Elin...!!!

Gooooooooodmorgon! Känner mig trött och hängig idag... jobbigt. Jobb hela helgen lockar inte, meeeen men. Vad gör man? :p Passar väl bra med jobb nu ändå eftersom man är ekonomiskt våldtagen för stunden. Hatar att pengar tar slut så jävla fort!!! haha.

Dessutom har jag namnsdag idag!! Dagens händelse. Otroligt. Roligare än så blir det nog inte!

Nu ska jag fortsätta att stirra in i väggen! :)

surströmming

Sitter på jobbet just nu! Väntar in alla leveranser och som vanligt så tar det åååår ;) Det irriterar mig för att när dom har varit här och lämnat/hämtat paket så får jag lunch!! Och kommer dom vid 11 så får jag ju 2-2½  timmars lunch.. men dom envisas med att komma sent, varenda jävla dag! Damn it!!

Blev sugen på pyttipanna med stekt ägg och rödbetor också! Ska ta och äta det till lunch tror jag :) Längtar som ett as tills jag ska köpa sängen också! Mamma är snäll och ska köpa sängborden till mig i födelsedagspresent som hör till sängen! Och dom är jättefina :') Åh, det kommer bli så fiiiint :D Haha. Blir som ett barn på julafton varenda gång jag ska köpa nått som jag verkligen vill ha! Haha

Jaaja, idag kommer mormor och morfar hem till oss på middag :) Det blir surströmming, får kväljningar bara jag tänker på lukten just nu... Men det är rätt gott att äta på macka, bara jag slipper lukten!

Och jag somnade till igår (igen!) när jag och Jim låg och kollade på film. Fattar inte, blir bara tvärtrött och det går inte att hålla tillbaka sömnattacken! Märker inte ens själv att ögonen åker igen förns jag tänker "vafan, blundar jag?!" Huuua, inte är det lätt inte!

Lycka till idag älskling!

Ny säng


Ska köpa ny säng, och den här har jag bestämt mig för :)
Får se om det blir en 180x200 eller 160x200!

hgfhf

Blää, idag är jag trött! :( Blir inte så bättre av att det är lugnt på jobbet heller! haha. Blir bara ännu tröttare... :) Yeees. Jag och Jim låg och kollade på Beck igår också, jag har aldrig tyckt om dom filmerna förut riktigt. Men nu på senare dagar så har jag faktiskt tyckt att dom är bra! Är det ett tecken på att man börjar bli gammal? ;) Haha.

Nej, nu får dagen gå fortare tycker jag!

Aaah


Enjoy!

Tralalalaa

Gooooddagens! Helgen bjöd på utgång i fredags, jag och Johanna drack lite vin hemma hos Johanna och sen gick vi ner på krogen en stund :p Var rätt segt och vi åkte hem tidigt.. :D Skönt ändå! På lördagen hyrde jag "The Dutchess" och fick sällskap av Ben & Jerry.. Phish Food, mmmh! Filmen var jävligt bra dock.

Fick sedan sällskap av Jim som kom och sov hos mig efter en vistelse i Härnösand ;) Och igår så sov vi ganska länge.. inte jag kanske, men Jim gjorde. Åkte hem till mormor och morfar och käkade middag, grillat :) Sen efter det så blev det bio med Jim, Micke och Johanna.. Såg Brüno. Inte sååå jävla bra eller! Tyckte mest att filmen var pinsam och jag ville bara gå och gömma mig ;) hahah!  Jaja...

I helgen vankas det jobb... Inte så pepp på det. Men det blir pengar! Får tänka så.

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting :)

Shinedown


Kanske en av världens bästa låtar?
Och såklart Shinedown - Second Chance

hurry lurry

Du är kanske världens segaste Johanna.... Come oooooon

Mmhhmmm!

Kanon! Nu kan jag fördriva tiden lite!!! Så puttinuttit!

