bilder sen fredagen




1. Böghög  2. Hampus och Therese mYsEr  3. Fredrik öppnade sin present, och fick ett "hmmm" uttryck i ansiktet  4. Johanna fick samma uttryck när absint flaskan kom fram  5. Roy och Johanna  6. Therese var offret för kvällen

kjfghjklkvhjjh

Åh herregud! Kvällen igår blev inte riiiktigt som planerat. Hade kul hemma hos Simon som hade inflyttningsfest, skön musik och trevligt folk som vanligt :) Sen åkte vi ner på krogen där allt sög totalt. Vi bara snurrade runt på stan och stack in huvudet lite här och där. Tog en kisspaus på Irish, hahah det var en trevlig upplevelse. 

Sen gick det utför, mina fötter var dyngblöta efter regnet och alla vattenpölar. Jag och Oskar tappade bort dom andra, så vi fick springa och leta... Sen hamnade vi iaf på skepparn, inte okej! Jag blev less och ringde Hampus som var snäll och skjutsade hem oss. Drog världens vurpa mitt på vägen, vilket resulterade i blöta byxor och öm bakdel. Aj aj aj. 

Dagens låt: System of a down - Suite-pee

the boy next door

Jag har fått en ny granne! Tomas Skogs från Timrå IK.. lite coolt är det väl ändå? Hans flickvän är iaf väldigt trevlig! Dock gruvar jag mig för den dag då Tomas gör bort sig i en match ;) Pappa kommer slå ner karln, haha nee... men han kommer nog bli jävligt irriterad! haha. Fy skäms på timrå idag btw... jag trodde dom skulle ta hem det där faktisk.

Näe, nu är meningen att jag ska göra mig iordning.. för paula lär väl ringa vilken minut som helst. Måste ta bussen in till stan dessutom, inte kewl. Kallt som bara den. Men kvällen kan bli bra, det kan den! Det skulle den verkligen bli om jag råååkade springa på min snygging! ;) hoppas kan man göra! haha

hellohey

Idag mår man som man förtjänar! Jävligt bra med andra ord ;D Kvällen startade bra igår, jag och hampus började bråka som vanligt ;p Fredrik och Johanna fick inflyttningspresenter... en potatissticka och vitlökspress! Av mig fick dom ett durkslag, fast det var längesen ;) haha.

Roy var pimp som vanligt och visade upp sin bil han hade över helgen. Jag och Fredrik spelade guitar hero och blev väldigt koncentrerade. Det är svårt att vara onykter, försöka klara låten och samtidigt prata.. okej?!?!? Lev med det!

Hampus: Elin, vart är min grogg?
Jag: mm..
Hampus: va?
Jag: Schhhhhh.... jag spelar.. vänta
Hampus: .....

Ikväll blir det nog fäzt igen... men först ska jag äta middag med min kära familj! Och så ska jag försöka få tag på mitt lilla marsvin!! Paula alltså! peace out.

Dagens låt: Laser - Det var en gång en liten fågel (hahahaha)

mbaah

HELLOHEY! Blev en rätt trevlig kväll ändå, förutom att jag tappade bort min syster hela tiden ;D haha! Men Johanna joinade oss iaf.. och jag var den enda som inte hittade nått alls, rekord tror jag! Men bra för min ekonomi dock! ;)

Björn ringde dessutom och ville att jag skulle jobba imorrn :) Så nemas problemas sa jag eftersom jag ändå är ledig imorrn! In med pengarna ba! Och om jag inte visste bättre så kommer jag att ha jobb varenda jävla dag runt jul och nyår! Om det inte är Stadium så kommer det vara Anne som ringer!

yyeyeyeye, nu ska jag lägga ner mitt lilla huvud på kudden... kolla på lite tv och känna lugnet!

mission impossible

Goddagens! Blev bjuden på Vero Modas klubbkväll ikväll eller vafasen det är för någe :) Lät kul iaf, Emilia De Poret kommer ju vara där och jag är kär i hennes låt "Pick me up". Och rean tackar jag ju inte nej till heller! Så jag släpar med mig min syster, får se om Johanna eller Therese hakar på också! :)

Jaaa näe, nu ska jag spara mina stackars pengar! :p Blir som sagt snart bilägare och det vore ju härligt om man hade pengar till bensin ;) haha. High five på det.

MMmmmmmMMh, min hund har magsjuka... jättemysigt!!!

Dagens låt: Ron Pope - Fireflies

kaka

GUUUUUD vad jag är less... så jävla less på all skit! Kan folk använda hjärnan innan dom öppnar käften? Vore ju hemskt underbart om dom gjorde det. Näe, jag skulle ha gjort något som jag BORDE ha gjort för läääängesen. Då hade jag nog inte haft sånna här problem! Ibland gör man misstag som det.

