David guetta ft. Akon - Sexy Bitch


Haha, låtjäveln är så jävla skön! :D

NU ska jag åka och umgås med världens bästa vän!

 


Russel Allen & Jorn Lande - Hunter's Night! Kärlek, ren kärlek

The heavy air is hard to breath
The nights challenge her
She is here because of greed
She feels the smell of fear
She senses it in the air
There's nowhere to run
And there's nowhere, nowhere to hide.

Don't you look into her evil eyes
Don't touch her cold skin or
You slowly will die
Don't be fooled by her friendly smile
Don't you follow her treacherous voice
That leads the fool into her arms...

Here she comes chasing after your poor soul
She won't let your heart go on
The hunter's night will last forever

No one out there knows she's here
Hurry before it's too late
Silent steps approaching you..

from here

Jajemen, sista dagen är här! Fan vad surt det känns...tårtan blev iaf uppskattad igår och jag fick en jättefin blomma :) Så jaa, kanon.

Och just nu sitter jag och väntar på de förbenade postpaketen, fattar inte.. så fort Matzh sitter inne på kontoret så kommer dom runt 11.. Men när jag sitter inne, då jävlar kommer dom vid halv 1. Jävligt irriterande! Mjaa, så har min förmiddag sett ut :) Väntat på paket sen kl 10.. haha.

Klockan 4 ska jag hämta Jim och Stridlund på busstationen :D Wii! Har saknat min älskling så mycket :)

Alright

Gomorron gomorron! Har nå så jävulskt med halsbränna, det gör så oooont. Ska ta och dricka lite vatten och se om det blir bättre.. Idag är det även min näst sista dag här på kära Metso.

Tiden går sjukt fort, tyvärr.. Så kl. 16.00 imorgon är jag arbetslös igen. Way to go! Fyfan... Har iaf varit duktig och bakat tårta till idag. Huuua vad snäll jag är :) Först ska jag hem och käka lunch! Är hungrig som ett djur!

Och just det, har nog bestämt mig för en till tatuering. Vad det blir och NÄR det blir får ni seeee ;) EN tatuering som kommer betyda väldigt mycket för mig iaf! Min förra gjorde jag bara för att, den här har iaf nån betydelse :)

Och imorgon kommer Jim hem! Wihoooo! :D

fear and shame, looking for someone else to blame

What to say, what to say? Det är nästan sommar ute idag, kanoners! Käkade lunch med mamma på Baugetterian, deras sallad är sjukt god! Får så mycket mat att man inte ens orkar äta upp allt :p Haha!

Och idag är det redan tisdag, härligt! Bara 4 dagar kvar tills Jim kommer hem :D hihi. Var ute och gick med Hampus igår också, tror vi var ute nästan mer än 1½ timme? :) Härligt var det iaf. Rex fick följa med han också! LillHampus har ju gått och blivit stor han också, köpt en etta i Haga! Jag är "inte alls" avundsjuk! ;) Näe, nu ska jag ligga i som ett jehu och hitta mig ett jävla jobb... Får se hur det går i dessa tider! HA!

Lady of the snow


att få se Symphony X live är mitt nästa mål här i livet..!

the good old days!



Ah, farewell my hell! ;) haha

I'm so deep into this shit I can taste the earth.

Uppe med tuppen på en söndag! Jooooodu, skjutsade Jim och Stridlund till bussen som gick 8. Trött var jag och trött är jag! Så nu ska Jim vara borta en vecka... :(

Det blev en lugn och skön kväll igår, kollade på en film på 6:an osv. Nej... här blir det inga barn gjorda... Nu ska jag duscha! Och sen ska jag iväg och jobba åt Hampus som hade "glömt bort" att han ska jobba och åkte till stockholm istället ;) Jo tjena! Haha

When it happens

Goooooddagens! Igår blev det en trevlig kväll :) Slutade kvart i 4, åkte hem och fixade till mig lite och så. Sen kom jim och plockade upp mig och sen åkte vi hem till Micke. Var där en stund och surrade osv. Sen vid 8 så åkte vi ner på stan och gick till Stekhuset för lite middag ;)

Maten var skitgod! Det var jag, jim, Micke och Johanna :) Trevlgt var det! Efter vi suttit där ett tag så gick vi till Daltons, sen blev det även en vistelse på BK. Och idag så vaknade jag vid klockan 1, trodde jag skulle dö av törst... ha! Men jag överlevde ;) Sen åkte vi till Djurkompaniet och jag köpte en liten Kampfisk :) En blå, skitfin är den! miih.


och så blev nysängen :)

hejhejhjehjehejehejehejhehejhehjehej

Vaknade upp på sämsta tänkbara humör! Fyfan.. fight the power! Även fast det är svinigt kallt ute så ska jag vara på überbra humör idag!!!

