fredag

H-h-h-hej! Vaknade upp idag, full av energi... som jag inte visste hur jag skulle få bort. Hann inte tänka på det mycket förns Ida ringde och sa att hon hade glömt bankkortet hemma. Tänkte vara snäll och åka ner på stan och lämna det. Men när jag kom utanför dörren såg jag världens jävla kant av SNÖ bakom min bil.

Den satans plogbilen hade alltså stängt in min bil. Det var bara att ställa sig och skotta! Och där for min energi iväg! Klappat och klart liksom. Japp, och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska hitta på ikväll :) Har ingen lust att gå ut, det har nog inte min plånbok heller för den delen. Är sugen på att bara vara hemma och ta det lungt med lite naturgodis! :D Får se vad det blir. 

Nu ska jag laga middag, som vanligt nu för tiden...! haha. Kommer snart att bli lika duktig som morfar! yeahhh. Och imorrn blir det hockey btw, hoppas timrå vinner ;)

iiiiiiiiiiiihw

okej, såhär i hockeypausen så har jag fördrivit tiden såhär:

   

1. Jag som 50% apa :)  2. Jag som bäbis  3. Och såhär skulle jag ha sett ut om jag var en aning mörkare! haha

semla

Jaaaaaaaaaaapp, onsdag idag! Har precis färgat håret på min syster, tänkte färga håret jag med. Mörkare än vad jag har nu :) Lite småless på den färg jag har nu. Så det blir nog bra..

Igår runt 10 på morgonen så ringde jocke till jim och sa att man fick gratis bensin nånstans. Vi for dit och tänkte inte på att ta både min och jims bil -_- vi tog bara jims... så jag blev utan fulltank!!! det var hyffsat surt! Trodde inte ens på att man fick bensinen gratis. Jaaaja, livet fortsätter.

Sen blev det hemgjorda semlor hemma hos mormor och morfar igår. Trodde jag skulle dö av mätthet där ett tag, hade precis ätit middag och sen trycka i sig en semla. Inte bra hörredu. Nej, nu ska jag färga håret!

hgfdd

Goddagens! Har mycket att skriva... ej. Så därför skriver jag ändå, eftersom det är paus i hockeyn. Igår var jag hemma hos paula som sagt :) Vi såg på The love Guru och mös med en kopp kaffe och honungsmelon! Väldans trevligt. Hon flyttar i helgen dessutom... den lilla råttan! Vill också :D Meeeen, nu klagar jag inte eftersom nu kommer hon bo i stan och då kan vi umgås mer nu när hon inte bort 70 mil bort! :)

Mjaa, men nu ska jag kolla klart på hockeyn!  Sen åka hem till jimpiz. Han som kom på att hanhade gratis sms och skulle skicka sms istället för att prata för en stund igår!

hähä

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till dina anteckningar.
Utmana dina vänner.
Radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav
som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


Lycka till!

1. Vad heter du? Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Echo
3. Flicknamn: Erica
4. Pojknamn: Emil
5. Yrke: Entrepenör
6. Färg: Eldröd?
7. Klädesplagg:
8. Mat: Enchiladas
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Ekorrsattack
12. Något man skriker: EMO!
13. Film: Eragon
14. Något man dricker: Earl Grey
15. Band: Europe
16. Djur: Elefant
17. Gatunamn: Ekdalsgatan
18. Bil: Edsel
19. Sång: Eagle fly free
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Eskimåkastning

Jag utmanar:
http://www.boinextdoor.blogg.se/
http://www.jimz.blogg.se/
http://www.wordsfromviktoria.blogg.se/
http://annaspjuts.blogg.se/


tack för det!

Var ut igår också, med jim och några av hans vänner :) Blev rätt trevligt ändå... trots VISSA motgångar. Ska operera in ögon i nacken. Jaaa, så nu sitter jag här med min böterlapp på 500:- bara för att jag tog 1 klunk öl :) Är det inte typiskt mig så säg. Kommer vara så paaaaank denna månad!!! kul..