Känner att det är dags för en Umeåfylla! Så... Fredrik, på fredag är det du, johanna, hampus, therese och jag med spritflaskan!

Hi jump in the cowberry forest!


honey

miiih, min lilla vovvsing :')


sööömn

Åh herreguuuuud vad jag är trött! ;o För att vara på den säkra sidan så var jag tvungen att ringa hampus nyss och höra om han var vaken, eftersom jag inte orkar ta bussen! ;p Och som vanligt så låg han och sov! Får hoppas att han tar sig upp iaf... vore ju hemskt bra!

Men jaa, jag håller med han.. är man trött så ORKAR man inte kliva upp för EN lektion. Jobbigt är det. Öh jaa, idag får jag se vad det blir.. är sugen på att åka ner och träna faktiskt! Får se om jag hinner helt enkelt.

Dagens låt: The Tough Alliance - Koka Kola Veins

cant read my poker face

Jaaahapp! Först Linus sen Hampus... BMW:n har varit en kär ägodel till mina barndomsbröder! Och nu ser det ut som att det är min tur att äga den ;) lilla lilla OZL... haha! Det blir nog alla tiders! Tack Peter och Kicki, jag tycker om er såååå mycket! :):)

Förutom att jag har pratat om bilar idag så har jag sprungit på stan.. hittade inte allt jag ville ha, men nästan! Följde även med Therese och Hampus ut till Birsta en sväng, och sen åkte jag och hampus hem till han och gjorde middag! :) Sen blev det till att slänga sig framför tvn och kolla på I Am Legend. Tycker fortfarande inte om när hunden dör! haha

Satt jaaa, det har varit en jävligt bra dag med andra ord! :) Och på fredag blir det party med mina bästa! mihihi.

pick me up

Hahah, åh jag älskar mina drömmar ibland! Inte konstigt att jag vaknar ibland av att jag skrattar! Hähä, jaaa tänkte åka ner på stan tyyyyp nu. Undra om det är kallt ute? Jag tror det ja, ser ut som det.. jobbigt.

Ja näe, nu ska jag göra mig iordning och sen gå ut och gå med djuret... sen staden!

Always

With everything I did I was the one who laughed
Yes I was always tall and smiled
Yes everything I did I thought would always last
And I felt always strong inside



- älskade älskade låt, en fin tid då jag hade en fin person vid min sida :)

money money

HELLO! Sitter här och känner luuuuugnet! :) Det är äckligt varmt på mitt rum, jag tror mitt element hatar mig. Men det är lungt elementet, jag köper ett nytt som gör som jag vill.

Var på stan med mamma idag som sagt! Träffade även mormor ;p Hon köpte nog julklappar åt mig, hon såg så lömsk ut! hahah. UNDERBART med jul nu, mamma har bakat pepparkakor och det luktar jul i hela huset! :) För att göra det ännu bättre skulle jag kunna städa mitt rum. Jobbigt. Jag umgås hellre med hampus! Imorrn rullar pengarna in på kontot dessutom, tror ni jag är glad? Yes I am! iih

Men näe, jag tror att jag ska städa mitt rum faktiskt!

Dream Theater

Hähähä, nu är jag nöjd. Very nöjd! På nått sätt så får jag nästan jämt som jag vill, och det är ganska skönt faktiskt ;) Förutom det så var jag och Hampsan på bio igår! :) Såg Twilight, den var skitbra.. tyckte jag :D typisk tjejfilm! Jag trodde den skulle vara liiite läskig iaf, men det var den inte.

Och idag tog jag mig friheten och skippade skolan! Är ändå bara nationella, som jag inte ska göra nu. Så det var lika bra. Skönt att sova om inte annat! OCH MINA KÄRA VÄNNER, jag såg en sak imorse i tidningen... höll på att få en hjärtattack!! MEN.... både Dream Theater och Inflames kommer till sweden rock!! Förstår ni hur lycklig jag är nu? Dream theater... förstår ni?!?!?!! :D Nu vill jag bara se Kamelot, Shinedown, Symphony x, volbeat, three days grace och dimmu borgir på spelschemat så skulle jag vara lycklig resten av år 2009. Eller ja, iallafall nån av dom banden! iih

Men nu ska jag på stan med mamma! :) BYE BYE

Dagens låt: Dream Theater - Through her eyes 

snowboard

Okej, tillåt mig kräkas lite på nyfikna människor! Snälla snälla snälla låt mig göra det.. för det är så jäääävla irriterande. Det är verkligen det.. uh.

