir trefligt! Yes, det är min dag det. Very nice.

Förresten så är det väldigt mycket jag vill göra just nu! haha
- Coldplay i globen, september (förhoppningsvis)
- Holland till hösten nångång (förhoppningsvis)
- Ha ett jobb
- Plugga upp lite betyg
- Flytta
- Köpa bil
osv.

Så allt det där hoppas vi på åt mig till hösten ;) haha

h0h0

Igår blev det en sistaminuten utgång med Johanna. Tror jag ska hålla mig borta från krogen tills jag har slutat jobba nu! haha. Blir bara värre och värre detta. Skyller på alkoholen, oh yeah!

Och idag har jag suttit ute i solen ungefär hela dagen, härligt som bara den. Hoppas jag fick lite färg bara ;) haha. Sen på eftermiddagen fick jag en sushiattack, så jag tog moppen ner till stan och inhandlade lite rå fisk på sushi bar! Uuuunderbart gott! :)) Och sen kom hampus hit och gjorde mig sällskap, stackarn har det inte lätt han. Börja jobba halv 7 skulle ta död på mig iaf..

Nu vet jag icke vad jag ska sysselsätta mig med.. blir nog en film och naturgodis! KUNG

Fredag!

Ännu en vecka har passerat, fort som bara den. Hinner knappt med här känner jag, hah. Men iaf så är det fredag idag = snart helg. Ska bli skönt även om det inte kommer hända så mycket eftersom jag måste vara hemma med hunden i helgen, medans mamma och pappa är borta. Skööönt att vara själv!

Jaa, nu ska jag sitta här till 1 typ.. intressant... om ni vill veta så ska jag köpa sushi idag till mig sjääälv. MMmMMMmh, goett! :)) haha fan vad tråkigt jag har.


BYE BYE

städa

Tjohoosan. Jag klev in igenom min dörr till rummet, stannade tvärt och blev ståendes i nåra sekunder. Fattar inte hur det kan bli så stökigt på en gång. AaaAaaAAHHhh, orkar inte städa.. måste hänga in alla kläder i garderoben dessutom. Bluuuää. Men som sagt så måste det göras!

Min kamera är jag redan kär i :) Så nu slipper jag be alla skicka bilder från händelser hela tiden! kung! Men nu.. så ska jag vandra iväg med min mami bort till gärde tror jag, kolla på när min syster tränar fussboll.

Nuuu har jag dessutom bara 3 veckor kvar på jobbet ungefär, sen är jag arbetslöst! heeeehe, känns liite jobbigt. haha

tålamod

Yup, idag fick jag lön ;) Och det tålamod som jag inte har bara skriker efter min digitalkamera. Ska köpa den direkt när butikerna öppnar idag! haha. Jag har verkligen inget tålamod, allt ska gå efter min takt hela tiden, allt ska helst gå fooort dessutom. När jag är med hampus kan jag bli galen, för han är jämt så seg. haha!

Och min tatuering gick bara bra att göra.. blev lite nervis när han sa "Om du känner att du är påväg att svimma så säg till". Men eftersom jag inte svimmade när jag tog hål i tungan så tänkte jag att jag knappast svimmar nu. Och det gjorde jag inte heller.. höhö. Gjorde inte så ont faktiskt. Blev nöjd med den iaf :)

Nu ska jag jobba, OCH shoppa ;D hihihiphioohoh, hejs


måndag

Idag... är jag huuuur glad som helst! Även fast vädret är bajs är jag glad, och jag som trodde att mitt humör styrdes av vädret ;) Det är bra att vara på bra humör.. haha

Idag ska jag dessutom tatuera mig, så det blir nog brabra det :) Johanna skulle ju egentligen följt med mig och hålla mig i handen. Men hon var tvungen att jobba ;) Så mamma var snabb som en iller att skrika "JAG VILL FÖLJA". Hon kommer sitta och oja sig hela tiden, det lovar jag! haha.

Yes, det är min dag det!
Imorrn hoppas jag förresten på lön, och fyyy satan vad jag ska handla! hiiiiiiih


sommar och sol

Jaaaapp, skithärlig kväll :)
Var ute hos paulie i matfors och sa hej till henne, vi åkte ner till nån mysig sjö och badade fötterna i det... inte så varma vattnet :) Eller så är det bara jag som är vek! Kul att träffa paula igen iaf! :D Hampus och paula fick även för sig att doppa huvudet i vattnet.