Vad heter ni?
Elin och Jim!
Hur träffades ni? Eh.. jaa, jag gick fram till honom på krogen och bad om hans nummer!
Är ni förlovade? Nej, not yet ;)
Bor ni ihop? Nej, men vi sover med varandra varje dag nästan.. så det är ingen större skillnad
Har ni barn? Nooo, inte vad jag vet iaf! Jim kanske har hållt nått undan för mig?
Har båda körkort? Aaaabsolut
Isåfall, vem kör bäst? Jag, helt klart.. höhö
Kommer du ihåg er första kyss? Tänk för att det gör jag! Det tror jag inte Jim gör däremot ;)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jim skrev det i ett sms först. Jag sa det först IRL så att säga!
Vem är äldst? Jim.. men ibland undrar man ju
Vilka stjärntecken är ni? Jim är en kräfta, jag är våg! woho
Vem fyller först på året? Jim, eftersom jag fyller år så jääävla sent
Vem är längst? Jimpan, precis som det ska vara!
Vem sjunger bäst? Måste nog säga Jim här ;D Haha!
Håller ni i handen på stan? Ibland.. men ibland måste jag ta till drastiska åtgärder för att han ska märka att han ska hålla mig i handjäveln!!
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej, jag visste vem han var dock! Vet inte om han visste att jag fanns?
Blev du kär i första ögonkastet? Nej, sånt där tror jag inte på! Men jag tyckte att han var snygg som få! ;)
Har ni någon speciell låt? Nä, det kan jag icke påstå. Volbeat - The gardens tale är väl "min" låt när jag tänker på Jim, haha
Har ni några "fri kort"? Frikort?
Har ni varit utomlands tillammans? Nej, det kommer väl det med.. hoppas jag!
Vilket är ert bästa minne? Jadu.. får väl säga Vemdalen och Sweden rock då!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ha! Oftast blir det en film eller nått.. Jim brukar alltid klaga på att jag jämt somnar/blir trött så tidigt
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast, ja!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? långt och långt.. jaa kanske
Blir du lätt svartsjuk? Absolut :D
Brukar ni bråka? Oja! Men sen blir vi sams ;)
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer tror jag nog!
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Allt är fint :) Han är världens finaste!
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag brukar säga nått knäppt när jag precis har somnat.


höhö!

Nått så förbannat uttråkad!!! Är ingen här inne förutom jag :( Buhuhuh! Undra om man kan få tiden att gå fortare på nått sätt? Använd fanasin Elin....

Igår gick jag och paula runt sidsjön iaf! :) Det var treeevligt. Längesen jag träffade henne, så det var kul att prata lite om allt som har hänt osv. Sen somnade jag som ett barn efter att jag hade skjutsat hem henne till Matfors ;p Haha!

Fick även ett sms av Jim idag, jag tror det gjorde min dag när jag stog där och småfnissade för mig själv! Ha!


Smset:

Fyra sextips för att piffa till det i höstmörkret....

Indianen: Ta tjejen bakifrån. Byt hål utan förvarning och tryck in den så hon skriker.
Ta snabbt handen till och från hennes mun.

Piraten: Ta tjejen bakifrån. Precis när du ska komma drar du dig ur och spottar henne på ryggen. När hon tror att det gick för dig och vänder på sig så skjuter du satsen i ögat.
När hon springer iväg med ena handen för ögat så knäar du henne på låret så hon hoppar på ett ben, som en pirat.

Spöket: Ta tjejen bakifrån. Ha en gömd kompis i garderoben och byt snabbt utan att hon märker något. Spring sen ut och runt huset till fönstret och vinka till henne.

Rodeo: Ta tjejen bakifrån. Ta ett ordentligt tag samtidigt som du lutar dig fram och viskar "Det här gillar din mamma också". Sen är det bara att se hur länge du kan hålla dig kvar....

Falling behind!

Jaa, idag gottfolk.. så klev jag in på Johnnas frisörsalong! Satt mig i stolen och fick mitt hår färgat svart! ;) Hähä! Men jag gillar det faktiskt! Johanna klippte även till luggen på mig, så nu ser man faktiskt en LUGG. Kuuuung!

I övrigt så har detta varit en pissig dag, och är fortfarande en pissig dag! Är grymt less och allmänt slut... har ingen ork till att gå på träningen, fastän jag är lite sugen. Har ju fan inte varit där på evigheter! Men jag ooooorkar inte! Får se hur jag gör.. troligtvis blir det inget av det :p satan... förlåt Mulaz! Nästa Onsdag!! ;p

Nej, nu ska jag gå och tycka synd om mig själv!

influensa?

