sömn

Jag.... är.....tröttttt! :( Men det är bara att kliva upp! Jobbade som sagt första dagen igår, gick bra. Dagen gick fort som vanligt på det där stället. Vilket jag inte klagar på ;)

Jaa, sen så när jag hade slutat så kom Hampus nästan på en gång och plockade upp mig hemma. Så åkte vi och badade i Lögdö! Härligt var det :) Låg och solde en stund innan vi for vidare mot Viksjö en snabbis. Det var kul att se stugan igen, var ju ett tag sen jag var där :) Mååååånga minnen! haha.

Sen åkte vi hem till mig igen, jag åt middag och Hampus åt det han kom över ;) Sen la vi oss och kollade på tv en stund, och inte helt otippat så somnade han ganska fort! haha, som vanligt då! Efter en stund gav han upp och åkte hemåt ;) Sen kom Jim hit en stund innan han skulle iväg och jobba :) Myes! Nu ska jag göra mi i ordning for work.

Sommar och sol

Igår så åkte jag med jim och några av hans vänner ut till nån ö utanför timrå :) Åkte ut i Milles båt, jävligt skönt var det att åka.. grymt varmt och så fläktade det skönt ;) Var på ön hela dagen, drack öl solade och badade! Så nu har jag fått gaaanska mycket mer färg! Hade med oss en grill också, så nån korv slank ner! :)

Var där ute ända från kl 1 kanske till halv 10 på kvällen :) Sen var det meningen att vi skulle på fäzt hemma hos Markus, men jag stannade hemma hos Jim istället och somnade nästan på en gång! :p Var helt slut efter en hel dag i solen. Sånt som händer, sånt som händer! Hade en mycket trevlig dag ändå :)

Imorrn börjar jag jobba! Kanon det, så har man nått att göra på dagarna ;) Kanske inte så kul när det är sommar och sol ute, meeen det är det man har helgerna till för! Yep, nu ska jag sätta mig ute i solen och läsa! Cheerio!

Yep yep!


trisslotter och värme!

Idag så har jag jobbat. På förmiddagen på Östrand och efter luch åkte jag på labb och sen tillbaka till Östrand. Höll på att svettas ihjäl! Dom där jävla arbetsbyxorna vettu! Men annars så gick dagen bra!

Skulle även in på Konsum en sväng och köpa snus, då jag tänkte att en trisslott skulle sitta finemang! Vinna en miljon sisådär... Skrapade, vann 25:- x2. Bytte in mot 2 nya lotter, vann 50:- på ena, bytte in till 2 till, vann 50:- på ena ännu en gång och sådär höll det på två gånger till ;p Vann även 50:- nu på den sista så jag ska åka och byta in den sen! Ingen miljon än.. men kan bli! haha

Och imorse när jag klev upp kvart i 6 och skulle sätta mig vid datorn med en rostad macka höll jag på att kväva mig själv med mackbiten jag hade i munnen när jag läste aftonbladet! Michael Jackson död?!?! Say whaaay?? Hemskt, hemskt! Hans musik har betytt väldig mycket för mig! Och det kommer den alltid att göra. Jag tycker det är hemskt. Huva!

Jaja, men igår så hade jag och Jim iaf varit tillsammans i ett halvår :) Så vi åt middag på Biteline och hade det mysigt. Sen åkte vi och hyrde film och Jim köpte även 10 filmer för 250:- Kanon det! Så vi åkte hem till mig och såg på filmen "Neverwas" ganska bra film faktiskt, lite mysko.. men bra :p

älskar dig Jim.

äppelpaj

Jaaaa, idag är det varmt som bara den! Jim fick kliva upp kl 6 imorse, jag var trött! Gick och la mig på en gång han hade åkt... sen sov jag till kvart över 11! ;) Kanske ska ta och kliva upp lite tidigare på mornarna? Börjar ju som sagt att jobba på måndag!

Men ja, idag har jag iaf hunnit sola! Låg på studsmattan från halv 12 till halv 3, riktigt nice! Sen gick jag in och blev sugen på äppelpaj... så det var bara att ställa sig och baka ;) haha!

walk with a limp, like an old school pimp

Jaa, igår så var jag med Hampus och såg film! Hyrde The Heartbreak Kid, för en andra gång ;) Ganska rolig faktisssskt. Vi åkte på City Gross också och köpte med oss nå konstiga drickor, coca cola cherry och nån annan kolsyrad grej som smakade vanilj. Ingen var väl riktigt god, tyckte jag iaf ;) haha

Mjaaa, nu ska jag göra mig klar och åka ner på stan med paula och Hampus! :) 


Jim Lindholm!

Jahapp...