Och efter vi hade skjutsat hem paula igen så åkte jag och hampus hem till han och åt middag, grillat idag igen ;) haha. Det var goett. Sen fick jag lov att följa med hampus och jobba, så han fick bjuda mig på en glass. Alla tiders.

Imorrn så smäller det. Finito. Ingen återvändo. ;)
NU SKA JAG SE PÅ TV.

film i mängder

Godmorgon! Vaknade väldigt tidigt idag... Är fortfarande trött, men jag fick en väldans lust att spela guitar hero, så det var bara att kliva upp! :) Och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 11, så jag kan åka ner till ego och träna lite. Ska bli härligt :)

Igår solade jag kanske första gången sen jag tog studenten... typ :D haha, somnade på studsmattan vilket resulterade i en bränd rygg! Men men, det är sånt man får ta! Sen var jag med hampus en sväng också, tog en tur ute i Birsta.. hittade inget dock ;p men det är lika bra det! Sen åkte vi på ICA Maxi och köpte godis och åkte hem till mig efter det och kollade på Kung fu Panda :) Haha, rolig film!

Och sen på kvällen var mamma snäll och bjöd mig på Bio :) Så jag valde Sex and the City. Den var jävligt bra faktiskt! Inte för att jag hade förväntat mig nått annat heller ;) Sen ringde en onykter moster Helen och ville ha skjuts hem från njurunda. Så vi plockade upp henne och körde hem na. 

Jaa, och ikväll ska jag till paula och kolla på film! Som jag har saknat dig pauliiie! :)) SYNS IKVÄLL!

dumma,dumma fredag..

draaaaaaaaaa mig baklänges vad tråkigt jag har! Finns förihelvete inget att göra i denna stad. Nä, fy fan för denna kväll... måste göra nått. Kan inte sitta still.

OCH.. jag är så förvirrad så det finns inte. Blir så irriterad. Jag är så van vid att allt går så smidigt, men inte denna gång inte. Den här gången får jag kämpa.. och damn, kämpa ska jag göra!

Men nu ska jag lyssna på Bob Marley så jag lugnar ner min ilska över denna väldigt tråkiga fredag, kolla på Kamelot's live DVD och sen ska jag städa!  KUNG



tänk att man kan bli så bitter när man har tråkigt.. haha

mmhm



Denna snygging blir min på tisdag, come to mama!

dryyyyygt

Göööööööööhkgfdhnglffffffff! Trööööööött! ;( LÄNGTAR TILLS PÅ MÅNDAG!!!!!!! :))))))))))




jobbet ropar på mig!

-

älskade, älskade vän! vad skulle jag göra utan dig?


cykelhitler

herreGUD vad slut jag är i kroppen! Cyklade till jobbet idag och höll på att dö på hemvägen, kunde knappt andas för det var så jävla kvavt i luften! och varmt dessutom! Plus att jag har snurrat fram och tillbaka på jobbet idag, stressigt.. och så har jag massa saker att tänka på, som jag egentligen inte SKA tänka på... men såklart gör jag det ändå, för jag är jag och jag är knäpp.. ibland! Och tänker man som jag så blir det jobbigt!

Och så måste jag ner på ego i veckan, men jag oooorkar aldrig ta mig ner dit. Blä! Ska tvinga mig ner dit... nåndag. hähä. Men ikväll ska jag spendera tid med johanna! Klippningen blev inte av i söndags, så vi tar nog det idag ;) Om vi hinner! fastän mitt hår ser ut som en boll just nu p.g.a detta jävla fuktiga väder!!!

Skulle tvätta jobbbilen idag också! haha måste sett snyggt ut om man kollade på, högtrycks spolaren hade ett jävla drag i sig! ;D Fick ta i som bara den, men det gick! Bilen blev ren och fin som tur var!

Intressantare än såhär blir det inte! Baaaaaj

Söndag

Börjar bli lite rädd för mig själv nu för tiden, har problem att somna typ varje kväll.. har aldrig hänt förut vad jag kan komma på ;o brukar jämt somna så fort jag lägger huvudet på kudden, men nu kan det ta typ 1 timme innan jag somnar.. undra vad det är som är problemet? hm hm hm..hm..hmm. Kanske dags att släpa sig ner till ego nån gång i veckan, kanske det som är problemet!

Men iaf så var jag med Johanna igår en stund, så vi for ut till sidjön och kollade på film.. Bring it on, som man har sett kanske 1000ggr ;p meeen det var trevligt ändå! :) Efter det skjutsade hon hem mig och jag slängde mig i sängen och kollade på filmen 21, den var faktiskt rätt bra.. men tyvärr så somnade jag på slutet så jag måste fortsätta se den sen ikväll ;p haha!