Goooodmorgon! Tror jag tar en sistaminutenresa till Afrika snart, är kanske enda sättet att få sig lite sol???!? Blir så förbenat less :p Vill ju bada och sola innan sommaren är brorta!

Ska jobba nästa helg också, lör-sön... gruvar mig redan :p Känner att jag inte kommer ha nån ork, får hoppas att det ändrar sig, haha. Även att Ida ligger hemma och har 40 graders feber, hoppas inte hon har blivit smittad av nån svininfluensa nere i Gothia bara :/ Skulle inte vara så kul, varken för henne eller för oss andra i familjen! Jag har redan ont i huvudet... hoppas det stannar så!

eiiihhhh

Helvete vad det har regnat idag!! Fick springa ut/in i bilen hela tiden.. på med luvan, av med luvan! Huuuua va less jag var! :o Men ja, det gick det med.

Nu sitter jag och väntar på mat! Är hungrig som en varg :D Plus att Harry Potter filmen igår inte alls var vad jag hade väntat mig.. som vanligt då! Dom tar ju bort allt bra och för dom som inte har läst böckerna förstår jag helt och hållet att dom inte hänger med alls i filmerna.. LÄS BÖCKERNA!!!!!! Går inte ens att jämföra filmerna med böckerna ;)

Over and out

... mot huddik!

Tjännnnna! Igår blev det utgång iaf, fan! :p Vi var först hos nån Sandra som fyllde år tror jag :) Spelade badminton och jag fick visa mina tennisskillz! HA! ;D

Sen kom nån på idén att åka upp på cruising i Härnösand. Meeeen halvvägs upp dit så var det nån som sa att det tydligen var dött där. Så vi ändrade riktning och åkte neråt istället :p Hamnade i Hudiksvall, även där var det cruising. Mycket bilar och mycket folk, var riktigt trevligt :) Var hemma i Sundsvall runt halv 5? Vaknade av att dom andra gick in på donken och åt, jag hade tydligen somnat och Jim likaså för han satt brevid mig och sov han också! :p Tror jag det, åkte ju världens omväg eftersom ella skulle förbi sin mammas stuga, världens längsta väg bort därifrån! haha. Så jag tänkte "äh" och så la jag mig tillrätta och försökte sova, det gick! ;)

Ja, och nu är jag hemma.. familjen har kommit hem dom med! Skönt det också på ett sätt, man saknar dom ju lite grann ändå :D Klockan 9 är det Harry P time med Jim, Markus och Johanna... Hampus och Therese skulle tydligen också gå :) Får se om vi stöter på varandra! Men först ska vi ut till Bannsjön(?) och hämta min bäbis! (rex)

Jim Lindholm, världens bästa, alltid och jämt! Tack för att du står ut med mig som du gör ;)

Fredag

Idag är jag ensam här igen! Nicklas gick på semester igår, så på måndag får jag jobba med Mathz! Haha, inte en lugn stund där inte! ;D Han vet hur man pratar iaf..

Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Troligen vara hemma och ta det lungt :) Är lika bra det! Spela sims och kolla på film, lovely! Kollade kontot igår och det såg mörkt ut ;p hihihiihi... lika bra att stanna hemma.

Nu blir det till att vänta på postpaketen och UPS, som vanligt ;) Sen lunch! Ska kolla om hampus är hemma och vill joina mig på jobbet! Weeei

Bra väder?

Man blir sjukt mycket piggare när det är sol ute, iaf jag! Är inte ett dugg trött idag :) Däremot så vaknade jag flera gånger inatt, men somnade om rätt så fort!

Sista helgen nu innan familjen kommer hem! Funderar på att ta tillfället i akt och ha förfest/fest imorrn. Får se hur jag känner mig, är inte sååå sugen på att festa i helgen, borde ta det lungt med tanke på vad Jim fick utstå i lördags ;) Hahaha! Stackars älskling! :D Skulle vara riktigt nice och bara vara hemma och äta godis också. Harry Potter VILL jag se också!!! Fanns ju typ inga platser för filmjäveln idag eller igår.... kanske söndag? Hoppppas!