Förutom att jag är irriterad just nu så är jag glad! ;) Fyndade på stadium idag nämligen, har gått och pillat på ett par täckbyxor + snowboardjacka varenda jävla gång jag har jobbat nu! Haha, så jag köpte det idag. Så nu vill jag ha snö :D Måste köpa en ny snowboard dock.. vägrar använda min gamla! hahaha

Men nuså, nu blir det middag.. hampus kommer säkert förbi en sväng snart. Irriterad ska jag fortsätta vara! Lita på det.


ett litet jobb...

Wiho, det snöar :) Lite granna bara, men det är ändå snö! haha. Ska jobba idag också, känns rätt okej eftersom jag bara jobbar 4 timmar.. satteeee, det blir bra det!

Var med fredrik igår som sagt, vi kollade på Blades of Glory och spelade guitar hero! Måste börja spela GH igen, har ju tappat allt... eller så var det fredrik gitarr som var cp! HA, så var det nog! ;) Och som jag sa så frös jag nästan ihjäl.. nästan! Jaa, men nu ska jag börja göra mig iordning! :) BYE

Dagens låt: Dimmu Borgir - The Serpentine Offering

yeah yeah yeah

Hahahah, fan va less jag är.. sov kanske 3 timmar inatt, varje gång jag somnade så ringde telefonen. Och det var inte bara 1 gång det hände! Sista gången det ringde svarade jag, men jag kommer bara ihåg att jag låg och sa "hallååå?"  kommer inte ihåg vad människan som ringde sa heller! Ja, så kan det gå!

Nu ska jag bära mig iväg mot staden, ska umgås lite med fredrik :) Får se vad vi hittar på! Alltid blir det nått.. nått som är säkert är att jag kommer frysa ihjäl innan jag har kommit in till stan!

Dagens låt: Shinedown - Breaking inside

film

Puh, har precis kommit hem.. blev en trevlig filmkväll med therese, jossan och malin :) Det var trevligt, lite mysko film bara! Men annars så var det heeeelt ok. Sen åkte jag och therese förbi Hampus, Fredrik och Roy som ville ha skjuts in till stan. Så jag och therese blev kvar där en stund med grabbarna.. haha!

Nu är jag tyvärr pigg.. fast jag borde gå och lägga mig. Lär bli tv... en bra stund känner ja :) Imorrn vankas det jobb, sen vet jag ej vad det blir! Alltid nått!



"Roy, du är stark som 5 vita män" hahahah, älskar det

Ledig!

Jaaaaaaa, sitter och väntar på Hampus och Fredrik.. har ingen jävla aning om vad man kan hitta på! Men nått ville dom göra, så vi får slå våra 3 kloka huvuden ihop och göra nått helt enkelt! Fick sova ut imorse också förresten :) Sköööönt! Jag tror jag börjarfå tillbaka min sömn, och det känns bra. Har inte haft problem med att somna på typ 1 vecka nu. Tack för det!

Fick ett hemskt besked imorse.. det var inte kul att höra, eftersom jag praktiskt taget har växt upp med den personen. Jag hoppas du har det bra! Vila i frid.


jag? tråkigt? neeeej...

Ditt äldsta hångel? - 2 år äldre än mig
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? - 2 små själar
Vad tycker du om kärlek? -  det är bra
Har du flashat/strippat nångång? - kanseeee, haha
När kramade du någon sist? - igår!
Saknar du någon speciell person? - japp!
Har du svårt för att bli kär? - Nej, det kan jag inte påstå
När kysste/hånglade du med någon sist? - i lördags
Ångrar du det? - nej
Är du singel? - japppp
När fick du senast en komplimang? - av min mamma för ca 3 timmar sen
Har du hånglat med någon av samma kön? -  nope

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: - nej, inte vad jag vet
Hånglat med nån riktigt ful: - haha ja
Hånglat med fler än 50 pers: - nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll: - Nej
Gjort något riktigt dumt: - Ja, tyvärr
Gjort något du verkligen ångrar: - Yes
Varit nykter på nyårsafton: - Det var några år sen dock
Åkt ambulans: - nepps
Gjort nåt olagligt: - ja
Blivit polisanmäld: - nej
Fått din mamma att gråta: - kan ha hänt nån gång (förlåt mami)
Skämts över dina föräldrar: - Haha, kan väl ha hänt det med!
Sagt jag älskar dig och menat det: - Ja
Tar du droger: - Nej?
Dricker du: - Det händer
Vilka kläder sover du i: - en t-shirt
Vad hatar du verkligen: - att flyga!
Varit kär: - yes
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: - ja, det med!
Är du ensam nu:  neeej
Vill du gifta dig: - Kanske, långt fram i tiden
Vill du ha barn: - ja, fast inte nu såklart

SENASTE PERSONEN SOM...
Sov i din säng: - hampus somnar jämt i min säng
Såg dig gråta: - min skjuts hem för nåra helger sen!  haha
Fick dig att gråta: - hm, oj.. eh, var det anders kanske?
Du delade en drink med: Pauliiiiiiiiiiiie! :)
Du gick på bio med: - Hm, chrille tror jag!
Skällde på dig: - pappsen

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?