Jao, då var midsommar över också! Började med att grilla här hemma hos mig. Det var jag, Johanna, Jim och Stridlund :) Blev väldans gott! Sen kom även Markus och Stelios och joinade oss. Jaa, sen var det nån som kom på idén att åka ut till Matfors till nån "fest"... vilket sög totalt! haha.

Så där blev vi inte långvariga, vi åkte ut till Tynderö för att kolla läget där. Och där blev vi kvar, stog mest och pratade med Ronja.. letade lite efter Johanna! ;D Men det var trevligt :) Åkte sedan hem med Stelios! Väldigt snällt av han som körde oss runt halva sundsvall! haha

Jaa, och igår så mådde jag som en överkörd katt! Så jag stog över ännu en dags drickande... jag och jim var bara hemma och mös med jordgubbar och glass ;) Men sen tog ölen över Jim, så han drack nån öl och jag fick köra in honom till stan en stund. Men det är inget jag klagar över!

Och nu har mami och papi kommit hem och jag har tvättat min bil. Höll på att svettas ihjäl!

midsommar

Glad midsommar! Ska snart åka och plocka upp Johanna, och sen ska vi grilla och bara må! ;) Vi får se vad som händer senare ikväll!

Tack och adjö, slå mig med ett spö

whoopa

Har precis kommit hem från träning. Gick väl sisådär idag, blir fortfarande så jävla less på mig själv när nått är för svårt för mig :p haha, jag vet att jag måste träna på det.. men jag vill kunna allt nu NU nunununu! :D Jaaaja!

Stretchade nå jäävulskt, eller det är nog bara jag som är lika smidig som ett kylskåp? Fick iaf ont i mina små ben! :) Men det är bara bra det, kanske man blir lite mer vig! YES, det var det! Mer idag har jag varit nere på stan med mamma och syster... ida skulle färga håret hos Johanna, så jag passade på att hänka jag med! :) Ida blev fin i håret och jag fick surra lite med Johanna. Kanon det! 

Och nu ska jag ta och spela lite Sims 3 och vänta på jimpan :) Duscha ska jag göra också! Imorrn blir jag ensammen hemma... härliga tider!

Rastlös

Sitter här och känner lugnet, kanske för mycket lugn? Är så jäkla rastlös nu känner jag.. har inte kunnat träna eftersom jag har varit på sweden rock plus den här jäkla hostan jag har! Men imorrn ska jag iaf ta det lite lungt på träningen.. kanon det!

Men jaa, idag släpade jag iaf med mig Jim ner på stan :) Handlade ett linne och en t-shirt. Så nu är jag nöjd! Hoppas på fint väder imorrn, så man kanske bli lite bruuuuun. TACK

Baksmällan

Mjaaa, i lördags så blev det utgång i alla fall :) Jag, Jim och Jocke åkte hem till mackan och spelade guitar hero. Jag hade riktigt trevligt faktiskt! Sen gick vi ner till Irish först, satt där ett tag. Efter det hamnade vi på BK, där jag också hade det trevligt.. för det mesta iaf ;)

Och igår så var vi på bio.. såg Baksmällan! Roligaste filmen jag sett EVER! hahaha, kunde knappt sluta skratta när filmen var slut! Totalt sevärd! Lätt värt pengarna också :D Jaa, på fredag är det midsommar... vet inte vad som händer än. Man får seee! Inte långt kvar tills jag börjar jobba heller :) Treeevligt.

Och idag så har jag och Jim.. (eller mest Jim) krypit in i bakluckan på min bil för att få upp dörrarna. Batteriet la av så jag kunde inte låsa upp bilen. Haha! Det löste sig iaf, med hjälp av ett tennisracket ;) Hallelujah!

Kings Of Leon - Closer

Stranded in this spooky town
Stoplight is swaying and the phone lines are down
Snow is crackling cold
She took my heart, I think she took my soul
With the moon I run
Far from the carnage of the fiery sun

Driven by the strangle of vein
Showing no mercy I'd do it again
Open up your eyes
You keep on crying
Baby I'll bleed you dry
Skies are blinking at me
I see a storm bubbling up from the sea

And it's coming closer
And it's coming closer

You shimmy-shook my boat
Leaving me stranded all in love on my own
Do you think of me
Where am I now
Baby where do I sleep
Feels so good but I'm old
2000 years of chasing taking its toll

And it's coming closer
And it's coming closer
And it's coming closer
And it's coming closer


Sims 3

Känner mig seg idag, nått så förbenat! Blev ingen städning igår, så jag tog det idag på förmiddagen istället! :) Ska bara byta sängkläder sen är jag klar! haha.