Jaaaja, livet fortsätter. Vaknade imorse till och med! Då var jag pigg, men nu är jag trött igen. Ska hem till paula sen och kolla på lite film och mysa :) Så det blir min kväll det! Sen imorrn är det nya tag med skola och allt vad det heter.

nu blir det sängen och tvn en stund!

jorå

Idag klev jag upp runt 10 snåret, trött... men törstig som en död. Så det var bara att kliva upp! Åkte hem hyffsat tidigt igår må jag säga! haha. Åkte väl hem runt 1 eller nått. Blev lite småless, sånt som händer ;)

Så jaaa, har hunnit med ganska mycket idag ändå. Handlat med mor och far, gått ett varv runt sidsjön och lagat en skitgod middag :D Funderar på att lägga mig i sängen och känna lugnet en stund nu, magen krampar och jag är mätt som jag vet inte vad!

hey

I missing you, but that i think you already knew.


en fredag

Mjaaa, då var det helg igen då! Hade en riktigt bra kväll igår, timrå vann med 8-0 mot skellefteå :) Så det blev en riktigt nice seger! Och maten vi fick var riktigt god också, kyckling och ris. Sen var det modevisning från Riva, inte riktigt min klädsmak.. men jag såg en tröja jag ska kolla upp iaf ;)

Sen ville mamma och helen åka hem i pausen mellan 2:a och 3:e perioden, så Jim kom och hämtade mig och så åkte vi hem till hans mamma och såg klart på resten av matchen :) Jaao, och idag så klev vi upp runt 12 nångång... fikade och sen åkte vi ut på Birsta med jocke och micke en stund! Så dom har nyss dumpat av mig här hemma och nu sitter jag här med hårinpackning och är liiiite stressad.

Ska plocka upp paula i Matfors runt halv 6. Och jag har inte ens ätit middag än, vet inte vad jag ska ha på mig.. och så har jag precis klivit ur duschen! Jaja, vi ska tydligen hem till Johan först och sen blir det partaj! :) Blir nog bra det! Hoppas inte att jag mår allt för dåligt imorrn bara ;)

Men GooOOOoooDbye to you!

brown eyed girl

HELLO HELLO! Kom hem från Jim för ett tag sen, så jag har inte hunnit med så mycket än. Ska däremot börja göra mig klar, mamma och Helen kommer och plockar upp mig typ 10 över 4, ska ju på hockey :) Vi ska först äta där borta osv. blir nog kul.

Så just nu sitter jag och lyssnar på Van Morrison och känner lugnet, kommer väl stressa ihjäl mig sen. Men det är sen det! ;) Fick se Patrik 1,5 igår också! haha, bättre sent än aldrig! joråsatteee.... sen slog vi på nån jävla film som hette Stuck eller nått, blev bara irriterad på filmjäveln! Stängde av efter halva typ.

Japp! Nu ska jag göra mig klar.

SRF 2009!

Jag sitter här nu... med min SWEDEN ROCK biljett i min hand!! :D iih. Så nu känns det bra! Måste få min Hultsfredbiljett såld också, så om nån vet nån som vill köpa en biljett.... hör av er ;)

Ingen lärare på skolan idag heller, och jag behövde hjälp. Så jag åkte hem igen! Gah. Men ingen skada skedd.. inget kan göra mig mindre glad idag kan jag ju säga på en gång :) Lovely. Åh, ge mig Juni nu!!!!

tralalala

Joråsatteee.... idag har det inte hänt allt för mycket. Blev ingen skola eftersom läraren tydligen var borta! Igen.. Så jag fick åka hem igen. Hjälpte mamma att göra tacopaj, får hoppas att dom smakar lika gott som dom ser ut ;)

Och sen åkte vi ut till sidsjön och gick ett varv :) Riktigt skönt i solen faktiskt! Jaa, nu sitter jag här och gör inte mycket nytta. Ska ta och jobba lite på ILA arbetet sen iaf, så man har det gjort. Göra en sallad till middagen ska jag också hinna med... mycket nu. Skulle behöva städa rummet. Uh

Joo men så är läget!

Goooooddag!

Mjaa, sov länge idag! Fast det var bara skönt :) Kom hem från paradisbadet runt halv 5 igår tror jag. Vet inte rikitgt. Men jag hade roligt iaf! Det var jag, jim, jocke och niklas :) Satt mest i bubbelpoolen, men vi hann med några åk med ringarna också! haha

Såg Australia igår med Jim också, den var bra :D Jävligt bra faktiskt. Orkade däremot inte se hela igårkväll så vi såg resten idag när vi vaknade. Sen vid 4 så skjutsade han ner mig till stan och jag mötte upp Hampus och Fredrik :) Fick vara smakråd åt Hampus, han skulle köpa sig en parfym. Han hittade en tillslut och vi skjutsade hem Fredrik och sen for vi hem till mig.. där vi sitter nu.