Var duktig igår, städade hela rummet.. dammsög och plockade undan alla kläder och bytte i sängen :) Skönt att ha bort alla kläder in i garderoben igen. Grävde även fram mina "nya" jeans som jag köpte för ett tag sen, dom är jävligt tight dock... så jag måste använda dom lite mer så dom töjer ut sig lite ;D Gillar dom!

Drygt att sitta inne på kontoret igen... Och dom är som vanligt sena igen.

suck...

Guuud vilken ångest jag fick! Ringde och sjukanmälde mig från jobbet idag för att jag mådde illa nått så förbannat. Men efter typ 1 timme efter att jag hade ringt Nicklas och sagt att jag inte skulle komma idag så började jag må bättre... Känner mig onödig. Men det var nog kanske lika bra ändå!

Ska nog ta och städa rummet!
Älskar min Jim Lindholm!

Yep!

Jaa, en ny vecka. Fattar inte att jag redan är inne på 3:e veckan! Tiden går sjukt snabbt. Har precis ätit lunch, har egentligen rast till kl 13.00 meeen jag orkar inte åka nånstans.

Var med Hampus igår ett tag, åkte och köpte juice och baugetter ;) Kollade på bärbara datorer också! Blev sugen på att sälja min dator jag med och köpa en bärbar, haha. Efter dessa turer på siba, elgiganten och media markt så åkte vi hem till mig och kollade på en film och Hampus fixade baugetter åt mig för att visa sina Subway skills! ;)

Och jag är riktigt sugen på att gå och se Harry Potter på onsdag, men det fanns ju inga platser kvar nästan. Så det blir väl på torsdag då... ;p Kuuung

Get out of here

Pack up, I've had enough, that's it, I quit
Give up, you win, I lose, you win
You choose, you stay
I'll go, you stay, I lose
Go away ... out


wiiie!

Grattis på 21-års dagen Älskling! :D hihi!

Sitter på jobbet nu, har hand om kontoret även idag. Men det är inget jag klagar på eftersom det bara är skönt nu när det regnar. Så då sitter jag gäääärna här inne! Idag åker pappa ner till Göteborg, och imorrn åker mamma och Ida. Jag blir ensam hemma i 9 dagar tror jag! Så jävla skönt ska det bli! Lugn och ro ;)

Sitter också och tänker på Johanna just nu när jag kollar ut genom fönstret. Hon lär väl sitta ute på en strand nånstans i Grekland och bara njuta av solen.. är så grymt avundsjuk! ;) haha. Här är det bara kallt och regnigt, tror fan att det är oktober ute! Nee, det blir väl bättre väder snart... hoppas jag.

Får se om jag hinner följa med mamma och lämna Rex ute i Bannsjön. Tycker synd om han som ska behöva vara där i 9 dagar, men jag jobbar ju osv. så det blir lite svårt att ha han hemma tyvärr. Näe, ska gå och ta en kopp te och se om jag blir lite varmare...!


maaaat

Så var det med dessa förbannade postpaket!!! Dom har inte kommit än, dom ska vara här typ 11.00-11.45! Magen kurrar... :(

Håller på att frysa ihjäl dessutom! Kontoret ligger alldeles brevid en dörr som drar in massssssor av kall luft! Känns som det är höst och inte början av Juli.


Världens bästa Jim Lindholm!

Komsi, komsi solen!

Pissväder idag igen! Inte bra, inte bra.. får hoppas på att det blir bättre imorrn och på lördag :) Imorrn fyller Jim år och på lördag ska Therese ha födelsedagsfest. Blir en 2 dagars igen... huuua! Ääääh, jag lever bara 1 gång!

Mjaa, idag är det jag som är inne på kontoret, brukar vara lite segt. Speciellt om det kommer ner dryga människor som är fruktansvärt lata och skyller saker på andra :) Way to go! Jaaja, sen i eftermiddag ska jag hem till mormor och morfar och äta middag! Kaaan bli trevligt.

paper planes

Jaa, igår så fyllde Therese 20 år ;) Grattis åter igen! Var hos henne efter jobbet, blev bjuden på smörgåstårta och jordgubbstårta. Riktigt najs! Efter det så var jag hem och hämtade lite kläder, har "bott" hemma hos Jim hela veckan eftersom hans pappa är borta! :)

Jag och Jim följde med Markus på bio också, såg Transformers 2! Ganska bra faktiskt :D Helt klart värt att se den! Nu väntar jag bara på Harry Potter filmen som har premiär ganska snart ;) Kan aldrig tro att den är lika bra som böckerna eftersom alla andra filmer är totalt värdelösa om man jämför med böckerna... men vi får se, ska tydligen vara den bästa HP filmen hittils iaf.. !