Gick ett varv runt sidsjön med min kära mor igårkväll. Det var trevligt, alltid skönt att gå där :) Sen skjutsade jag mamma ut till Alnö där det var fotbollsmatch. Är inte så där jätteintresserad faktiskt... så  jag tog Rex med mig och åkte hem! Får se vad helgen bjuder på, är äckligt sugen på att festa! Får se vad det blir ;)

Älskar min Jim Lindholm! :D

She's the reason for the word bitch

Halleeeew! Satan vad veckan går fort! Helt sjuuuukt. Inte bra, inte bra... vill inte! ;o

Var på bio igår med Jim och Stridlund, det blev linje 123 kapad, rätt bra faktiskt! Denzel Washington börjar se lite sleten ut han också ;) Sen efter bion så skjutsade Jim hem mig och jag la mig och kollade lite på Meet Joe Black, har alltid tyckt om den filmen.. vet inte varför! Men bra är den! Sen somnade jag i min älskade säng.

Idag är det inskrivning på Komvux också, så nu ska man börja vandra runt i dom där korridorerna igen.. fyfan vad segt. Men jag måste... får se om det blir ett till försök på Matte B senare när Hampus är klar med sin kurs. Inte min starka sida, men det är bra om det finns på papper ;p haha! Försöka kan man alltid göra. Först Engelska B iaf..

Jaa, what else? Jim åker bort i en vecka på söndag, haha vi har nog inte varit ifrån varandra mer än 1 dag på 8 månader.. men det ska gå bra ;) Haha!

Harvest Moon

För en gång skull så var jag pigg imorse! Dock så har jag ont i huvudet nu, det är inte bra :p Var med Jim igårkväll, kollade på tv och myste bara :) Snacksen Jim köpte på selånger tog slut snabbt som attan ska jag berätta. Goda var dom! Mmmh

Åkte hem till Hampus och lånade hans Gamecube igår också, fick ett sug efter Harvest Moon! Hihi, kanske ett av världens bästa spel? ;) Och till hösten så blir det till att köpa årskort, troligtvis på Friskis & Svettis. Får se! Kommer sakna mitt kära Ego :( Men vad gör man?

Lön på fredag också!  Då ska jag shoppa tills jag stupar, sen ska jag kliva upp och shoppa ännu mer!!! Highfive på det!

Min finis! ;)



kapten krok

Hello! Igår så fick jag vara chaufför åt Jim och Stridlund. Inte mig emot eftersom jag inte hade annat för mig ;) Satt hemma hos Jim ett tag innan vi åkte ner mot selånger för att hämta hem ida + 3 kompisar.. Kan vara bland de smärre ögonblicken i mitt liv. Nä, men så hemskt var det inte.. bara nästan!

Hamnade i säng runt 3 kanske:) Somnade brevid världens bästa som vanligt! Vilken tur jag har! haha. Lät Jim sova länge idag eftersom han ska jobba natt, så jag låg och kollade på tv ett bra tag innan vi klev upp runt 2 :) Jag åkte hem till Hampus och hälsade på en stund, spelade lite Mario Cart och fick mig lite frukost ;D Sen åkte vi till Citygross och köpte godis osv. Kollade på Ice age 3 efter det :) Nästan lika rolig som dom andra filmerna!

Mjaaa, nu sitter jag hemma och bara känner att jag inte ska röra på mig en meter till idag! :D Skööönt! Ur högtalarna spelas det Symphony X och nu ska jag ner och hämta ett glas cola! Det kan fan inte bli bättre!