Gråtit: - Nej
Kramat någon: - Jao
Pussat någon: - Nej
Köpt någonting: - Nej
Sjungit: - Sjunger alltid vid datorn :D
Saknat någon: - Jao!

JAG HAR:
Digitalkamera: - Jajemen
Telefon på rummet: - Japp
Egen dator: - Ja
Könssjukdom: i örat
Husdjur: - en hund, en fisk och min syster
Bra kompisar: - Alltid och jämt!
Tar du receptbelagda mediciner: - Nejje
Vem vill du fika med just nu: Russel Allen och Michael Romeo :D Roy Khan får gärna vara med också!


äppelpaj

Jaaa, det är jag sugen på just nu... ÄPPELPAJ!!! Synd att jag inte orkar ställa mig och baka nu! haha. Var och simmade med mamma förut, bastade efteråt.. så min kropp är nu som spagetti! :) Men härligt var det!

Är dessutom ledig imorrn, vilket ska bli grymt härligt. Ska sova ut, precis som jag gjorde idag :D haha! Och precis som jag hade förutspått så missar jag självklart en kanonfest i helgen pg.a att jag jobbar... Fan paula, nu blev jag ledsen! Vi som skulle bada tunna! plus gratis öl!!! :( så typiskt!


Dagens låt: Russel Allen, Jorn Lande - Where have the Angels gone

pokerface

Haha! Jag, Hampus och Fredrik satt och spelade monopol i typ 3 timmar igår... jag ledde överlägset i början, men sen kom Fredrik och köpte upp halva jävla spelplanen! Då blev jag pank... Så därför gav jag upp och la mig på golvet och ville hem, haha!

Och nu har jag typ nyss klivit upp, börjar 12.50 idag.. om inte senare. Har inte orkat kollat på schemat än. Tror fan det är senare, jaaaapp... 15.40 också! Tror icke att jag orkar gå i skola så sent, haha. Det blir 12.50 ändå! Och imorrn ska jag och therese ha filmkväll med jossan :) Det ska bli kul, inte varje dag man umgås med jossis! :)


i've said it so many times

Har precis ätit lite middag, min fina morfar skickade med mamma och pappa köttsoppa hem till mig :') Bugar och bockar för det. Hampus och Fredrik drog sig precis hemåt också, har hängt med dom ungefär hela dagen.. haha

Åt lunch på coffeehouse (sällan..) och älsklingsjohanna joinade oss ett tag :) Blev även en runda på stan, sen åkte vi hem till mig och kollade på tv. Höll dessutom på att få hets idag på skolan, idioter det finns... sura jävla gubbe! Blev så irriterad att jag bara vände och gick... baaah

Men jaaaa, ska nog vara med Fredrik och Hampus sen igen... joooobbigt... haha ne! Får se vad vi hittar på, tyckte jag hörde nån viska monopol, haha! Hoppas vi spelar nått jag vinner i! Det gillar ja

counting all the assholes

Ojoj, har sprungit omkring och letat min lapp där jag skrev ner jobbtiderna för i helgen. Hittade den äntligen, hade lite panik där ett tag! Som tur är så jobbar jag inte mer än 4 timmar per dag, och det är jag glad över ;)

Ringde och väckte Hampus nyss, han lät inte pigg... men igår försov han sig och han hade lovat att skjutsa mig till skolan. Så jag missade första lektionen! haha, så jag hoppas han är vaken nu! Men jaaaja, man kanske skulle ta och göra sig i ordning? Jag tror på det ja..

Dagens låt: Epica - Sensorium


rex ville också mysa med mig!



en tisdagkväll

Men draaaa mig baklänges vad sugen jag är på att se Hot Rod! haha, älskar den filmen :D Meeen, jag tror det blir tvn ändå. Är ju scrubs snart, och det vill jag inte missa. Jaao, men nu ska jag dunka huvudet i kudden!

..och du är söt!

still counting

Well the music seems do cover
And all the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

kaka

Gooomorron gomorron! Haha, ställde klockan fel igår.. så jag har varit vaken sen halv 6! Kunde inte somna om, typiskt. Så nu sitter jag här med en kopp te och försöker komma på vad jag kan önska mig i julklapp! Jag har helt seriöst ingen aning om vad jag önskar mig i år... typ en bil och en platttv, haha!

Har tydligen Historia idag kl halv 9.. känns ju rätt tärt faktiskt, med tanke på våra upplevelser sen gymnasiet. Hoppas dock inte att den här läraren är som Gunnar! Tvivlar starkt. Efter skolan vettefasen vad jag ska hitta på, får se om det blir en trevlig kväll ändå! :)

Fan vad trött jag blev.