Eller ja, Hampus har somnat som vanligt ;p Så jag sitter här och kollar på Grey's Anatomy. Hähä.

somewhere

Godmorgon godmorgon! Drömde att jag hade ormar i sängen inatt, vaknade av att jag låg och sparkade :) mysigt.. Skulle ju se klart Scrubs också, men det gick ju som det gick. Somnade i reklamen som vanligt! haha

Alla hjärtans dag är det ju idag dessutom, så ikväll ska jag vara med jimpan! Och imorrn åker vi till paradisbadet ;) Woho! Lite jobbigt att kliva upp kanske, meeeen det går nog bra! Jaaaaapp, nu ska jag göra mig i ordning!

Just det... GE MIG SOMMAR!

Jason

Okej okej okej! Filmen var halvbra... men ganska läskig. Eller ja, det var en sån där film som man hoppade till av lite då och då! Mitt hjärta klappade i 110 ett par gånger kan man väl säga. Men sen så är jag ju ganska vek också! ;)

Tog mig hem helskinnad iaf, ingen Jason var efter mig... som tur var! Ont i magen har jag iaf, åt upp mitt godis innan jag åkte iväg för att hämta Roy! haha. Sånt som händer. MmmMmmja, ska ta och sova snart. Jobbar imorrn som sagt! Skjutsade hem Fredrik så jag passade på att springa med han upp och hämtade min Hultsfredbiljett :) Här ska traderas, blockas och gud vet vad.. Ska ha den såld så fort som möjligt! ;D wihihih

Men nu blir det en GODNATT

en liten lördag

Goddagens! Idag är det Fredag den 13:e.. och det tyckte Hampus, Fredrik och Roy var en utmärkt dag till att se just Friday the 13th på bio! ;) Visst sa jag och hakar på! Så... det blir inte mycket sömn inatt för mig så att säga. Jobbigt att jag ska kliva upp och jobba! yay

Mjaaa, dagen har jag spenderat med Jim. Vi gjorde inte allt för mycket... klev upp, var ut och gick med Rex en stund och sen kollade vi på lite tv osv ;p Och nu har jag precis ätit, kyckling och wokgrönsaker med nudlar. Är jag inte en duktig kock så säääääg! ;) Gott var det iaf!

Och det är synd att jag jobbar imorrn, är så jävla sugen på att gå ut ikväll! Meeeen, det blev ju en bio ändå. Alltid nått, haha. Får ta igen det nästa helg ;) MMmmmmMM, men nu ska jag en sväng förbi mormor och hälsa på :) Tjingeling!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejhejhej! :) Har haft en jättemysig dag med paula! Åkte dit runt halv 2 nångång, satt och kollade på tv ett tag och drack lite kaffe. Fick höra en väldig nyhet och jag höll på att trilla av pinn av lyckan!!! SWEDEN ROCK 2009 HERE I COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D fyfan vad GLAD jag ÄR nu! Kan tyvärr inte följa med Fredrik och Johanna till Hultsfred nu, men det känns mer värt att åka till sweden rock eftersom det är mer min musikstil! :)

Åååh, nu längtar jag ännu mer efter sommaren, och jag kan inte ens beskriva hur glad jag är över att paula, lina och oskar ska dit ner :) Kommer bli hur kul som helst! heheihihehiwhih! Jaaaa, men iaf... jag och paula har idag: Bakat bröd, bakat negerbollar, gjort pannkakor (som inte blev nå bra, haha) och så har vi spelat guitar hero och ätit middag :) En kanondag helt enkelt.

Så det blev ingen träning för mig idag ;) Men det skiter jag i.