Kärleeeeeeeeeeek

Ny dag, nya möjligheter ;)

Helloooo! Snart heeeeelg, skönt!! Och den här fredagen är jag inte ensam, men jag sitter på kontoret... så jag vet inte om dagen går snabbare för det ;) Knappast! Men jag har iaf lite sällskap! haha

Tur att det finns bloggar att läsa på dagarna! Annars vet jag inte i vilket mentalt skick jag hade varit i :D


goddagens

Jaaaa, igårkväll var jag med Jimpan :) Hyrde film och köpte chips, glass och drack ramlösa ;) Bara myste! Jim fyndade två boxar med 4 filmer i vardera för 199:-! Så vi kollade på två av dom filmerna, dock var det svårt för mig att hålla ögonen öppna under den andra filmen! haha

Sen vaknade jag flera gånger inatt av nån anledning. Lite halvjobbigt! Meeeen men. Bara två veckor kvar på jobbet nu! Buhuhuhuhu.... 

d[-_-]b

Godmorgon, godmorgon! sover som en gud nuförtiden ;) Köpte ju nysängen i söndags! ih. Jag, mamma och Jim åkte och hämtade den... sen åkte Jim och jobbade och jag och mamma städade ur mitt rum helt och hållet nästan, storstädade skiten. Vi började bygga sängen runt kl.6 kanske? Vi blev klara halv 11 ;) haha!

Det tog sin lilla tid, men fint blev det :) Ska se om jag får nån bra bild, sängen är gigantisk! haha. Mmm, och mamma fyllde år igår. Så Helen och Robin var förbi och käkade lite glasstårta! Stefan och Katrin hade också varit förbi, men då var jag på jobbet tyvärr. Sen kom Jim förbi en sväng :) Min älskling!


my love

Mmmh, igår somnade jag runt 11. Skönt att vakna 10 i dag och vara utvilad ;) Ser ut att bli kanonväder idag dessuom. Lite färg kanske man kan åstakomma på kroppen? ;D Var ju och solade i lögdö en stund med Hampus, tog oss även ett dopp... men det var så satans kallt, hehe... så långvariga i vattnet blev vi icke!

Ser ut att bli utgång idag med Johanna och paula :) Blir nog bra det! Hoppas att det är roligt folk ute bara... ^^

yeeep

I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me


tralalalala
Maria Mena - You're the only one

rubrik

Gah, försov mig imorse! Vaknade halv 9 av att jag kände mig pigg... vilket är ovanligt vid den tid jag egentligen kliver upp ;) Fick lite småpanik och slängde på mig första bästa kläder och åkte iväg. Hatar att försova mig.

Jaja, det gör inte så mycket. Blev ju inte försenad :) Hmm, imorrn blir jag ensam här på kontoret igen.. inga sura miner här inte! ;) Och helgen vet jag inte vad den bjuder på? Får se vad det blir helt enkelt :) Är sugen på att göra nått, typ åka ner till sthlm eller nått.. fast det blir ju inte förns jag får lön såklart! Men det är inte så långt dit om man tänker efter :D Haha, fan.. måste spara pengarna!!!


Är ju sugen på att köpa en sån här snygging här framöver :)

Onsdag

Ojojoj, tog emot nå jävulskt att kliva upp imorse :p Dels för att det regnade och dels för att täcket var så varmt och mysigt och Jim fick ligga kvar och sova! :( Ville också sova mer..

Imorgon kommer mamma och pappa hem igen, slut på lugnet hemma. Haha. Dagarna går sjukt fort har jag märkt, kändes nyss som att det var fredag! :) Eh jaa, måste slå en pling till Johanna och planera lite också! ;) Så vi kan jobba på att det blir av i Oktober!

Älskar min Jim!

dåså

Åh Herregud.. Trodde jag skulle avlida idag! Trött som en räv och ont i hela kroppen... sov från kl 6 till halv 9 efter jobbet! Klarade inte av att ha ögonen öppna mer :p Behövde inte jobba imorrn heller. Känner att det satt bra ändå. Måste vila..

Ska htta orken till att bädda rent i sängen också ;) Får se när den dyker upp.. Bara 4 veckor kvar nu, sen är jag arbetslös igen :( Alltid lika jobbigt att sluta jobba där. Skulle kunna hugga av mig ena fingret för det där jobbet... uuh.

Nej, nu blir det lite sims + morfars hemmagjorda flädersaft! Lovely.

RSS 2.0