Dagens låt: Volbeat - Light a Way

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3787539.ab

Det är så äckligt jävla sjukt hur en människa kan göra nått sånt här, mot ett litet barn?! Jag förstår det verkligen inte, hur man kan behandla en söt liten pojke sådär. Jag hoppas att pojkens styvpappa och mamma lider en mycket mycket mycket plågsam död. Fyfan vad arg jag är

flap flap

Jaaahapp, då var denna dag avklarad typ... vad ska jag göra nu måntro? Gud vad jag hatar att gå i skolan såhär.. finns absolut inget att göra på dagarna efter att lektionerna är slut! Vill bara bli klar med skiten så jag kan skaffa mig ett heltidsjobb.

Ska åka och simma med min kära mor ikväll iaf ;D Övervägde mellan det och spinning.. kändes som att det var ett tag sen jag var och simmade, så det blir braaa det! Sen måste jag plugga.. om jag ska få göra Nationella i Engelska B nästa vecka.. vägrar ju göra det till våren.

Dagens låt: Russel Allen & Jorn Lande - Truth About Our Time

gomorrrrron

Jag har blivit utmanad av: Therese

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utaman 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1) Jag duschar alltid på morgonen
2) Jag är en toffel som inte kan leva med mig själv när jag vet att nån är arg/sur på mig
3) Jag hatar pizza
4) Jag har så många kusiner att jag inte vet vad alla heter
5) Jag är jämt för snäll och har jävligt svårt för att säga nej
6) Jag klarar inte av att se skräckfilmer, värsta jag vet
7) Ibland vaknar jag av att jag får en skrattattack i sömnen

Jag utmanar: (känner tyvärr inga fler som bloggar ;)
Anna
Johanna
Fredrik
Nicola
Sonja


oooost

Haha, blev en söndagsdepp med hampsan ikväll ändå! Tog en långprommis runt sidsjön, åkte och jobbade och efter det köpte vi ost och kex.. (vuxenpoäng)! Låg och sappade mellan Erik & Mackan och Jackass... efter det fick jag en ångestattack för jag trodde att jag hade lektion kl halv 9 imorrn. Meeeen det hade jag ju inte alls såg jag nu när jag kom hem!

Satteee.. ja, det var min kväll! Älskar hampus jobb ibland, får sånna jävla skrattattacker... haha. Saknar den tiden då jag hade jobb på Gärde, ibland.... lite... ytterst lite! Men det var fina kvällar det ;) En gång när jag och hampus var där och skulle jobba kanske 1-2 på natten, det var snormörkt och vi var trötta som jag vet inte vad.. Men Hampus skulle iaf skämta genom att knacka på en dörr till ett omklädningsrum. Så Hampus knackade och sa "hallå???" Och det hemska var att vi då hörde nån in ifrån omklädningsrummet som lät vettskrämd "HALLÅ?!"

Haha, det var så fult.. det var tydligen nån gubbe som skulle sova där(?) för att det var nån mässa dagen efter. Jag höll iaf på att dö av chock.. haha, är ju mörkrädd :D Men njaae, nu ska jag sova! Så jag kommer upp imorrn :)

mhfk

Huuu, blev en liten utgång igår ändå... Jag hade kul hemma hos Lina och Oskar, härliga människor och härlig stämning när gitarren åkte fram! :) Som vanligt. Blev dock svårt jävla less på mitt vin.. så jag bytte med paula och fick 2 äckliga öl! haha, får tacka fredrik och paula som offrade sig och drack upp ena! Tacka vet jag Mariestads...

Sen blev det krogen som sög, haha skulle kolla in skepparn och se om det hade blivit bättre eller sämre sen dom bytte ägare. Jag hade iaf inte kul, för det var inget drag där alls! ;o Kanske bara var jag som var bitter? haha, och på allt det där så satt det en jobbigt jävel och tog tag i min arm varje gång jag gick förbi.. och jag hann till och med tänka att: "rör han mig en gång till så slår jag fan till han..." och jag tror jag tänkte högt, för han lät bli min arm efter det! höhö

Men jaaa, man kan inte ha roligt jämt ;D Och nuuuu vet jag ej vad jag ska göra! Funderar på att fortsätta läsa.. lånade Jenna Jamesons bok av Johanna.. och den är jävligt bra! Så det ska jag göra ikväll! Om inte hampus hör av sig... (hint,hint)

Dagens låt: Timo Räisänen - Sixteen

Maybelenne I Hofteholder

Min ensamma fredag blev inte så ensam ändå! haha, gosiiii :) Jag tror minsann att jag är kär! Och det är ju bra, eller hur? :)

Nu hade jag tänkt mig att ta en dusch och sen ska jag borsta hunden.. behövs verkligen, haha jävla päls.. Sen ska jag tvinga ut paula på nya äventyr! kanskeeee alltså. Får se hur det där blir! Haha jaa... men nu ska jag duscha!