Och äntligen, ÄNTLIGEN, har jag hittat min tatuering! Så den ska jag trycka dit så fort jag får lön :) kanooon. Behöver bara Örnies(?) och Grims nummer nu, sen så ;D Eller så åker jag dit med johanna och våldgästar idag eller till veckan, får la se hur jag gör!

Oooch så ska nog johanna klippa mig idag, om hon har tid! :) Blir alla tiders det.  Men nu ska jag göra nått vettigt.. typ.... städa kanske? huuuua vad roligt, ehe. JOHANNA RING! save meee

Lily Allen - LDN



haha blir så glad av den här låten!

valpaaaar

Åkte och hälsade på Kerstin igår :) Hon har nämligen hela 7 st valpar som är 6 veckor! Hoppades på att mamma ville ha med sig en hem ;) men icke! Sån tur hade jag inte.


Guitar Hero

Mmmmhm, gissa vem som har nyaste Guitar Hero om inte jaaaag?! hahahiohoi. Har dock inte hunnit provat det än.. ska göra det efter att jag har bytt sängkläder ;D Mmmih, älskar nybäddat! Sen ska jag se på Arn! Så jäkla skönt att bara sitta hemma ikväll, är helt slut i min stackars kropp. Ingen aning om varför heller...

Saknar ego gör jag med! Men jag orkar aldrig ta mig ner dit ;/ Kan inte nån skänka mig en lägenhet i stan? Eller en egen lägenhet överhuvudtaget? :)) Om jag bara får tag på ett jobb i höst så! wiho.

Men som sagt, ska bädda sängen!

Tisdag

Jaaaa, så var gatufesten över! Ärligt talat så hade jag inte så stora förväntningar som vanligt på gatufesten ;p Kul att se Mando Diao igen såklart, och huuuua vad bra dom var! :D Gick både fredag och lördag.. och det blev för mycket av det goda båda dagarna.. haha, attans. Om jag bara kunde låta bli telefonjäveln nångång när jag är onykter, men ICKE!

Men nu ska jag iaf inte ut nått mer på ett bra tag känner jag :)) Blir nog kanon det! Och igår fyllde therese 19 dessutom så vi var hos henne i söndags och firade henne! Av mig och Hampus fick hon shotglas, en drinkbok och en plastskål med tillhörande muggar ;) Väldigt fint! Nu vill jag också fylla 19, ett år närmare 20! haha.

Så är det, så var det och så förblir det... nu ska jag ta en kopp te och en banan! typ....kung? 


fiiiiin :-*

lista, wiho

DITT LIV:

Vad heter du? 
Elin Henriksson
I mellannamn?  Margareta
Vart bor du?  I tunadal
Trivs du där? Japp :)
Brukar du läsa horoskop? haha ja, jämt
Har du körkort? Yes det har jag
Favoritdjur? hund och kisse

Vad spenderar du dina pengar på? kläder för det mesta
Antal kuddar i sängen? 3 :)
Kan du baka bullar? Jorå, men sen är ju frågan om dom smakar gott
Bläck eller blyerts? Bläck
Mc donald's eller burger king? Donken
Är du allergisk mot något? Hmm, krabba tror jag!
Äger du ett busskort? Japp, 2 till och med
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Grön
Hur ser du ut idag? Jeans, linne och hår som skulle kunna tillhöra frankenstein
Nästa mål i ditt liv? Hitta mig ett bra jobb och åka till Holland :)
Vad såg du senast på tv? Hm, Jackass tror jag!
Hur svarar du i mobilen? HALLÅ?
Vem ringde dig senast? Hampih
Vad sa den som ringde? En bra sak
Antal timmar sömn i natt? 8 timmar ftw
Sov du ensam? Ja -_-

SENASTE PERSON SOM:

Sov i din säng:
Hampus sover jämt i min säng, världens skönaste säng tydligen! Det ni!
Såg dig gråta: Oj, anders tror jag
Fick dig att gråta: Haha anders ;p
Du gick på bio med: Syster
Du gick på stan med: Mor
Skällde på dig: Pappa
Skickade ett e-mail till dig: Bidster

HAR DU NÅGONSIN:

Sagt "jag älskar dig" och menat det?
Japp, självklart :)
Bråkat med ditt husdjur? Haha ja, jag och rex brottas jämt!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Hm, nej du.. då skulle jag bli rädd
Tar du droger? Nej?
Vad är du mest rädd för? Spindlar och flygplan
Vilka kläder sover du i? Pappas t-shirt :D
Vart vill du gifta dig? Ingen aning ;p
Vad hatar du verkligen? Öh, egoister.. våldtäktsmän och spindlar
Har du varit kär? Jappjapp :)
Kör du bil? Jaa, men inte just nu :s
Har du ett jobb? TYP! haha, ne men under sommaren iaf ;p
Gillar du att ha folk omkring dig? Måste ha folk omkring mig jämt, annars får jag hets
Är du ett hälsofreak? Haha nej, det kan jag inte påstå

STUFF:

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Jorå
Är du ensam nu? På mitt rum är jag ensam!
Låtar som fastnar i ditt huvud? Alltid boten anna
Vill du gifta dig? Japp, det vill jag.. nångång
Vill du ha barn? Japp :) Fast inte nu då

FAVORIT:

Rum i huset?
Mitt rum :D
Typ av musik? Metal
Månad? Juni, Juli, Augusti

HAR DU UNDER DE SENASTE 48 TIMMARNA:

Gråtit?
Nepp :)
Köpt nått? Haha ja, mina pengar bara förvinner iväg
Varit sjuk? Nej, inte mer än vanligt
Sjungit? Haha ja, framför datorn ;D Och i jobbbilen!
Sagt "jag älskar dig"? Neej
Träffat nån ny person? Hm... aa, det har jag
Saknat någon? Jappppppp
Kramat någon? Ja
Kysst någon? Nej
Haft sex med någon? Nej

FÖRSTA:

Första bästa kompis: Lena eller Lina tror jag väl :p
Första jobb: Wecall -_-
Första inhandlade skiva: Oj, ingen aning...
Första förälskelse: Anders Mullaart
Första begravning? Farbrors
Första piercing/tatuering: Öronen, sen tungan

SENASTE:

Låt du hörde:
Naglfar - When autumn storm comes
Film du såg: Little miss sunshine
Sak du stal: Haha, en öl kanske
Människa du slog: Hampus :D
Stora Bussresan: Från Ayia Napa till Larnaca
Långa samtal: Johanna kan prata rätt länge ;p haha


Gatufest

tjännnnnna. Jag har tråkigt, som vanligt när jag sitter inne här och inte är ute och kör... finväder ute också, men tyvärr kan jag inte lämna detta hål ;( Tror jag ska smyyyga ut ändå, hihiihihiii

Körde therese till Malin igårkväll också :) skulle också ha velat följa med dom ut, men som sagt så jobbar jag idag :/ Var en sjukt seg dag i vintras när jag hade varit ut och sen började jobba 7 nästa dag... somnade i fikarummet! hah, inte bra. Så jag kände att det var lika bra att skippa torsdagen! Får bli ikväll istället, kul kul :) Och imorrn för den delen!

Ska bli kul att se Mando Diao igen, hoppas dom kör låtar från dom gamla albumen... gillar inte det nyaste så värst ;p Och viktoria som har backstage pass, jävla as! haha ;D Näää, men nu får det vara nog.. nu får tiden gå snabbare tycker jag! jalla..

onsdag!

Nu längtar jag till helgen! Fan säger jag bara att jag jobbar tosdag och fredag! Men sen så.. synd att Johanna är borta nånstans långt bort åt helvete ;p Vi får ta igen det nästa helg, säger vi! mihih

Nu ska ni få höra vad jag gjorde igår... följde nämligen med min syster till hennes häst! Och jag red! hahaha, var typ 10 år sen jag satt på en häst senast! Jag satt bara och skrattade när hästen började trava, skrattade så mycket att jag nästan ramlade av ;) haha. Men lite roligt var det allt, fick fethets när jag skulle hoppa ner från den... gick ju inte!  Men tillslut så lyckades jag! Det ni! mmmhm!

Och idag så har jag jobbat och for direkt till stan efter att jag hade slutat, skulle kolla efter skor med hampus.. men såklart hittar jag inga. Hittar jag inga tills på fredag blir jag ledsen på ögat! nästan.. eller jo, det blir jag.. för då har jag inga skor. kuuul..! Och sen fick jag skjutsa ner min mami och papi ner till stan, ska hämta dom sen också.. får nog mig ett gott skratt.

Ja just det...  fick studentkatalogen idag :) Saknar studentveckorna så mycket! Skulle kunna ta studenten igen, igen, igen, igen oooch igen! :')


världens bästa!

Jag älskar dig mami! :)
Tack för allt!


RSS 2.0