Köpte även Sims 3 igår, riktigt roligt faktiskt ;) Inte alls lika irriterande som de förra spelen, haha. Lessnar väl på detta också till slut kan jag tänka mig. Hör och häpna men jag är grymt sugen på att gå ut ikväll, faktiskt! Får se vad kvällen bjuder på, grillning med familjen blir det iaf! Får se om Jim också gör oss sällskap, vilket jag hoppas på ;)  

Mamma och pappa åker bort över midsommar också, ska bli väääldigt skönt! Highfive på det! Näe, nu ska jag göra nått annat...


Hallowed be thy name

Idag ska jag ta tag i mig själv och städa rummet! Storstäda verkligen! Slänga alla kläder jag inte använder, dammtorka, torka golven.... får inte missa att städa under sängen heller ;D

Så ja... det är vad jag gör idag! Och spelar sims!

studenten

Igår så var jag på skvadern och kollade när Therese tog studenten :) Hon var så fin så, som vanligt! haha. Blev inte kvar där nå länge dock, hann iaf hänga grejer runt halsen på henne! ;D Så jag åkte hem, sen vid halv 6 så åkte jag hem till therese där det bjöds på buffé! 

Surrade lite med Hampus, malin, viktoria,  emma och johanna osv som också var där såklart! :) Riktigt trevligt. Sen även där blev jag inte sååå långvarig, skulle ju på oleary's med jujutsun. Så Hampus skjutsade ut mig till TImrå, satt i träningslokalen ett tag och kollade när några tränade en stund... sen när dom var klara så åkte vi till oleary's i timrå :) Det var också riktigt trevligt! Sen runt 10 kom jim och hämtade mig :)  

Och idag så har jag umgåtts lite med hampus! Var en sväng på IKEA och Birsta. Hittade dock inget förutom mascara och skyddspray för håret! Som vanligt! Sen åkte jag och hämtade jim i stan, var dock fullt av folk i stan eftersom Hedbergska tar studenten idag ;) Hade jag helt glömt bort! haha. Men det löste sig! Och nu ska jag snart hem till mormor och morfar och äta våfflor ;) Gott gott!

Some might say

Åh herregud.. har fortfarande blå-ångest över att jag missade inflames! Fyfan. Jaaaaaaaaaaaaaaaja, idag har jag och jim inte gjort allt för mycket. Jag vaknade runt 10 snåret och satt mig och spelade lite sims, sen runt 12 la jag mig och mös med jim för att få honom att vakna! Så vi klev upp och fikade :)

Sen blev det en tur in till birsta för lite shopping ;) Dock visste jag inte att skatten hade kommit, så jag handlade inget åt mig själv. Blir det också! Får se om jag orkar åka dit sen, bilen har dragit ur alla batterier så pappa måste krypa in genom bakluckan, nice! Trevlig bil jag har :) Är lite smått less. Men iaf, imorrn tar ju Therese studenten :) Så jag ska dit och kolla! Trevligt trevligt, hoppas dom får bättre väder än vi hade förra året! haha

Näe, nu blev jag hungrig... middaaag!

Home sweet home

Nu är man hemma igen! Kom hem igår runt 2 tiden på dagen, åkte kl 1 på lördag natt nångång! Har haft jävligt roligt :) Ett minus var att det var så jääääävulskt kallt på kvällarna och för det mesta på dagarna. Regnade gjorde det också, för ofta! Men banden såg man ju självklart ändå, när Kamelot uppträdde gick jag så långt fram jag kunde och hoppade och skrek :) Dock regnade det som satan just då...

Det bästa vi hade med oss var helt klart vanen! haha. Spenderade dom flesta iskalla kvällarna i den med värme på! Och jag och jim sov bara i vårat minitält en natt, resten spenderades i vanen, haha! :D Jävligt roliga grannar vid tälten hade vi också, helt underbart! Kanon vecka helt enkelt! Förutom att jag sov bort inflames, haha! Vilket jävla misstag... Nästa dag läser man i Aftonbladet: "Kanske Sweden Rocks bästa spelning nånsin" Lite smått less, ja!


Mot Sweden rock!

Jorrrrrrrrrrru! Ikväll åker vi våra 95 mil till Sölvesborg, mycket ska packas innan dess.. håret ska färgas, nudlar och shampo ska inhandlas. Kommer jag glömma nått månne? SJÄLVKLART ;) som vanligt! haha

Har iaf varit en sväng hos paula här på förmiddagen :) Mina byxor är färdigsydda och nu är dom kanonbra! Fan vad underbart paula! Tusen tack. Mjaa, och solat lite har jag hunnit med också! Var grymt varmt :) Kan bara hoppas att vädret blir lika fint där nere! Har dock hosta som en kamel på morgonen och kvällen, får hoppas att det inte blir värre bara :/ 

Okej... nu ska vi se, kameran är laddad. Mobilen är laddad.... check! Ready set go! BYYYYE!

RSS 2.0