Dream Theater, Volbeat, In flames, Amon Amarth, KAMELOT, Soilwork och säkert
massa massa till!!!! aaaaaaaaaaaaah :D

dance with somebody

Goooodmorgon! Vaknade runt 10 idag, pigg som en apa! ;D Var hemma hos hampus igår och hängde lite, kollade på Hopkins och fick ont i min kropp. Sen åkte jag hem och la mig i sängen och kollade på scrubs! :)

Och nu sitter jag här och funderar på om det är värt att åka på skolan eller inte, kan ju lika gärna jobba här hemma. Får seeee hur jag gör! Ska först ut och gå med Rex, måste sminka mig och fixa håret.. så tiden kommer inte riktigt räcka till heller ;p Blir iaf till att åka ner och träna lite sen runt 5. Härligt!

Dagens låt: Mando Diao - Dance with somebody


älskling! :)

rest in peace

Idag slutade han andas, och vi kommer aldrig att få se honom nått mer.
Jag kommer aldrig att få se honom vara stolt över sin trädgård igen,
och han kommer aldrig mer tävla med morfar om vem som har finast gräsmatta.
Han har liksom alltid varit där, men inte nu längre.

Vila i frid Hans Lundgren! Vi älskar dig.

fgdhjhgfdsjh

Jaaa, idag har jag varit ledig... hääärligt! Drömde konstigt inatt, märkligt.. haha.Har tydligen börjat prata i sömnen också! Way to go. Joråsatteee..

Var hos Johanna idag och agerade försökskanin, hon skulle testa nån ny hårinpackning som även gav färg åt håret :) Blev inte mycket skillnad, men man ska använda den ca 1 gång per vecka, så det kanske blir skillnad efter nån gång! Mjaaa, och nu har jag precis kommit innanför dörren :) Har varit ute och gått med mamma och hunden. Riktigt skönt.

Så är läääääget så att säga.


hejochhååå

Vilken svordom använder du mest? "Shit", eller "fan" kanske
Äger du en iPod? Yes det gör jag
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Jadu, det är bra olika det
Använder du flip-flop's även när det är kallt ute? Nej, gillar inte att frysa hörredu
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tar hellre bilden ;)
Vilken var den senaste filmen du såg? The Promotion
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En lägenhet
Har någon någonsin kallat dig lat? Jarå ;D
Tar du någon medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Neeepp
Vilken CD ligger i din CDspelare just nu? Min CD spelare är sedan en tid tillbaka pensionerad
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk? Vanlig mjölk
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Jajemen
När var senast någon stötte på dig? Förrförra helgen! haha
Vad åt du till middag? Kinamat
Använder du huvtröjor? Jorrå ibland
Kan du vissla? Självklart
Har du någonsin deltagit i en demonstration? Nej, det tror jag icke
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? Nått som är lungt! haha
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Nee, det hoppas jag inte :)
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, det är väl klart
Är du blyg inför det motsatta könet? Nja, det kan jag inte påstå... jag vet inte
Vilken film kan du alla replikerna till? Ingen tror jag
Äger du några band t-shirts? Nepp
När flög du senast? Mars 2008
Läser du för skojs skull? Yes :) Det är mys
Pratar du några andra språk? Engelska?
Har du gråtit offentligt? Har väl hänt det med
Har du en stationär dator eller en laptop? Har egentligen både och
Försöker du alltid lära dig nya saker? Nja, jag vet inte... man kanske lär sig utan att veta om det? ^^
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Vill ha en till tatuering!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Näe, det spelar ingen roll tycker jag
Kan du kasta macka? Jajemen
Har du någonsin varit på Jamaica? Nope, skulle vara trevligt att åka dit nångång däremot ;D
Vad har du med dig in på bion? tjaa, förhoppningsvis sällskap! Annars en dricka åtminstånde
Vem är din favoritlärare? Leif från Korsta är nog topp 1 där ;)
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar? Jaaaa självklart, tatueringar är snyggt!
Gillar du att flyga flygplan? Nee, det är det värsta jag  vet!!!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor ;D
När sov du senast på golvet? Jadu... det var nog efter ett krogbesök när jag inte klarade det ända fram till sängen utan somnade på golvet nedanför ;p
Gillar du din boendesituation? Jodå :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Minst 4 iaf
Äter du frukost dagligen? Ja, annars funkar inte kroppen! Får panik
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Haha nej, det kan jag inte påstå
Brukar du hamna i trubbel för att prata på lektionerna? Nej, jag har alltid varit snäll och tyst ;)
Vilken är din favoritfrukt? Banan
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Ne, det tror jag icke
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20 hela år :D
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Haha nej
Tror du på liv på andra planeter? Japp!
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Ida
Tror du att Gud är man eller kvinna? Kvinna såklart
Kommer du bäst överrens med personer av samma kön eller motsatta? Det motsatta skulle jag nog säga
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Ingen aning :P
Gillar du senap? Jodå, det funkar
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "det löser sig" haha
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Skulle vara coolt :D
Sover du på sida, mage eller rygg? Oftast på sidan, eller rygg
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Nasse i Nalle Puh kanske ;D
Har du någonsin köpt något från eBay? Nepp
Tycker du om att krama folk? Har lite svårt för att krama sånna jag inte känner så väl
Skulle du säga att du är trendig? Haha nej, det kan jag inte påstå
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera? Jag skulle antagligen vara för snäll och säga ja.. men sen ignorera han
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars? Han den där håriga... vad heter han? Chewbacca? höhö
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? JA! som fan! 
Vilka böcker har fått dig att gråta? Haha, "Leon, den vilda hunden" och Harry Potter :D
Vad är du allergisk mot? Inget vad jag vet
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött? Nej?
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Joakim skulle jag hetat enligt mina päron