Dagens låt: Emilia De Poret - Pick me up

heja busslink!

Men vad bra...! Det går inga bussar, underbart.. pappa får agera taxi idag tror jag minsann. Ont i magen har jag också, ingen bra dag idag känner jag. Hade glömt att he på elementet inatt, haha... vaknade av att jag hade mina ben utanför täcket och höll på att frysa ihjäl! Uh, hatar att sova när det är sådär kallt! haha

Men iaf, ska jobba idag som sagt.. börjar 10. Sen ikväll blir det nog Pipeline en sväng :) Ingen utgång denna helg! Gud vad skönt! haha. Ingen nästa helg heller, jobbar hela helgen. Ännu skönare!

Jag, Fredrik och Hampus köpte med oss lunch hem till hampus igår också! Coffeehouse sallad! Så.... vill ni göra mig glad nåndag, sådär utan anledning.. spring och köp en varm kycklingsallad med pasta, tacokrydda, keso och vitlökssås! haha.

hejhejhejhej

Wiho, glad jag blev imorse när jag såg att det snöade :) Det får gärna snöa.. men det behöver inte vara så jääävla kallt! haha. Måste åka ner och inhandla mössa, vantar och halsduk! Blir Birsta sen med Hampus troooligt!

Blev dessutom en kanonkväll igår! :) Blev bjuden på middag av Emma eftersom hon har fyllt år! Så det var jag, emma, therese, viktoria och malin... plockade fram spelet "med andra ord" efter ett tag. Gick inte så bra när vi alla blev trött och seg ;p Blev bara en massa skratt! haha. Drog även fram spelet "tjejsnack" som man fick när man gick i femman eller nått ;D haha.. vilket jävla spel..

Hmm, imorrn ska jag jobba! Das Stadiuuuum! lovely... ska slipa skrilloooor! haha. nee... men ja.. nu kom hampus.. ska åka och plocka upp fredrik, sen blire birsta! heeeeejs

hallååån

Gah, kunde inte somna inatt.. sista gången jag kollade på klockan var den kanske 1 eller nått ;/ Så det var lite halvjobbigt att ta sig upp ur sängen imorse faktiskt! Ge mig mer sömn!!

Men ja.. igår, sprang runt på stan med Fredrik i oändligt många timmar, eller ja.. typ 3 timmar! ;p Jag var tvungen att presentera honom för Baguetterian! Kul att man luktar curry ca 4 år efter man har varit där :) Men gott var det! Nästa gång blir det en sallad på coffeehouse!

Sen åkte jag hem och käkade middag osv. surrade lite med mamma och moster, sen fick jag skjuts av dom ner till stan igen... Väl framme så intog jag mitt hörn i soffan hemma hos Johanna och Fredrik... jag trivs där redan! ;) haha. Tycker om deras lägenhet! wiuhihi.. YES, det var min dag igår... låt oss hoppas att denna dag blir lika bra, om inte bättre! haha
Men nu blir det skola... snart....

Dagens låt: Shinedown - What a shame

no need for

Uuuuh, trött är ja! Måste byta signal på väckarklockan också.. får ju panik varje morgon! Jaaaja, igår var jag med Hampus.. fick hjälpa han att jobba, som vanligt ;P Sen åkte vi på Coop och köpte nått att tugga på. Jag köpte en honungsmelon och så köpte vi 2 st multi vitamindryck ;D Extra pris är bra! haha

Sen åkte vi hem till Hampus och slog oss ner framför tvn... vi skulle kolla på en film, men Hampus xbox ville inte samarbeta med oss. Så vi sket i det och kollade på Erik och Mackan ist! :D Älskar det programmet! Jaaao, nu ska jag ta och göra mig klar...

Dagens låt: Symphony x - The Accolade

ost och kex

Mjaaa, vaknade upp på bästa sätt idag! Det spelade ingen roll att jag faktiskt kände av vinet sen igår, för en gång skull var det heeelt okej att ha en anledning att ligga kvar länge! haha.

Och runt klockan 2 var det bara att bege sig till mormor och morfar för lite mat! Såklart hade morfar gjort gomat och jag åt tills jag dog... nästan! :) Men gott var det! Morfar fick även en mp3-spelare i farsdagspresent. Sture Alfons Edlund är inte så teknisk av sig, så att det kan säkert bli en del telefonsamtal från lillmorfar framöver ;) Men nu kan han iaf lyssna på ljudböcker huuuur mycket han vill! haha :)

Jaa, och vi var som sagt ut igår! Var först hemma hos Viktoria och myste! Hampus och Alexandra kom också efter ett tag, haha hampus skulle egentligen har varit kvällens chaufför... men jag antar att han ändrade sig drastiskt ;) Jaa, och efter ett tag så åkte vi ner på stan. Det sög :) Kvällen slutade dock bra ändå!