Näääääe, nu ska jag fortsätta jopppppa och lyssna på P3!

you gonna go far kid!

Goddagens! Så var Gatufesten över ännu en gång! ;) Det blev 2 dagar för mig ändå, i fredags grillade vi hemma hos Johanna och hade det trevligt. Efter det gick jag iväg till Jim och dom. Och i lördags så var jag med Jim, jocke och Niklas. Åkte in till stan runt 7 och satte oss i Milles båt :) 

var riktigt trevligt det med! Höll på att frysa ihjäl där på slutet när vi satt i Daltons tältet! Meeen det är sånt man får ta, tur att jag hade jackan med mig säger jag bara! ;)

Träffade ju Fredrik och hans vän Jens igår! Finaste kommentaren av Fredrik:
"Vad är det med sundsvall och den dära "parapapapa" låten??"

Jadu Fredrik! En mycket intressant fråga!

Gatufesten

Hej hej hej hej hej! Troligt att det blir skitväder bara för att det är helg :') Överlycklig! Not.. haha! Neee, men jag hoppas inte att det regnar ikväll. Det skulle vara jobbigt!

Idag har jag som sagt fått driva hela postavdelningen själv här på Metso. Har faktiskt gått bra! Fick lite panik imorse men det löste sig ;) Sen nu på eftermiddagen så följde Jim med mig hit och höll mig lite sällskap eftersom jag är ensam på hela avdelningen. Blir lite ensamt! haha :D Men snart får jag gå hem!! Wiiio! Då är det bara att stressa sig in i duschen och sen åka hem till Johannavirrpanna och sen ner på Gatufesten. Kaneeeeewn! 

blä

Fyyyy vilken dag! Är på nått så förbenat dåligt humör att jag skulle kunna lägga mig på backen... Inte blev det bättre heller när jag skulle köpa lunch och så hade dom inte den vanliga såsen jag vill ha till salladen, fick nån annan som smakade hora! Kunde inte äta maten.........

Och nu sitter jag här... dyngless. Jaaaaaja! Snart är lunchen över! Tur att dagarna går grymt fort här!

ojhjkhjkbnh

Idag känner jag mig less, somnade 11 igår.. men ändå så är jag dötrött nu. Fattar inte! Blir arg. Var till och med tvungen att snooza en halvtimme innan jag kom upp...

Får glädja mig åt att imorrn så blir det party hemma hos Johanna! Heeeeeeeelg! heiheiheiheihihheheheiii


nu ska jag göra mig i ordning!

Vixen


Ah, minnen! Vixen kan hon!

........

................... paketen har inte kommit än. Jag är hungrig och jag kan inte gå härifrån. 1 går jag fan och äter.




H-h-h-heej

Mjaaa, sitter just nu på jobbet och väntar på postpaket. Lite småhungrig börjar jag bli också! Får se om dom kommer snart så jag kan äta lunch. Är lite orolig inför fredag också, ska vara helt själv här... kommer knappt ihåg nått sen förra sommaren. Men det ska nog gå bra, Nichlas skrev upp på två papper vad jag skulle komma ihåg och vilka tider osv ;)

Men virrig som jag är så slutar det väl med att allt går åt helf-f-f-ete.  Ähhhh... Jaa men igår så var jag med Johanna på stan en sväng efter jobbet. Johanna åt middag inne i Daltons tältet och jag som nyss hade ätit middag tog en öl :) Det var mysigt. Fint väder! Sen efter ett tag så gick vi ner till hamnen, satt och pratade och gick och köpte en glass. En trevlig kväll! :) Somnade fort igår gjorde jag också! Lika bra det så slapp jag ligga och fundera länge ;p

Neee, undra om man ska ta och sätta sig ute på lastbryggan och vänta på postpaketen? Får la bli så

RSS 2.0