highfive på det!

Tralalal, är på bra humör idag ;D Tror det är för att solen är framme! wao! Blev en snabbvisit på Ego efter skolan idag, hade inga småpengar.. så jag slängde i en 5:a i parkeringsautomaten och kutade in, tränade i 40 min och kutade ut sen igen! haha.

Hannele och Mats var här igår också :) Och så hade dom med sig Emmi såklart. Så längesen man såg dom, så det var kul att dom tittade förbi! Blev bjuden ner till Hallstavik för att hälsa på dom nångång, får se när det blir av :) Skulle vara kul! Mjaaa, sen efter det så åkte jag hem till Hampus. Fick skotta deras uppfart och sen åkte vi till hampus jobb. Mitt rygg var döende! Men det gick.

Ssssen kom jim hit :) Kollade lite på tv och sen slog vi på en film, "the promotion" tror jag den hette. Rätt rolig faktiskt ;) Mjaa, och nu... ska jag ta och städa rummet tror jag!

Dagens låt: Sophia Somajo - Warm blooded murder

lite spel

Har precis kommit hem från Hampsan! Blev inte kvar nå länge där, orkade inte sitta där och kolla medans dom spelade ;) Jag underhöll mig själv med Fredriks iPhone. Fick även agera butler åt Hampus...

Och nu är jag hemma... helt själv! Det läskiga huset brevid vårat börjar bli ännu läskigare nu på kvällarna eftersom det börjar växa igen rätt rejält, undra när Rolf hade tänkt komma hem och dra på värmen i sitt hus? haha. Hoppas han river ner det. Jaa, men nu ska man väl ta och underhålla sig ett tag till läggdags.Tänkte lägga mig i tid för en gång skull! :D Får däremot sova utan Jim inatt :( uuuh! haha

the kids aren't alright

Sådär, nyäten och proppmätt. Ikväll blir det nog till att åka hem till Hampus och umgås med han och Fredrik en stund. Får se hur länge jag orkar vara där! haha. Hampus hade hyrt en rumänsk dramafilm... låter inge vidare! ;)

Nästa helg ska jag jobba på lördagen, och på söndagen blir det paradisbadet med jimpan :) Så det blir nog en lugn helg för min del. Skönt känner jag redan nu, men det lär väl ändras fram till nästa helg som vanligt. Och det låter som att jag får jobba på Metso i sommar igen :) Så jävla underbart! Känns jävligt bra, för jag SKA HA det jobbet när näste man går i pension ;) sorry mats, men så är det! haha

Jamen näää, tror jag ska göra mig iordning och åka bort till Hampus nu. Ha en trefliggggg lördag!

kärring

Morsning! Jag är inte bakis, jag är bara jävligt seg och trött. Det blev en visit på krogen, trodde jag skulle få snedtändning och slå ner en kärring på Daltons. Tur att jag inte såg henne nått mer. Hatar sånna kärringar som tror att  bara för att dom är 40+, klär sig som en 14-åring och röker kan göra precis som dom vill.