Nu ska jag vänta på Hampus, måste hjälpa han och jobba idag.. igen...! Bläää vill inte!!

Dagens låt: Volbeat - A moment forever


Hej hej hemskt mycket hej!

Åh, va glad jag blev! Satt och kollade runt på Facebook, och liksom helt omedvetet kommer jag in på nåns bilder och tycker jag känner igen karln.. "men vafan... det är ju Zacharias!!!" Haha, det är alltså min kusin! :D Han har jag inte sett på ungefär 10 år kanske! Eller jo, för 3 år sen.. men då visste jag inte ens att det var han! Jag alltså hittade och kände igen karln på Facebook! Helt jävla otroligt att jag ens råkade komma in på hans bilder! hahah

Ja huuuuuuuu ;D Sitter iaf och väntar på Johanna, Therese och Viktora! Vi ska ha en mysig vinkväll som kommer sluta på krogen :) Looovely! Har dessutom ätit världens jävla middag.. potatisgratäng och kött med champinjonstuvning! Gott vare, men mätt blev ja!

halv 9...?

Förstår inte varför jag vaknar så tidigt nu för tiden? Det var nån som nämnde att man är vuxen när man inte sover längre än till 10.. isf är jag inne i en jäääävligt vuxen period just nu! Lite smått irriterande eftersom dagen blir så fruktansvärt lång!

Men iaf, sitter och väntar på att mamma ska komma hem från fotbollsmatchen, vi ska på Birsta med min moster.. farsdag imorrn ju, så det ska inhandlas presenter ;) Olyckligtvis så tror inte jag att jag kommer vara så pigg imorrn! Meeeen.. det löser sig! Är ju bjuden på middag hos mormor och morfar och det vill jag inte missa :) Snälla morfar, säg att du har gjort sushi till mig!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och just ja.. igår var jag med Johanna! Vi hade.. eller rättare sagt Johanna hade en trevlig upplevelse på ICA Maxi! Haha, som tur var så löste det sig och vi for hem till Johanna och kollade på Idol och gamla 80-tals hits med Biggan ;) Det var trevligt! Fick igen mina skor också, dom har jag saknat!


Dagens låt: Volbeat - Still Counting


dööö

Fyyyy vad kallt det ÄR på mitt rum! Finns inget mellanting på mitt element, endera är det svinkallt eller svinvarmt... skitsak! Så jag sitter här i mössa, tofflor och tjocktröja :')

Jag har helg nu och det känns rätt segt eftersom jag redan är uttråkad... finns absolut inget att göra när alla andra är på jobbet eller i skolan :( Buuu.. Är förövrigt livrädd för mitt rum just nu, såg världens största och äckligaste spindel igår som kröp på mitt golv!!! Jag gallskrek och sprang och hämtade pappa... och när jag kom upp igen efter nån sekund... då var den borta! Så det menas alltså att den fortfarande kryper omkring i mitt rum nånstans... äckliga jävla spindel! DÖÖ

Får hoppas att den ligger i dammsugaren, blev ju tvungen att storstäda efter denna händelse.. för det var ju ingen liten spindel heller! :( blääääeeeeh

Dagens låt: Volbeat - Maybelenne I Hofteholder


ooou

48 frågor.


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? Just nu? 213:-
2. vad ser du om du ser åt vänster? Mitt fönster
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Hampus säkert
4. Hur lång är du? 170 typ
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Oj, 40 days and 40 nights.. såg den igår
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Från Hampus: "Gå ut hora"