Som när jag stog i kön till toan, då går kärringen ifrån kön och försvinner ett tag. Alltså står jag först i kön då, eftersom hon gick iväg. Sen kommer hon tillbaka och ställer sig först igen?! Och när jag sa att "Hörru, det är kö här..." då säger fanskapet: "Mmm, jag skulle bara ut och röka en snabbis" Jag menar... va?! Sen står hon kvar där och går in först när toan blir ledig.

Och SEN när jag står vid scenen på Daltons, då känner jag hur nån ger mig världens hockeytackling i ryggen... spillde nästan ut min cider. Jag kollar bakåt för att se vem fan som är så desperat och vill komma framåt. Ja, tror ni inte det är den där kärringen IGEN. Hon verkligen kämpar för att komma framåt, knuffar folk hit och dit... Jag hoppas att hon mår skit idag! buhhäääägägäggggg

Jaaaa, förövrigt så väntar jag på mat!!!! :) Världens godaste mat också, nästan iaf! Och Johanna tror att hon ska kunna få mig att gå ut idag också. Då kan hon tjata länge för det kommer aldrig att hända ;)

TACK OCH HEJ

????

Min syster är lite lätt rolig ibland:

Ida: Och så vill jag ha sån där Roy Allan dressing!
Jag: ..... Rhode Island?

JOHANNA!

Jag ska bara berätta, min kära Johanna... Att jag nu har hämtat ut mina glasögon! Eller det var i förrgår, men det är iaf gjort! Jag ser som en hök once again ;) Jag kan till och med läsa texten på datorn när jag ligger i sängen :D

MEN, det är inte alls så farligt att ha dom på sig som jag trodde! Trodde det skulle vara värre f-f-f-faaakiskt. Så du kan hälsa biggan att jag kan nu se perfa! ;)

fisk

Hey Ho! Har träningsvärk i armarna... bra där! Mjaa, träffade emelie på ego igår, hon har inte heller fått nå samtal från anne... undra vad det är frågan om! haha, kors i taket om dom har fullt med personal hela veckorna. Tror jag inte på.

Följde med min syster och mamma ut på Birsta igår också, blev hyffsat less eftersom Ida ville ha en vinterjacka?! Nu liksom... snart vår sa jag åt henne, pucko. Så hon sket i det tillslut. Så vi åkte hem till mormor och morfar och fikade :) Dom var dock förkylda så jag tyckte mest synd om dom! haha.

Sen på kvällen kom Jim hit och tvingade mig se lite på The Grudge 3! Inte för att jag kollade så mycket.. men själva upplevelsen ville jag inte vara med om. Hatar dom filmerna nått så förbannat! hua. Jaa och vad nu? Min förra granne Hannele kommer förbi och hälsar på oss imorrn :) Det ska däremot bli roligt!

gjorde även fint åt fisken igår ;) Såg ut som skabb i skålen innan,
eftersom han ätit upp dom andra växterna.. fy skäms!

..........


Jaa, om man kunde vara sådär brun nu också... då skulle jag inte ha nåra bekymmer! typ.. jag bjuder på minen, ville bara visa att jag var brun! höhö

Spotify!

Draaaa mig baklänges vad hungrig jag ÄR!!!!! Glömde maten hemma, glömde bort halva lunchrasten = hungrig! Bra där! Plus att bilen vägrade starta imorse. Tur att jimpan var här och kunde skjutsa mig ut till birsta! wiho.

Måste åka och hämta ut mina kläder också... kom jag på nyss. Hoppas inte att dom har skickat tillbaka det. Och igår fick jag äntligen tag på Spotify :) Tack Henrik! Finally. Jaja, håll tummarna på att jag får mat nångång, och att bilen startar för mig!

söndag

Ahuuu, nyss kommit hem från jobbet! Mamma frågade vad jag ville ha till middag, oxfilé eller fiskbullar... fiskbullar såklart sa jag! Mamma sa att jag var wierd! :)

Och igår la jag mig ner och kände lugnet, kollade på den gröna milen och mös på. Sen kom hampus och fredrik förbi :) Jag såg klart på filmen och pojkarna tog över min dator och spelade sims! Sen efter ett tag så började vi kolla på "the passion of the christ" eller nått, fattade inte hela filmen, vet bara att jag fick ont i hela min kropp... hampus också!

Det blev en trevlig kväll :) Dom åkte hem runt 3, jag var trött som en myrslok... kunde dock inte sova! Tog ett jävla tag..

NERDS

RSS 2.0