7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? Tjaa, för ca 5 sekunder sen
10. Icke godkänt i något ämne? Jajemen
11. Mvg i något? Japp
12. När vaknade du idag? 07.00
13. Vilken är din favoritplats? Norraberget på våren :)
14. Vilken plats föredrar du minst? Rusta
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning hörredu
16. Hur stor är din säng? 140 cm
17. Vad sover du i? Stor t-shirt och trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? 4
19. Var har du bott/bor? Jag har bott i samma hus hela mitt liv :)
20. Tycker du om kinamat? Att jag gör!
21. Tycker du om kaffe? Yes, det är gott
22. Vad dricker du helst till frukost? Te
23. Kan du spela poker? Japp, var ett tag sen dock :P
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Japp, 2 st till och med ;D
25. Vill du ha barn? Jodå, senare iaf!
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska? ^^
27. Har du någonsin åkt ambulans? Hmm, nja.. nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder :D
30. Äger du en krulltång? Nepp, har tillräckligt krulligt hår
31. Kan du rulla med tungan? Jaaa
32. Vem är den roligaste människan du känner? Hm, Stefan :D
33. Vad har du för ringsignal? Hoffmaestro - Young dad
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Oja, finns 53905 lådor i källaren
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mina tofflor!
36. Kan du byta olja på bilen? Jag har faktiskt aldrig testat, så antagligen nej! haha
37. Vilken var den senaste boken du läste? Säkert Harry P
38. Dansar du i bilen? Kan man göra det? Har aldrig provat...
39. När var du i kyrkan senast? Haha... var det när tyra döptes måntro? ;o
40. Hur många hål har du i öronen? 6 st
41. Har du någon piercing? Mjaa, örat och tungan
42. Har du någon tatuering? Jaa
43. Har du provat droger? ...................?
44. Röka eller snusa? Snusa
45. Har du pojkvän/flickvän? Nej, still lonely
46. Vad är ditt mobil nummer? 0738268935, caaaall meeee.. haha
47. Vad ska du göra ikväll? Jag ska kolla på Grey's Anatomy och sen vet jag ej!
48. Har du några syskon? Ja, en syster som är 14


hhhhhhhhh

Gomorron gomorron! För en gångskull är jag faktiskt pigg! ;p Bra det! Har en lektion idag så jag tiggde skjuts av Hampus... slipper ta bussen iaf.

Var på stan igår också, var irriterad och less för att jag inte hade ätit nån frukost och det var lunchtid och jag var hungrig! Ville inte gå och sätta mig själv o äta nånstans... och vipps så dök Johanna upp från ingenstans ;D då blev jag glad, gick till coffee house och åt en sallad :)) mmmh! det ni.... idag hade jag mycket att skriva om! haha, men jag har tråkigt ok??

Musik

Haha, helt underbart att jag hittar album efter album som jag älskar!! Bara att trycka in det i iPoden och se glad ut! Lovely. Hm, jaaa.. ska snart dra mig ner mot staden. Ska springa runt där och se om jag hittar en tröja eller dylikt, måste handla nått känner ja!

Sen har jag en lektion idag, Information och Layout... det är faktiskt kul. Jävligt lätt om inte annat "Vart sitter delete-knappen?" Ja, det är ju inte avancerat direkt. Och dessutom fyller paula år idag! 19 år faktiskt! :) Så grattis till dig min lilla vän! Vi syns sen!

Dagens låt: Volbeat - Light a Way

dance forever my only one

Tjalalala... idag blev det skola och en sväng på Birsta! Sen åkte jag hem till hampus och käkade lunch ;p karljäveln måste ju bidra med nått eftersom han släpade med mig på hans jobb igår, jag var inte pigg ok??? Näe fy..

Imorrn har jag sovmorgon tror jag! Hoppas på det iaf, skulle sitta fint. Nu ska jag lägga mig ner i min säng och bara känna lugnet och njuta av en skön kväll! Bra på tvn är det också! Happy!

Dagens låt: Volbeat - Hallelujah Goat

Maskerad

Haha åh fyfan va kul jag hade igår! Så jävulskt underbar kväll att jag inte vet var jag ska börja berätta! Men jag, johanna och fredrik var iaf bjudna på maskerad i ortviken typ... vi kom dit och alla var utklädda och fula :D haha! Dom som hade festen hade lagt ner väldans mycket tid på huset och det var skitcoolt :)

Efter ett tag så kom Hampsan förbi med sin tremänning från Umeå, så vi fick skjuts av dom hem till Johanna för att byta om och sen åka ner på krogen :) Jag tyckte det var väldigt skönt att få på sig normala kläder! haha. Ja, och som vanligt så hamnade vi på BK! Så vi var där en stund och satt och surrade.. trevligt det med :D Efter en stund så vandrade jag bort till Daniel och hans vän på stadshuset.. betalade 100:- för typ 5 minuter, det sved! haha. Men jag säger som förra helgen; det var lätt värt det!


?!

Jaa, idag är det lördag... och det ska firas med halloweenfest! :) Har dock inte en susning om vad jag ska klä ut mig till... Man måste tydligen klä ut sig till nått läskigt. Hampus föreslog DiLeva, men jag vet inte om han är SÅ läskig.

Jag ska ner på stan med paula sen och kolla runt lite.. hittar jag inget vettigt blir det fan kung ändå, jag kan vara en elak kung! :) Paula hade nog ändrat sig om att vara The Ring tjejen.. och det tackar jag dig för vän! Haha, jag skulle helt seriöst bli rädd! Så äcklig.. glömmer jag kameran ikväll så blir det alnöbron dirr!

Dagens låt: Shinedown - Burning Bright

RSS 2.0